תודה לכולם,
ניסיתי להקטין/צילום מסך, גלישה בסתר ולא הצלחתי.
בסוף ניסית ממחשב אחר והלך לי...

שלום לכולם.

האם מישהו יודע איך \ האם ניתן לעשות חיפוש מוצרים
בקטגוריה של מבצעי מארזים?

(בדרך כלל אם מחפשים מוצר כלשהו כמה פעמים ואח"כ
נכנסים למבצעי מארזים הוא מביא מוצר דומה, אבל לא תמיד)

קיבלתי מוצר שלא תואם לפרמטרים שהזמנתי, ולחצתי כבר על קבלת המשלוח, ככה שאין לי אפשרות לפתוח סכסוך.
לחצתי על החזר והחזרה, אבל הוא לא נותן לי להמשיך לשלב הבא
מה יכול להיות הסיבה??

פרוג.png

קיבלתי מוצר שלא תואם לפרמטרים שהזמנתי, ולחצתי כבר על קבלת המשלוח, ככה שאין לי אפשרות לפתוח סכסוך.
לחצתי על החזר והחזרה, אבל הוא לא נותן לי להמשיך לשלב הבא
מה יכול להיות הסיבה??

צפה בקובץ המצורף 1850193
נראה שהתמונות תקולות. תנסה להקטין משקל

מה אומר ש- החבילה תקועה זמנית במכס ?
כמה זמן עלול לקחת? יש מה לעשות בעניין? אפשר לבקש החזר?

@נתוש1212
איך אפשר להתכתב איתך במייל בנוגע להזמנת מוצרים?
גיסי ביקש ממני כתובת מייל של מישהו שמבין באלי אקספרס
תודה

יש ל @פנינה ריימונד בחתימה ... בהחלט נתוש אחד המומחים פה.....
ולי יש על הפרופיל של הניק בהצלחה

מישהו יודע איך בוחרים נקודת מסירה קבועה?
עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל לנקודת מסירה ליד הבית, בחודשים האחרונים התחלתי לקבל לנקודת מסירה רחוקה יותר, אלא אם כן אני מסיט את החבילה לפני שהיא מגיעה לארץ, ובוחר את הנקודת מסירה הספציפית, דבר מסורבל בצורה קבועה (צריך קוד אימות בSMS כל פעם, ולהיות מחובר למייל כל הזמן, דברים שלא כ''כ נגישים לי), בדואר ישראל טוענים שאין להם איך לעזור

קיבלתי חבילה שהמוכר הצהיר עליה שהיא פחות מ 70$
אך למעשה דורשים ממני מכס כאילו החבילה שווה 100$
מה אפשר לעשות?
האם אחכה שהמשלוח יוחזר למוכר ואבקש החזר? (מישהו מנסיון)

אשמח לשמוע האם יש דרך לזרז את המשלוח מעלי אקספרס
ובעיקר האם לאזור מודיעין זה מגיע יותר מהר מהפריפריה (מכיון שהמיון הוא במודיעין?)

באתר של אליאקספרס מופיע שהפריט הגיע לנקודת המסירה. אבל אני לא קבלתי על זה הודעה מדואר ישראל.
האם יש אפשרות דרך האתר של אליאקספרס לדעת בדיוק איפה זה נמצא. הרי אין לי קוד של דואר ישראל.

מישהו קיבל זיכוי על החזרה שביצע לאחרונה??????????
(החזרה לבונוס קיבלתי אבל לתשלום מקורי - נאדה...)

באתר של אליאקספרס מופיע שהפריט הגיע לנקודת המסירה. אבל אני לא קבלתי על זה הודעה מדואר ישראל.
האם יש אפשרות דרך האתר של אליאקספרס לדעת בדיוק איפה זה נמצא. הרי אין לי קוד של דואר ישראל.
א) לפעמים לוקח זמן בין העדכון של אלי אקספרס לעדכון של דואר ישראל.
ב) אם אין לכם את המס' מעקב של דואר ישראל
אפשר לבקש מאווה את "מס' מעקב של החברה הלוגיסטית שלך" ....
ואז לחפש בדואר ישראל
בהצלחה!

הגשתי בקשה להחזר על מוצר מסיבת 'איכות ירודה', שמטבע הדברים אי אפשר להציג 'תמונה' או 'סרטון', שהרי מדובר באיכות של המוצר. אולם הם כותבים לי, שלא סיפקתי מספיק ראיות על התלונה לכן הם לא מקבלים התלונה.

מה מומלץ לעשות במקרה כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה