התחיל עכשיו להסתדר, תרעננייש איזה באג באתר של אלי אקספרסס?
מאתמול לא נותן לי להוסיף מוצרים לסל, ובפיחת קישור מהחיפוש נותן שגיאה 404.
הקישור לא עובד!! החבילה הגיעה לארץ, השאלה לאן?????חברת משלוחים מאוד.............................
ממש לא,שאלה.......
שקונים מוצר ב"דיל ברוך בואך"
הם מביאים מוצר תקין?
קרה לי שני דברים שהזמנתי בדיל הזה והלכו לפח
גם הרמקולים של הילדים וגם השואב אבק הקטן
יכול להיות שהם מביאים מוצר מקולקל מראש?
מישהו? בבקשה זה משלוח חשוב!הקישור לא עובד!! החבילה הגיעה לארץ, השאלה לאן?????
תנסה לבדוק באתר הזה:מישהו? בבקשה זה משלוח חשוב!
תנסה לבדוק באתר הזה:
אמור להיות שם קישור לחברת משלוחים המקומית![]()
מה המספר מעקבצפה בקובץ המצורף 1873346
זה לא אומר לאן זה הגיע למקום האיסוף
אבל אם זה שואב שהרבה קנו והיו מרוצים ממנו מאדממש לא,
ההנחה של משתמש חדש זה בערך 15 שקל ולכן אם את קונה שואב אבק או רמקול ב 3 שקל אל תצפי שהמוצר יהיה באיכות גבוהה
דבר ראשון זה שהיו מרוצים ממנו זה סך הכל אומר שהוא שווה את החיר שלו, זה לא אומר שקנית עכשיו דייסוןאבל אם זה שואב שהרבה קנו והיו מרוצים ממנו מאד
אז מה זה משנה המחיר ששילמנו?
סה"כ זה אותו קישור
אנחנו משתמשים ותיקיםדבר ראשון זה שהיו מרוצים ממנו זה סך הכל אומר שהוא שווה את החיר שלו, זה לא אומר שקנית עכשיו דייסון
דבר שני, בתור משתמש חדש אני יגיד לך שלקנות באליאקספרס זה נראה נוצץ אבל הרבה פעמים מתאכזבים וכמו בכל דבר גם באליאקספרס צריך ניסיון חיים, ולכן בתור התחלה כדאי להתייעץ עם אחרים או לקנות בדיוק כמו שקנו אחרים
בהצלחה
SYILמה המספר מעקב
או לפחות מה האותיות באנגלית
תבדקי פההי אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי, הזמנתי מעיל של טומי לילדים ברביעי לנובמבר והיה כתוב שהמעיל יגיע עד 11.01.2025 אבל הוא לא הגיע וכבר עבר הרבה זמן... מה אני יכולה לעשות?
65845288 - מספר מעקב
וואי ממש תודה רבה לך, זה הזוי לא קיבלתי מהם שום הודעה שהגיע...תבדקי פה
מופיע שזה בנקודת איסוף
![]()
全球物流查询平台 | 17TRACK
17TRACK 全球物流查询平台,覆盖世界上大多数国家,提供功能先进的国际快递,邮政包裹查询跟踪服务,包括全球邮政包裹、国际包裹、国际快递、TNT、UPS、DHL、FEDEX、GLS、ARAMEX等。t.17track.net
הזמנת עם טלפון שמקבל sms?וואי ממש תודה רבה לך, זה הזוי לא קיבלתי מהם שום הודעה שהגיע...
עזרת לי מאוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים