איך עושים את זה ?
כל ההתכתבות שזה נותן לי זה רק באנגלית
נכון, זה באנגלית אבל את יכולה לרשום בעברית והם כבר עושים לבד תרגום
או שתתרגמי בגוגל טרנסלייט
את צריכה להיכנס למרכז עזרה ואז יש לך אפשרות למטה לבחור צ'אט עם נציג אנושי במקום הבוט

נכון, זה באנגלית אבל את יכולה לרשום בעברית והם כבר עושים לבד תרגום
או שתתרגמי בגוגל טרנסלייט
את צריכה להיכנס למרכז עזרה ואז יש לך אפשרות למטה לבחור צ'אט עם נציג אנושי במקום הבוט
תודה רבההההה אני מנסה עכשיו...

שלום לכולם, שאלה דחופה- אם מזמינים מעלי אקספרס כיום, האם הפריטים המוזמנים יגיעו לפני פורים? לא? ספק? תודה!

שלום לכולם, שאלה דחופה- אם מזמינים מעלי אקספרס כיום, האם הפריטים המוזמנים יגיעו לפני פורים? לא? ספק? תודה!
תלוי בתאריך אספקה המשוער שמופיע בכל קישור

תלוי בתאריך אספקה המשוער שמופיע בכל קישור
תודה על המענה! ז"א ניתן לקחת את זמן האספקה הרשום כאמין?
ושאלה נוספת- כך זה גם אם מזמינים מספר פריטים יחד באותה הזמנה, כל אחד יכול להגיע בזמן שונה?

תודה על המענה! ז"א ניתן לקחת את זמן האספקה הרשום כאמין?
ושאלה נוספת- כך זה גם אם מזמינים מספר פריטים יחד באותה הזמנה, כל אחד יכול להגיע בזמן שונה?
בדרך כלל כן.
אם מדובר במוצרים של הצ'ויס אז זה משלוח מהיר ולרוב מגיע תוך שבוע וחצי שבועיים
כמובן שלפעמים המשלוח יכול להתבטל או שהמוכר לא שולח וכו', זה משהו שתמיד יכול לקרות

כן, כשמזמינים ביחד המוצרים לא בהכרח מגיעים ביחד

בדרך כלל כן.
אם מדובר במוצרים של הצ'ויס אז זה משלוח מהיר ולרוב מגיע תוך שבוע וחצי שבועיים
כמובן שלפעמים המשלוח יכול להתבטל או שהמוכר לא שולח וכו', זה משהו שתמיד יכול לקרות

כן, כשמזמינים ביחד המוצרים לא בהכרח מגיעים ביחד
תודה רבה על המענה המהיר!
מה זה צ'ויס?

תודה רבה על המענה המהיר!
מה זה צ'ויס?
בכיף

כל מה שמופיע ככה
1000613355.jpg

אפשר בבקשה עוד שאלה...
שלחו לי את ההודעה הזו ואני לא כל כך מבינה מה אני צריכה לשלוח להם...
אשמח לעזרה תודה רבה
זה נראה שהם רוצים שתחזירי את המוצר על חשבונך
ותביאי להם אחר כך מספר מעקב שקיבלת מהדואר

זה מוצר שרשום עליו החזרה בחינם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה