הדפסתי והדבקתי את הברקוד ששלחו לי מאלי אקספרס על החבילה ושלחתי אותה ולא נתנו לי שום דבר מדואר ישראל לצורך מעקב.זה נראה שהם רוצים שתחזירי את המוצר על חשבונך
ותביאי להם אחר כך מספר מעקב שקיבלת מהדואר
זה מוצר שרשום עליו החזרה בחינם?
שלח קישור ואחפש לך אותו עם משלוח חינם
זה הקישור: (ק.ש)נשמח לעזור לך למוצאו ללא עלות משלוח ועם הגעה מהירה. מה הפריט?
בבקשהזה הקישור: (ק.ש)
אני צריכה את זה במידה 43
![]()
Dünne Sohle faltbare Ballerinas Frauen reisen Hotels chuhe breiten Fuß Damen Schmetterling Knoten Slipper Frau ortho pä dischen Schuh - AliExpress 322
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תכנסי לחשבון שלך. את מזוהה כעת כלקוח חדשאני נכנסת לכל מיני קישורים, הרבה מוצרים עולים שקלים בודדים ונותן להזמין רק 1 ללקוח,
מי יודע למה זה ואיך מתפטרים מזה? אני צריכה להזמין כמות.
אני לא משתמש חדש (אציין שלא הזמנתי כבר הרבה זמן)
אולי @פנינה ריימונד תדע? זה קישור שלך (האונקי)
צפה בקובץ המצורף 1896114
צפה בקובץ המצורף 1896115
את לא מחוברת לחשבוןמי יודע למה זה ואיך מתפטרים מזה? אני צריכה להזמין כמות.
אני כןאת לא מחוברת לחשבון
אם הזמנת פעם ויש לך מייל מהם אז תכנסי דרכו לפרטי ההזמנה/מעקב ואז תתחברי לחשבון, בדר"כ הוא לא יבקש SMSמנסה לקנות באלי אקספרס ולפני התשלום מבקש ממנו
אימות עם קוד SMS
מה עושים לא מצליחה לקנות?
הוא נותן רק פריט אחד מכל האתר ב3 שח?אני נכנסת לכל מיני קישורים, הרבה מוצרים עולים שקלים בודדים ונותן להזמין רק 1 ללקוח,
מי יודע למה זה ואיך מתפטרים מזה? אני צריכה להזמין כמות.
אני לא משתמש חדש (אציין שלא הזמנתי כבר הרבה זמן)
אולי @פנינה ריימונד תדע? זה קישור שלך (האונקי)
זה מהצו'יס?שאלה דחופה, גמרתי את העגלה.
אני רואה שכל המוצרים כתוב שמגיעים ב 22 פברואר זה שבוע אחרי פורים.
לקחת סיכון?
נראה לכן יגיע?
כןזה מהצו'יס?
בדרך כלל הצ'ויס מגיע מהרכן
לקחתי סיכון וכבר הזמנתי.
יש לי משהו מאוד חשוב שהוא לא משם.
מקווה שהוא גם יגיע.
קניתי את זה. לא הבנתי איך משתמשים.לורדים על המים - מושלם!
![]()
Wasser Schwimm Stift Magische Tinte Stifte Mit Löffel Schwimmende Farbe Wasser Malerei Schwimmende Kreide Kunst Graffiti Zeichnung Set Für Kinder - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מציירים על כף ואז מעבירים את זה למים בעדינותקניתי את זה. לא הבנתי איך משתמשים.
ניסיתי לצייר על מים. לא מצייר כלום.
על נייר מצייר מצוין כמו לורד רגיל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים