- הוסף לסימניות
- #5,141
תודה.תנסי לפנות אליה במייל בצורה מסודרת עם כל הפרטים והבעיה, מקווה שתעזור לך
Shellyalpostil.com
שלחת פניה נעדכן בהתפתחויות...
תודה.תנסי לפנות אליה במייל בצורה מסודרת עם כל הפרטים והבעיה, מקווה שתעזור לך
Shellyalpostil.com
זה מה שהיא ענתה:תנסי לפנות אליה במייל בצורה מסודרת עם כל הפרטים והבעיה, מקווה שתעזור לך
Shellyalpostil.com
ומה ענו לך בדואר?זה מה שהיא ענתה:
שלום,
המחלקה שלנו אינה מטפלת בפניות אלה
ניתן לפנות לשירות לקוחות של הדואר במספר 171
בברכה
בקיצור- לקחת כסף הם יודעים איך, אבל להחזיר ביושר הם לא..![]()
תעלה לי את הלינק ואראה מה אפשר לעשותאני מעונין לבצע הזמנה של 90 חתיכות ממוצר מסוים
עלות כל אחד מהם 6 ש"ח +-
מה אני עושה כדי לא להתחייב במס?
יצוין שאני קונה את זה במבצע מארזים כך שבכל אופן אני צריך לחלק את ההזמנות ל10 בכל הזמנה
הסתדרתי, מסתבר שהעגלה שלי היתה מלאהמה הסיפור של אליאקספרס?
בשבוע האחרון כל פעם כשאני רוצה להוסיף מוצרים לעגלה קופצת לי הודעה כזו:
בדף מבצעים אין אפשרות לעשות חיפוש אבלמשהו יודע איך עושים חיפוש בדף של המבצע מארזים?
תשני את השפה לאנגלית ואז תכנסיאני מנסה להיכנס לחשבון שלי באלי אקספרס,
ואז קופצת לי הודעה להזין את הקוד שנשלח אלי למייל,
ובמייל אני לא רואה שום קו שקיבלתי,
גם לא בספאם והתיקיות השונות
אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה?
זה רק ב99% מהמוצרים לא בכולםמשהו מוזר במבצעי מארזים כתוב בכותרת שעל 10 מוצרים יש 11 ש''ח הנחה. הכנסתי לסל ככה וזה לא נותן בקופה שום הנחה. מישהו יודע איך זה עובד שם? אם זה אותו מוצר כפול 10 אין הנחה? רק על מוצרים שונים? משלוח חינם יש אבל הנחה אין בקופה
במחשב אי אפשר (נדמה לי שבמובייל אפשר)משהו יודע איך עושים חיפוש בדף של המבצע מארזים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //