לא נראה לך שאם יש לה אופציה להחזיר לאלי
שתחזיר לכשיגיע ובינתיים תחפש בארץ?
לחפש בארץ אפשר עוד שבוע גם, כשנדע בוודאות מה קורה עם החבילה...
איך יוצרים איתם קשר?

הזמנתי תחפושת ב3 לפברואר והיה כתוב שתגיע ב26 לפברואר.
בקשתי מהמוכר להזדרז בשליחה
כל הזמן הופי לי שהמוכר שלח את הזמנתו אבל לא התקדם.
אתמול (25 לפברואר!) שלחתי לו שוב שאלה מה קורה
ואז קבלתי שוב הודעה המוכר שלח את המוצר רק ב25 לפברואר.
לדעתי אין סיכוי שיגיע לי
מה עושים?
אפשר לפתוח סכסוך לפני קבלת מוצר?
נראה שנפלתי עם מוכר רמאי

בעבר קניתי באלי אקספרס וכבר תקופה ארוכה שאני לא מצליחה להתחבר וכותב לי שהחשבון מושבת. למה? מה לעשות?

82x82.png

חשבון מושבת
החשבון שלך מושבת כרגע, אנא נסה להתחבר מחשבון אחר.
אפשר כעת
בטל

הגיע אלי חבילה במקום שיגיע שתי בגדים באותו מספר הזמנה הגיע רק בגד אחד מה עושים

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות דרך אלי אקספרס ואין לי אפשרות
כי הוא דורש SMS (בהרשמה) וב"ה אין לי.
האם יש אפשרות הרשמה ללא SMS ???
אודה מאוד מאוד לכל המסייעים.
תודה מראש.

הזמנתי באלי אקספרס ולא אספתי את המוצר
שלחו לי הודעה מהחברת שליחויות שאני לא אבוא לאסוף כי מחזירים אותה
כתבתי לאלי שאני רוצה החזר כספי
וזה מה שכותבים לי:

בעיות בהזמנהפסק דין מאת AEסיבה לא חוקיתמדריך הוכחה
הגנת הרכישה אוזלת, אך החבילה עדיין במעברלֹא בְּתוֹקֶףאנחנו באמת מצטערים על מה שקרה. ניסינו כמיטב יכולתנו לעזור לך לפתור את הבעיה. עם זאת, לא נוכל להחזיר לך ללא הוכחות תקפות. מכיוון שלא סיפקת לנו ראיות תקפות תוך מספר ימים, עלינו לשחרר את מלוא התשלום למוכר בהתאם. אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה.

מה אני אמורה לעשות? למי אפשר לפנות כדי לקבל את ההחזר?
משהו נתקל בזה?

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות דרך אלי אקספרס ואין לי אפשרות
כי הוא דורש SMS (בהרשמה) וב"ה אין לי.
האם יש אפשרות הרשמה ללא SMS ???
אודה מאוד מאוד לכל המסייעים.
תודה מראש.
אף אחד לא יכול לעזור לי???
לעשות טובה ליהודי???

אמורים להיות מבצעים משמעותיים בזמן הקרוב שמצדיק המתנה, מעבר למבצעי הסייל הפורח שיש עכשיו?

אמורים להיות מבצעים משמעותיים בזמן הקרוב שמצדיק המתנה, מעבר למבצעי הסייל הפורח שיש עכשיו?
ב 28.3 ז היומולדת לאלי אקספרס, בדרך כלל המבצעים אז הם אפילו יותר גדולים מה11.11
הפער במחיר לעומת הסייל הנוכחי לדעתי יכול להיות באיזור 10%, אז לשיקולך...

ב 28.3 ז היומולדת לאלי אקספרס, בדרך כלל המבצעים אז הם אפילו יותר גדולים מה11.11
הפער במחיר לעומת הסייל הנוכחי לדעתי יכול להיות באיזור 10%, אז לשיקולך...
השאלה אם זה נקרא זמן קרוב :)

לגבי התאריך משלוח שהם כותבים, האם יש סיכוי שיגיע לפני התאריך שהם נותנים שם או שזה חסר סיכוי?
מוצר עם שם בהתאמה אישית, מה הטווח זמן שבאמת יש סיכוי שיגיע, כמה לפני /אחרי/קרוב לתאריך הראשון/אחרון
ממש דחוף לי לדעת, תודה.

לגבי התאריך משלוח שהם כותבים, האם יש סיכוי שיגיע לפני התאריך שהם נותנים שם או שזה חסר סיכוי?
מוצר עם שם בהתאמה אישית, מה הטווח זמן שבאמת יש סיכוי שיגיע, כמה לפני /אחרי/קרוב לתאריך הראשון/אחרון
ממש דחוף לי לדעת, תודה.
מישהו?

בד"כ זה קודם, בממוצע שבועיים שלושה

גם אצלכם זה העמוד שמופיע כתוצאה מחיפוש?
1741720771841.png

מה זה הבאג המעצבן הזה שגורם שסל הקניות יראה ככה?
1742200611002.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה