צריכה עזרה-
עשיתי הזמנה ויש לי ברשימה כמה כתובות בערים אחרות
בטעות לחצי שליחה לעיר אחרת. רחוקה ממני... וההזמנה כבר אושרה ולא הצלחתי לשנות אח"כ או לבטל
מה עושים??? @פנינה ריימונד
לא הבנתי, זה הגיע כבר לארץ? אם לא אפשר לבצע הסטת דואר

מעניין, גבו ממני 150 שח מכס על קניה של ברז למטבח שרכשתי ב400 שח :(
יש לך מסמך/ מייל מפורט?
בכל מקרה הבנתי שיש גם דמי טיפול :(

חיובסעיף חיוב (בש"ח)סוג משלוח
ערך משלוח למכס עד 1,000 דולר ארה"בערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב
היטלים ומיסים הנגבים על ידי מדינת ישראלאגרת מחשב [Cash Duty]ערך משלוח למכס מעל ל‑100 דולר ארה"ב ‑ 21 ש"חערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב ‑ 41 ש"ח
אגרת ביטחון [Cash Duty]ערך משלוח למכס מעל ל‑500 דולר ארה"ב ‑ 47 ש"חערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב ‑ 47 ש"ח

קבצים מצורפים

• מחירון-מעודכן-עמילות-מכס-מונגש.pdf
    KB 58.7 · צפיות: 38
מעניין, גבו ממני 150 שח מכס על קניה של ברז למטבח שרכשתי ב400 שח :(
בדר''כ גובים בסביבות 20%-22% אחרי כל הפינוקים שהחברת משלוחים לוקחת לעצמה...

יש לך מסמך/ מייל מפורט?
בכל מקרה הבנתי שיש גם דמי טיפול :(

חיובסעיף חיוב (בש"ח)סוג משלוח
ערך משלוח למכס עד 1,000 דולר ארה"בערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב
היטלים ומיסים הנגבים על ידי מדינת ישראלאגרת מחשב [Cash Duty]ערך משלוח למכס מעל ל‑100 דולר ארה"ב ‑ 21 ש"חערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב ‑ 41 ש"ח
אגרת ביטחון [Cash Duty]ערך משלוח למכס מעל ל‑500 דולר ארה"ב ‑ 47 ש"חערך משלוח למכס מעל ל‑1,000 דולר ארה"ב ‑ 47 ש"ח

בדר''כ גובים בסביבות 20%-22% אחרי כל הפינוקים שהחברת משלוחים לוקחת לעצמה...
תודה, איך מערערים?
וגם אחרי הפינוקים עדיין זה מגיע ל90 ש"ח במקסימום...

לא
הזמנתי אתמול, רשום על הכתובת של חמותי:sneaky:
אפשר לבקש הסטה לעיר אחרת?
בטח, אמור להגיע אלייך מייל מחברת השליחויות ובו אופציה לשינוי ניתוב
יש חברות עלובות שבאמת לא שולחות אבל מקסימום יוצרים קשר עם החברה [בסופו של דבר הם יפסידו אם לא יבואו לקראת]...
אבל נחיה ונראה :)

בטח, אמור להגיע אלייך מייל מחברת השליחויות ובו אופציה לשינוי ניתוב
יש חברות עלובות שבאמת לא שולחות אבל מקסימום יוצרים קשר עם החברה [בסופו של דבר הם יפסידו אם לא יבואו לקראת]...
אבל נחיה ונראה :)
בדואר ישראל אי אפשר
בצ'יטה ובHFD אפשר, אבל לא תמיד הם שולחים הודעה, כדאי לבדוק לפי המספר מעקב

בדואר ישראל אי אפשר
בצ'יטה ובHFD אפשר, אבל לא תמיד הם שולחים הודעה, כדאי לבדוק לפי המספר מעקב
את רצינית? אני מקבלת קבוע הודעה
1746904175354.png

שאלה בבקשה:
אני נכנסת לעלי אקספרס להזמין משהו ורואה מחיר לדוגמא 70 ש"ח. אני מתחברת לחשבון שלי והמחיר משתנה ל 100?
מדוע?
יש מחירים שונים לחדשים?
כן- זה נקרא דיל ברוך בואך
להזמנה הראשונה.

יש למישהו מידע אם אפשר כיום להזמין רחפן מעליאקספרס, או שמעכבים אותו במכס?

מישהו הצליח לבצע החזרה בימים האחרונים?
המסך נתקע ולא נותן להמשיך
ניסיתי גם מחלון אנונימי ולא הלך...

אז מה יכולה להיות הבעיה?
אני מסמנת את הסיבה להחזרה
ובמסך הבא של בחירת הדרך להחזר ואישור הוא לא נותן לגלול למטה...
מה הסיבה?

אז מה יכולה להיות הבעיה?
אני מסמנת את הסיבה להחזרה
ובמסך הבא של בחירת הדרך להחזר ואישור הוא לא נותן לגלול למטה...
מה הסיבה?
אצלי זה עובד שאחרי הבקשה להחזר זה ישר סוגר את ההזמנה ושולח תווית החזרה למייל. בדקת במייל שלא הגיעה לך תווית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה