- הוסף לסימניות
- #5,861
לאמעניין
בחלון אנונימי גם לא נפתח?
לאמעניין
בחלון אנונימי גם לא נפתח?
יש לך אולי איזה תוכנת אנטי וירוס או חוסם קוקיז?
לאאת משתמשת בתוסף כלשהוא?
לאיש לך יותר מ100 מוצרים בסל?
נשאלת השאלה שאף אחד לא טרח לשאול משום מה... השלב הבסיסי בשביל לנסות לפתור בעיה זה ידיעת הבעיה ולא סתם ניחושים וספקולציות, מה הכוונה "לא נפתח"? מה מופיע בנסיון כניסה לקישור?
נשאלת השאלה שאף אחד לא טרח לשאול משום מה... השלב הבסיסי בשביל לנסות לפתור בעיה זה ידיעת הבעיה ולא סתם ניחושים וספקולציות, מה הכוונה "לא נפתח"? מה מופיע בנסיון כניסה לקישור?
כן !הזמנתי 2 זוגות נעליים מעלי
והן קטנות
עשיתי החזר והחזרה אבל הוא אמר לי שהוא מחזיר את הכסף ובגלל מוניטין טוב אין צורך להחזיר
הגיוני?
ואז מה אני אעשה עם הנעליים? :Oכן !
אפשר לתת מתנה למי שרוציםואז מה אני אעשה עם הנעליים? :O
וזה לא פוגע בי בהמשך? אוכל להמשיך לקנות בעלי?אפשר לתת מתנה למי שרוצים
או אפי' למכור במחיר טוב
רק תוודאו שהכסף חוזר..
אני ביקשתי החזר המון פעמים ולא קרה כלום...וזה לא פוגע בי בהמשך? אוכל להמשיך לקנות בעלי?
כי ראיתי פה באחד האשכולות שכן אפשר להפגע מזה
יש מספר מעקב?עלי אקספרס שלחו לי הודעה שהחבילה שלי בארץ
בלי פרטים איפה היא נמצאת
וגם נשלחה אלי הודעה קולית רק שלא שמרתי את מה שהוא אמר
תכלס אין לי מידע איפה החבילה,
מה עושים?
שלוםיש מספר מעקב?
איזה חברה?
אתם עוקבים באתרים למעקב משלוחים?
ויכול גם להיות שלמרות שזה בארץ זה עדיין לא הגיע לנקודה
גם אצליגם לכם חוזר שוב ושוב לאנגלית? או שהבעיה אצלי?
תודה, האמת שהסתדר ליגם אצלי
שלחי מספר מעקב למייל שליאיפה החבילה שלי??
קניתי משו מאלי,
כותב מזמן שהחבילה הגיעה ליעד,
אבל אין שום פרטים בשום מקום איפה היעד!!!
מה אפשר לעשות??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים