נשאלת השאלה שאף אחד לא טרח לשאול משום מה... השלב הבסיסי בשביל לנסות לפתור בעיה זה ידיעת הבעיה ולא סתם ניחושים וספקולציות, מה הכוונה "לא נפתח"? מה מופיע בנסיון כניסה לקישור?

נשאלת השאלה שאף אחד לא טרח לשאול משום מה... השלב הבסיסי בשביל לנסות לפתור בעיה זה ידיעת הבעיה ולא סתם ניחושים וספקולציות, מה הכוונה "לא נפתח"? מה מופיע בנסיון כניסה לקישור?
1756444127475.png

הזמנתי 2 זוגות נעליים מעלי
והן קטנות
עשיתי החזר והחזרה אבל הוא אמר לי שהוא מחזיר את הכסף ובגלל מוניטין טוב אין צורך להחזיר
הגיוני?

הזמנתי 2 זוגות נעליים מעלי
והן קטנות
עשיתי החזר והחזרה אבל הוא אמר לי שהוא מחזיר את הכסף ובגלל מוניטין טוב אין צורך להחזיר
הגיוני?
כן !

עלי אקספרס שלחו לי הודעה שהחבילה שלי בארץ
בלי פרטים איפה היא נמצאת
וגם נשלחה אלי הודעה קולית רק שלא שמרתי את מה שהוא אמר
תכלס אין לי מידע איפה החבילה,
מה עושים?

עלי אקספרס שלחו לי הודעה שהחבילה שלי בארץ
בלי פרטים איפה היא נמצאת
וגם נשלחה אלי הודעה קולית רק שלא שמרתי את מה שהוא אמר
תכלס אין לי מידע איפה החבילה,
מה עושים?
יש מספר מעקב?
איזה חברה?
אתם עוקבים באתרים למעקב משלוחים?
ויכול גם להיות שלמרות שזה בארץ זה עדיין לא הגיע לנקודה

גם לכם חוזר שוב ושוב לאנגלית? או שהבעיה אצלי?

יש מספר מעקב?
איזה חברה?
אתם עוקבים באתרים למעקב משלוחים?
ויכול גם להיות שלמרות שזה בארץ זה עדיין לא הגיע לנקודה
שלום
האתר המעודף למעקב אחר המשלוח נמצא באתר הרגיל https://www.aliexpress.com
במידה ולא הצלחתם ניתן ללחוץ על הקישור ולעבור למעקב cainiao

יש למישהו מושג מתי המשלוח הוא בדואר ישראל ומתי בצ'יטה ואם זה נתון לבחירה או שזה החלטה של המוכר??

איפה החבילה שלי??
קניתי משו מאלי,
כותב מזמן שהחבילה הגיעה ליעד,
אבל אין שום פרטים בשום מקום איפה היעד!!!
מה אפשר לעשות??

איפה החבילה שלי??
קניתי משו מאלי,
כותב מזמן שהחבילה הגיעה ליעד,
אבל אין שום פרטים בשום מקום איפה היעד!!!
מה אפשר לעשות??
שלחי מספר מעקב למייל שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה