החשבון שלי בעלי אקספרק נעול
הם דורשים אימות דרך SMS שכמובן אין לי
יש משהו שאפשר לעשות?

זה לא הולך לי לממש את הקופון קניתי במחיר של 464

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-09-04-22-52-27-830.jpeg
    Screenshot_2025-09-04-22-52-27-830.jpeg
    KB 207.7 · צפיות: 13
בצעתי הזמנה של 2 ברזים באלי,
הם הגיעו נוזלים שניהם!!
התלוננתי לחנות אחרי תקופת הגנת הקונה והם אומרים לי שבגלל שעברה תקופת הגנת הקונה לא ניתן לקבל החזר,
יש לי מה לעשות?

בצעתי הזמנה של 2 ברזים באלי,
הם הגיעו נוזלים שניהם!!
התלוננתי לחנות אחרי תקופת הגנת הקונה והם אומרים לי שבגלל שעברה תקופת הגנת הקונה לא ניתן לקבל החזר,
יש לי מה לעשות?
לא.
בטוח שהבעיה בברזים ולא בהתקנה?

יש אפשרות לקבל החזר על מוצר שנתקע במכס?

השירות אינו זמין. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר
אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה להתחבר מה עושים

@ali-li @alilu @פנינה ריימונד וכל המבינים באליקס
ביצעתי הזמנה לפני שבוע וחצי כתבתי למוכר שזה דחוף
שלח את זה מיד
וזה תקוע מ4/9 במצב של החבילה נשלחה ולא מתקדם
מה אני יכולה לעשות?
קריטי לי שיגיע לפני ראש השנה
בדקת באתרי מעקב?
או רק באלי?
לא תמיד המעקב מתעדכן כל שלב באלי.

בגדול אין יותר מידי מה לעשות

@ali-li @alilu @פנינה ריימונד וכל המבינים באליקס
ביצעתי הזמנה לפני שבוע וחצי כתבתי למוכר שזה דחוף
שלח את זה מיד
וזה תקוע מ4/9 במצב של החבילה נשלחה ולא מתקדם
מה אני יכולה לעשות?
קריטי לי שיגיע לפני ראש השנה
תכתבי למוכר, זה אל"ף, לי אישית זה זירז הרבה פעמים.
שנית, שלחי לי מספר מעקב למייל

אני חייב עזרה דחוף!!!
יש לי מוצרים בסל
עוברת לתשלום
מופיעה הודעה
'חלק מהפריטים המוזלים בהזמנתך ניתן להזמין רק בכמויות מוגבלות או שההנחות שלהם כבר הושממו. אנא בדוק והפחת את כמות הפריטים המוזלים או הסר פריטים עם הנחות שכבר הושממו'.
וזהו.
הבעיה האמיתית היא שהכסף יורד מהחשבון!!! ולא בוצעה עסקה- המוצרים נשארים בסל ולא עברו להזמנות, ופייפאל לא שלחו קבלה אבל מהחשבון הכסף ירד!
הבעיה שגיליתי את זה אחרי כמה נסיונות תשלום- ירד לי סכום הקניה כפול מספר הנסיונות...
מה עושים???
צילום מסך 2025-09-11 100839.png

אני רוצה לחפש באליאקספרס ולהגיע ישירות לחנויות שמוכרות את המוצר ולא למוצרים ספציפיים
למשל במקום לחפש נעליים ושיעלו לי נעליים ספציפיות [ורק מתוך דף המוצר אני יכול להגיע לחנות]
אני רוצה שיעלו לי החניות שמוכרות נעליים
מחיפוש ברשת אני מבין שיש סינון כזה באתר אבל אצלי אני לא מוצא
האם יכול להיות שמשום מה בגירסה העברית אין את הסינון הזה?
או שאולי נטפרי מוריד את זה [לא נראה לי]

אני רוצה לחפש באליאקספרס ולהגיע ישירות לחנויות שמוכרות את המוצר ולא למוצרים ספציפיים
למשל במקום לחפש נעליים ושיעלו לי נעליים ספציפיות [ורק מתוך דף המוצר אני יכול להגיע לחנות]
אני רוצה שיעלו לי החניות שמוכרות נעליים
מחיפוש ברשת אני מבין שיש סינון כזה באתר אבל אצלי אני לא מוצא
האם יכול להיות שמשום מה בגירסה העברית אין את הסינון הזה?
או שאולי נטפרי מוריד את זה [לא נראה לי]
הקפצה

יש לי בעיה קצת מורכבת.
עשיתי הזמנה ולא היתה לי אפשרות לפתוח את המייל שמקבל את ההודעות מאלי.
מדי פעם בדקתי באתר וראיתי שכתוב "ממתין למשלוח".
אחרי כמה ימים היה נראה לי כבר מוגזם ואז כשנכנסתי לתוך המעקב ראיתי שהחבילה כבר הגיעה לנקודת המשלוח.
רק שהחבילה נשלחה עם parcel home ששולחים למייל קוד איסוף וקוד אימות.
מכיון שלא יכולתי לפתוח את המייל שרשום באלי ביקשתי מהחברה שתשלח לי את הקוד ושלחו לי רק את הקוד איסוף
ביקשתי את הקוד אימות ורק אחרי כמה ימים שלחו לי (תוך כדי שלחתי בקשה כמה פעמים)
ובינתיים החבילה הוחזרה.
חברת המשלוחים אומרת שאני צריכה לפנות לשולח.
ניסיתי לפתוח מחלוקת לקבל החזר וסגרו לי בטענה שזה עדיין במשלוח.
יש למישהו רעיון?
1758178227184.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה