שאלות לגבי מחשב חזק.

• הוסף לסימניות
אגב, לוח אם עם שני מעבדים, יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1699413:
14 ננומטר וDDR4 (הDDR4 משמעותי למהירות הזיכרון וה14 ננומטר מאפשר יותר ביצועים בפחות אנרגיה וממילא בפחות התחממות) גם אמור לכלול ליבה גרפית יותר טובה שכנראה תייתר את הכרטיסי מסך למשתמשי גרפיקה בסיסית.

לפרסומון:
זה נכון שהמהירות נמוכה יותר אבל יש לך 6 ליבות פיזיות ו 15 MB מטמון (השווה: 3.6*6=21.6 4.4*4=17.6) וגם תומך זיכרון יותר מהיר

מבלי להכנס לכל הפרטים , מפאת חוסר זמן
1. נכון להיום ההבדל בין ddr ל ddr4 הוא רק במחיר
עיין בתמונה המצורפת
2. חוץ מנושא הליבה הגרפית של ה skylake לא יהיה הבדל גדול בביצועים
אבל כיוון שבכל מצב מי שצריך את הכרטיס הגרפי יקנה כבר חיצוני במילא (כל עוד לא משולב rdram במעבד ייעודי לכרטיס הם עדיין רחוקים מכרטיסים ייעודיים , מה גם שהרבה ממשקים עובדים רק באמצעות api קנייניים כמו cuda ל vray וכדו).

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-07-16 at 09.12.37.png
    KB 675.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1699750:

מעבדי xeon מסידרה e5 תומכים בריבוי מעבדים

לא בכל נושא תראה הרבה הבדל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1699413:
14 ננומטר וDDR4 (הDDR4 משמעותי למהירות הזיכרון וה14 ננומטר מאפשר יותר ביצועים בפחות אנרגיה וממילא בפחות התחממות) גם אמור לכלול ליבה גרפית יותר טובה שכנראה תייתר את הכרטיסי מסך למשתמשי גרפיקה בסיסית.

לפרסומון:
זה נכון שהמהירות נמוכה יותר אבל יש לך 6 ליבות פיזיות ו 15 MB מטמון (השווה: 3.6*6=21.6 4.4*4=17.6) וגם תומך זיכרון יותר מהיר
צודק, אבל עדיין זה לא הבדל משמעותי, ולא לכל אחד זה יצדיק את התוספת של הכמה מאות שקלים.

נכתב ע"י GolanArt;1699415:
אז למה האחרון יותר יקר?
א. על זה שהוא חדש יותר כבר תשלם. ב. הוא טיפה יותר טוב, אף אחד לא אמר שלא.

נכתב ע"י GolanArt;1699483:
רבניות עם כזה ידע... עוד לא ראיתי!:eek::)

נו פירסומון? חולק?
לא חולק אף פעם...

נכתב ע"י GolanArt;1699496:
זה מה שיש לי היום:
זה הרבה פחות חזק?
לא הרבה. אני הייתי ממליץ לך, לנסות לשדרג דבר ראשון רכיבים מסביב למעבד ולוח, ואם זה לא יעבוד תעביר את כולם למחשב חדש ותבדוק.
למשל, תחדש את הSSD, למשהו מהיר יותר, וכרטיס מסך טוב יותר.

נכתב ע"י GolanArt;1699750:
יש בתעשייה. היה פעם בכל אופן, עד כמה שזכור לי.

• הוסף לסימניות
תודה!
מאוורר אני וודאי צריך, ssd עשוי לעזור למהירות הרינדור?? הרי התוכנה לא רושמת כלום בזמן
הרינדור עד כמה שידוע לי...
מה עוד? מה אפשר יוד לשדרג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1699788:
מעבדי xeon מסידרה e5 תומכים בריבוי מעבדים

לא בכל נושא תראה הרבה הבדל

ריבוי מעבדים על לוח ביתי?
בנושא שלי וודאי שאראה הבדל, זה רינדור.

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה תוכנה את מרנדר, יש תוכנות שיודעיות להעזר הרבה מאוד בכרטיסי מסך מסויימים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1699856:
ריבוי מעבדים על לוח ביתי?

לא
זה לוחות שמתאימים למעבדים האלו

עולה בערך כפול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1699860:
לא
זה לוחות שמתאימים למעבדים האלו

עולה בערך כפול

וויריי לדעתי עוד לא יודע להפעיל טוב את הקודה, לכן זה לא מעניין אותי כרגע.
אבל מקסוול למשל, יודע להפעיל ריבוי מעבדים עם E5.
בטבלת הבנצ'מארק שלהם, המשתמש הכי מהיר, רינדר עם 72 ליבות סצנה
ב28 שניות, לעומת המחשב שלי שעושה את זה בחמישים ומשהו דקות.
השאלה אם גם וויריי יודעת לנצל את הריבוי הזה.
כמה עולה לוח כזה עם שני מעבדים התחלתיים של E5?

• הוסף לסימניות
VRAY זה פלאגאין

באיזה תוכנה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1. בגירסאות החדשות VRAY ל SU עובד מעולה עם OPENCL , אפשר לקנות ממש בזול R9 290X היום ותקבל ביצועים פנומינליים .

כמובן צריך מארז מתאים עם ספק כוח מתאים

אם אתה רוצה תשלח לי את הקובץ ואני ארנר בזמן הפנאי אצלי על כזה כרטיס ואגיד לך כמה זמן לקח.

2. ה CUDA עובד מעולה(בכל אופן ב VRAY 15)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1699885:
1. בגירסאות החדשות VRAY ל SU עובד מעולה עם OPENCL , אפשר לקנות ממש בזול R9 290X היום ותקבל ביצועים פנומינליים .

כמובן צריך מארז מתאים עם ספק כוח מתאים

אם אתה רוצה תשלח לי את הקובץ ואני ארנר בזמן הפנאי אצלי על כזה כרטיס ואגיד לך כמה זמן לקח.

2. ה CUDA עובד מעולה(בכל אופן ב VRAY 15)

תודה צדיק! שולח לך למייל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1699901:
ssd יעזור לך.

למה אתה אומר את זה ? אין כעמט פעולות כתיבה ברינדור וגם כשיש הם רציפות .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1699910:
למה אתה אומר את זה ? אין כעמט פעולות כתיבה ברינדור וגם כשיש הם רציפות .
לאו דוקא ברינדור עצמו. אנשים לא קולטים כמה זמן מתבזבז על המתנות בזמן פתיחת קבצים וכדו'.

• הוסף לסימניות
גולן, מכיוון שלהערכתי לא תרנדר את הקובץ הסופי על GPU, אלא ב CPU, פשוט תעשה כמו ישראל וגיל, שקנו עוד מחשבים שיש בהם רק מעבד SSD ולוח אם, ב 4000 ₪ בערך, והם משתמשים איתם כרינדור במקביל לאותה תמונה. (לישראל עשינו כבר 3 מחשבים במקביל) מה שנקרא -חוות רינדור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1702749:
גולן, מכיוון שלהערכתי לא תרנדר את הקובץ הסופי על GPU, אלא ב CPU, פשוט תעשה כמו ישראל וגיל, שקנו עוד מחשבים שיש בהם רק מעבד SSD ולוח אם, ב 4000 ₪ בערך, והם משתמשים איתם כרינדור במקביל לאותה תמונה. (לישראל עשינו כבר 3 מחשבים במקביל) מה שנקרא -חוות רינדור.

תודה. האם חוות הרינדור מחייבת שכל המחשבים בה יהיו חזקים באותה המידה?
ומה זה מעבד SSD? אני מכיר הרד דיסק כזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1702761:
תודה. האם חוות הרינדור מחייבת שכל המחשבים בה יהיו חזקים באותה המידה?
ומה זה מעבד SSD? אני מכיר הרד דיסק כזה..

לא כל המחשבים צריכים להיות עם אותה חומרה, כל מחשב ירנדר ברמה של המעבד שלו.

SSD זה הרד דיסק שעובד פי כמה יותר מהר וזה חוסך זמן בפתיחה של המחשב ופתיחה של תוכנות, אחרי שיש את זה לא מבינים איך אפשר לעבוד בלי זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה