נכתב ע"י חנה פכמן;1699413:14 ננומטר וDDR4 (הDDR4 משמעותי למהירות הזיכרון וה14 ננומטר מאפשר יותר ביצועים בפחות אנרגיה וממילא בפחות התחממות) גם אמור לכלול ליבה גרפית יותר טובה שכנראה תייתר את הכרטיסי מסך למשתמשי גרפיקה בסיסית.
לפרסומון:
זה נכון שהמהירות נמוכה יותר אבל יש לך 6 ליבות פיזיות ו 15 MB מטמון (השווה: 3.6*6=21.6 4.4*4=17.6) וגם תומך זיכרון יותר מהיר
נכתב ע"י GolanArt;1699750:אגב, לוח אם עם שני מעבדים, יש חיה כזו?
צודק, אבל עדיין זה לא הבדל משמעותי, ולא לכל אחד זה יצדיק את התוספת של הכמה מאות שקלים.נכתב ע"י חנה פכמן;1699413:14 ננומטר וDDR4 (הDDR4 משמעותי למהירות הזיכרון וה14 ננומטר מאפשר יותר ביצועים בפחות אנרגיה וממילא בפחות התחממות) גם אמור לכלול ליבה גרפית יותר טובה שכנראה תייתר את הכרטיסי מסך למשתמשי גרפיקה בסיסית.
לפרסומון:
זה נכון שהמהירות נמוכה יותר אבל יש לך 6 ליבות פיזיות ו 15 MB מטמון (השווה: 3.6*6=21.6 4.4*4=17.6) וגם תומך זיכרון יותר מהיר
א. על זה שהוא חדש יותר כבר תשלם. ב. הוא טיפה יותר טוב, אף אחד לא אמר שלא.נכתב ע"י GolanArt;1699415:אז למה האחרון יותר יקר?
לא חולק אף פעם...נכתב ע"י GolanArt;1699483:רבניות עם כזה ידע... עוד לא ראיתי!
נו פירסומון? חולק?
לא הרבה. אני הייתי ממליץ לך, לנסות לשדרג דבר ראשון רכיבים מסביב למעבד ולוח, ואם זה לא יעבוד תעביר את כולם למחשב חדש ותבדוק.נכתב ע"י GolanArt;1699496:זה מה שיש לי היום:
זה הרבה פחות חזק?
יש בתעשייה. היה פעם בכל אופן, עד כמה שזכור לי.נכתב ע"י GolanArt;1699750:אגב, לוח אם עם שני מעבדים, יש חיה כזו?
נכתב ע"י GolanArt;1699856:ריבוי מעבדים על לוח ביתי?
נכתב ע"י bris;1699860:לא
זה לוחות שמתאימים למעבדים האלו
עולה בערך כפול
נכתב ע"י bris;1699885:1. בגירסאות החדשות VRAY ל SU עובד מעולה עם OPENCL , אפשר לקנות ממש בזול R9 290X היום ותקבל ביצועים פנומינליים .
כמובן צריך מארז מתאים עם ספק כוח מתאים
אם אתה רוצה תשלח לי את הקובץ ואני ארנר בזמן הפנאי אצלי על כזה כרטיס ואגיד לך כמה זמן לקח.
2. ה CUDA עובד מעולה(בכל אופן ב VRAY 15)
נכתב ע"י פרסומון;1699901:ssd יעזור לך.
לאו דוקא ברינדור עצמו. אנשים לא קולטים כמה זמן מתבזבז על המתנות בזמן פתיחת קבצים וכדו'.נכתב ע"י bris;1699910:למה אתה אומר את זה ? אין כעמט פעולות כתיבה ברינדור וגם כשיש הם רציפות .
נכתב ע"י פופקו;1702749:גולן, מכיוון שלהערכתי לא תרנדר את הקובץ הסופי על GPU, אלא ב CPU, פשוט תעשה כמו ישראל וגיל, שקנו עוד מחשבים שיש בהם רק מעבד SSD ולוח אם, ב 4000 ₪ בערך, והם משתמשים איתם כרינדור במקביל לאותה תמונה. (לישראל עשינו כבר 3 מחשבים במקביל) מה שנקרא -חוות רינדור.
נכתב ע"י GolanArt;1702761:תודה. האם חוות הרינדור מחייבת שכל המחשבים בה יהיו חזקים באותה המידה?
ומה זה מעבד SSD? אני מכיר הרד דיסק כזה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים