נכתב ע"י יצירתית;807246:זה אומר עד מחר בערב? זה נראה לי מעט זמן מידי
אפשר להעלות תמונה שלא צולמה במיוחד עבור האתגר? ברור שעדיף לצלם במיוחד עבור האתגר אך לפעמים יש במלאי תמונה שמתאימה בול והיא עדיפה על חדשות או שאין אופציה לצלם בשבוע זה
אשמח לתשובות ממנהל האתגרים
צודקנכתב ע"י איציק'ל;807543:מיןהראוי לפתוח אשכול תגובות לאתגר
נכתב ע"י כדרלעמר;808218:שני סעיפים בכללים שהעלית אני לא כ"כ מבין.
ב. התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום.( אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ג. נתוני אקסיף חייבים להופיע בהודעה. עדיפות להוספה בחתימת מים בקצה התמונה עצמה.
לגבי סעיף ב', למה?! אם מישהו צילם תמונה טובה וכבר העלה אותה לפורום לפני כמה שנים למה שלא יעלה אותה באתגר? הייתי נותן תקופת צינון של שלושה חודשים, אבל אם אתה מצפה לתוצאות טובות יתכן וזה יעמוד בעוכרי האתגר.
לגבי סעיף ג', זה לא כ"כ קשור לאתגר, זה כן קשור ללימוד צילום. האתגר הוא עניין של תוצאה סופית - תחרות ולא של הדרך אל התוצאה (בשביל זה יש את שאר הפורום), כך שלדעתי האקסיף לא מעלה ולא מוריד לאתגר. אגב, נתוני אקסיף לצורך לימוד, מלבד צמצם, תריס ואיסו, חשוב מאד לדעת את אורך מוקד, מרחק מהאובייקט, סוג העדשה/פילטרים/דיופטרים/מכפלים וכו', שימוש בפלאש/תאורה מלאכותית וכו'.
נכתב ע"י כדרלעמר;808252:תודה מיכאל.
לא הגבת לי באישי אז העליתי את שאלותי לדיון.
שוב, בהצלחה!
נכתב ע"י יצירתית;808359:היום פוטושופ הוא חלק בלתי נפרד מהצילום!
אולי רק תיקונים קלים
נכתב ע"י solo snaps;811259:להעלות קונטרסט מותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים