אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

סטים של כלים ח"פ קומלפט, הרבה יותר זול מהארץ, מדובר על צלחות עבות, ממש פלסטיק, אבל ח"פ

מדובר על סט ל-25 סועדים שזה כולל:
25 צלחות גדולות.
25 צלחות קטנות.
25 מזלגות.
25 כפות.
25 סכינים.
25 כוסות.
25 מפיונים (עבים ואיכותיים, לא הפושטיים שנמכרים פה בארץ).

המחיר 108 ש"ח , וכמובן נכלל במשלוח חינם.
יש הרבה סטים ודוגמאות, זה אחד מני רבים.

אם אתם עושים שבע ברכות או שמחה, מזמינים 2 סטים ויש לכם ח"פ מפואר ב-200 ש"ח, מושלם.

אני הזמני לפסח שנה שעברה, סידר לנו את ליל הסדר ושאר ארוחות החג (מבלי להכנס לנושא ההלכתי או להתיר משהו, השתמשתי רק בכלי פלסטיק, ולא במפיונים, שבזה עלולה להיות בעייה)

סט קומלפט ח"פ יוקרתי

71xinVlkW6L._AC_SX679_.jpg

71EkHLG7MwL._AC_SX679_.jpg

81h36mSJM2L._AC_SX679_.jpg

את הסט הזה הזמנתי והגיע אתמול נכלל במשלוח חינם, יש איזה קופון שמוריד את המחיר ל-100 ש"ח בלבד. זה נמצא באותו דף.

71Rv13DFd9L._AC_SX679_.jpg

a122de21-2216-49e1-bc51-2b19b499b0a7.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___.jpg

ק.ש

שאלה לחברים

מישהו הזמין את הדבקים שפרסמתי בזמנו, וקיבל או לפחות נשלח לו.

לינק למוצר https://amzn.to/3OZDS7M (זוג דבקי סטיק ב-0.25$)
61kZdiiEC8L._SX522_.jpg

הזמנתי לפני כחודש, ועדיין אין כיוון למשלוח, נראה שבסוף יבטלו לי את ההזמנה.
מצרף תמונה, שהם כותבים שיתנו לי תאריך כשהיה להם, מנסיוני זה מתבטל.
אשמח למענה, ממישהו שהזמין/קיבל וכד'
צפה בקובץ המצורף 1848741

אה הלינק הוא ק.ש אבל לא זו הכוונה בכל אופן הפעם :D ;)
גם לי אותו דבר, כל ההזמנה שלי הגיע וזה לא.

סטים של כלים ח"פ קומלפט, הרבה יותר זול מהארץ, מדובר על צלחות עבות, ממש פלסטיק, אבל ח"פ

מדובר על סט ל-25 סועדים שזה כולל:
25 צלחות גדולות.
25 צלחות קטנות.
25 מזלגות.
25 כפות.
25 סכינים.
25 כוסות.
25 מפיונים (עבים ואיכותיים, לא הפושטיים שנמכרים פה בארץ).

המחיר 108 ש"ח , וכמובן נכלל במשלוח חינם.
יש הרבה סטים ודוגמאות, זה אחד מני רבים.

אם אתם עושים שבע ברכות או שמחה, מזמינים 2 סטים ויש לכם ח"פ מפואר ב-200 ש"ח, מושלם.

אני הזמני לפסח שנה שעברה, סידר לנו את ליל הסדר ושאר ארוחות החג (מבלי להכנס לנושא ההלכתי או להתיר משהו, השתמשתי רק בכלי פלסטיק, ולא במפיונים, שבזה עלולה להיות בעייה)

סט קומלפט ח"פ יוקרתי

71xinVlkW6L._AC_SX679_.jpg

71EkHLG7MwL._AC_SX679_.jpg

81h36mSJM2L._AC_SX679_.jpg

את הסט הזה הזמנתי והגיע אתמול נכלל במשלוח חינם, יש איזה קופון שמוריד את המחיר ל-100 ש"ח בלבד. זה נמצא באותו דף.

71Rv13DFd9L._AC_SX679_.jpg

a122de21-2216-49e1-bc51-2b19b499b0a7.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___.jpg

ק.ש
בסט הזה (ובכל הסטים שאני ראיתי) אין צלחות מרק
יש לך קישור לצלחות מרק מאותו סגנון?

בסט הזה (ובכל הסטים שאני ראיתי) אין צלחות מרק
יש לך קישור לצלחות מרק מאותו סגנון?
לא מכיר, גם לא ראיתי כזה דבר באמזון.
לך תדע אולי האמריקאים לא אוכלים מרק, או שאוכלים בכלים רגילים ולא בח"פ.

2 כריות נוחות במיוחד לסובלים בבעיות בעצם הזנב

הזמנתי לבן משפחה כמה יחידות, לבית, לרכב, לעבודה.

המחיר המקורי 119 ש"ח
קופון הנחה של 18 ש"ח.
בערך 100 ש"ח
נכלל במשלוח חינם

בזמנו שבררתי בארץ, המחירים היו סביבות 200 ש"ח ליחידה (זה היה בד"ר גב, אולי זה לא משקף מספיק)

2 כריות נוחות במחיר מעולה

816CZZueXCL._AC_SX679_.jpg

זה עם ג'ל בפנים, (יש כאלו ספוג בלבד)

8141plbs+mL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה