- הוסף לסימניות
- #4,641
חסום לי.. תודה בכל אופן!
חסום לי.. תודה בכל אופן!
של SAM אבל רק עם משלוח לחולחסום לי.. תודה בכל אופן!

יש גם את המזוודה הזאת ב-176 ש"חמזוודה קטנה לעלייה למטוס ב 217 ש"ח כולל משלוח חינם
יש לסמן קופון בדף המוצר
צפה בקובץ המצורף 1850808
ק.ש.
יש גם לנשים?כיוון שכותרת האשכול כוללת גם המלצות, אתן המלצה על דיאודורנט למרות שהמחיר לא זול אבל זה הדאודורנט הטוב ביותר שיש.
מדובר בחברת old spice אני משתמש שנים בדאו' הזה, והוא מונע הזעה בצורה לא רגילה, לא היה שום דאו' בארץ שדומה לזה אפילו.
כאן ב 13 ש"ח ליחידה
צפה בקובץ המצורף 1850564
חזר שוב פעם המבצע המטורף הזה לזמן מוגבל !!!בעל הבית השתגע!!
שואב שוטף בחצי מחיר!!
dreame H14 שואב אבק יבש רטוב, מגב אבק אלחוטי 180 מעלות, שטיפת מברשת 140 מעלות פרנהייט, ייבוש מהיר באוויר חם תוך 5 דקות, מכונת שואב רצפות קשות חכמה עם שאיבה חזקה, נהדרת לבלגנים דביקים + משלוח חינם לארה"ב (תוכלו לבקש ממכר שנמצא שם להביא את זה)
שימו לב מבצע מוגבל!!!!!!!!!
צפה בקובץ המצורף 1848996ק.ש
| מחיר | 342.99 $ | |
| משלוח AmazonGlobal | 27.47 $ | |
| פיקדון אגרת יבוא משוער | 68.27 $ | |
| סה“כ | 438.73 $ |
גם אני הזמנתי ועדיין לא נשלח, אבל אתמול קיבלתי מייל לאשר אם אני עדיין מעונינת בהזמנהשאלה לחברים
מישהו הזמין את הדבקים שפרסמתי בזמנו, וקיבל או לפחות נשלח לו.
לינק למוצר https://amzn.to/3OZDS7M (זוג דבקי סטיק ב-0.25$)
![]()
הזמנתי לפני כחודש, ועדיין אין כיוון למשלוח, נראה שבסוף יבטלו לי את ההזמנה.
מצרף תמונה, שהם כותבים שיתנו לי תאריך כשהיה להם, מנסיוני זה מתבטל.
אשמח למענה, ממישהו שהזמין/קיבל וכד'
צפה בקובץ המצורף 1848741
אה הלינק הוא ק.ש אבל לא זו הכוונה בכל אופן הפעם![]()
![]()
להבא תמחקו את מס' ההזמנה, סתם עצה טובה.גם אני הזמנתי ועדיין לא נשלח, אבל אתמול קיבלתי מייל לאשר אם אני עדיין מעונינת בהזמנה
צפה בקובץ המצורף 1851161
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים