אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

משחת לנסינו 2 יחידות ב65 עם משלוח חינם מעל 49 דולר, בארץ אחד עולה 60...
1734556120528.png

ק.ש

כיוון שכותרת האשכול כוללת גם המלצות, אתן המלצה על דיאודורנט למרות שהמחיר לא זול אבל זה הדאודורנט הטוב ביותר שיש.
מדובר בחברת old spice אני משתמש שנים בדאו' הזה, והוא מונע הזעה בצורה לא רגילה, לא היה שום דאו' בארץ שדומה לזה אפילו.
כאן ב 13 ש"ח ליחידה
צפה בקובץ המצורף 1850564
יש גם לנשים?
האם מונע גם את הזיעה או רק את הריח?

שאלה לחברים

מישהו הזמין את הדבקים שפרסמתי בזמנו, וקיבל או לפחות נשלח לו.

לינק למוצר https://amzn.to/3OZDS7M (זוג דבקי סטיק ב-0.25$)
61kZdiiEC8L._SX522_.jpg

הזמנתי לפני כחודש, ועדיין אין כיוון למשלוח, נראה שבסוף יבטלו לי את ההזמנה.
מצרף תמונה, שהם כותבים שיתנו לי תאריך כשהיה להם, מנסיוני זה מתבטל.
אשמח למענה, ממישהו שהזמין/קיבל וכד'
צפה בקובץ המצורף 1848741

אה הלינק הוא ק.ש אבל לא זו הכוונה בכל אופן הפעם :D ;)
גם אני הזמנתי ועדיין לא נשלח, אבל אתמול קיבלתי מייל לאשר אם אני עדיין מעונינת בהזמנה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם אני הזמנתי ועדיין לא נשלח, אבל אתמול קיבלתי מייל לאשר אם אני עדיין מעונינת בהזמנה
צפה בקובץ המצורף 1851161
להבא תמחקו את מס' ההזמנה, סתם עצה טובה.
אני לא יודע מה אפשר לעשות, ולמרות זאת אני לא יודע ה-כ-ל
תודה עכ"פ על העדכון.

בכל אופן יש פה קומבינה מעולה למי שרוצה להשלים סל ל-50$ שיכניס את המוצרים האלו שממילא כנראה לא ישלחו, ויקבל משלוח חינם. בהשראת @כובע הנזיר תודה גם לך על העדכון והטריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה