צריך ממיר מתח 1000W
אפשר להשיג בארץ ב100 ש"ח
איפה בודקים איזה ממיר צריך? אשמח שתחכים אותיצריך ממיר מתח 1000W
בערך כזאת מכונה
מלבד הסירבול גם כלכלית לא משתלם, בארץ עולה פחות מ-400 ש"ח
![]()
תראה כמה וואט צורך המכשיראיפה בודקים איזה ממיר צריך? אשמח שתחכים אותי
כשאני קונה מוצר מאמזון איפה אני צריך להסתכל ומה הפתרונות? מאמין שההסבר יועיל לכולנותראה כמה וואט צורך המכשיר
זה הסימון בלע"ז 1000W
וולט זה המתח, וואט זה ההספק, יש גם אמפר וכו'
צפה בקובץ המצורף 1854528
תלוי איזו מידהמשלוח 55 ש"ח
בעקרון המכשירי חשמל שצורכים הרבה חשמל אינם מתאימים לארץ.כשאני קונה מוצר מאמזון איפה אני צריך להסתכל ומה הפתרונות? מאמין שההסבר יועיל לכולנו
עניין הממיר מתח עולה פה הרבהצריך ממיר מתח 1000W
בערך כזאת מכונה
מלבד הסירבול גם כלכלית לא משתלם, בארץ עולה פחות מ-400 ש"ח
![]()
יש ממיר כזה שנראה יותר קומפקטי עד 1200Wעניין הממיר מתח עולה פה הרבה
יש לי בשביל כלי עבודה נטענים ששווה בשביל הפערים במחיר
אבל
המכשיר כבד מאוד ומרעיש בזימזום מעצבן.
ממש לא בשביל לחבר בקלילות לשייקר או משהו. אצלי יושב בארון כלי עבודה, מחובר לחשמל, וההטענה רק שם
לעניות דעתי, אין טעם בשביל מכשירי חשמל של פנאי וכיף כי זה מוציא את החשק

עניין הממיר מתח עולה פה הרבה
יש לי בשביל כלי עבודה נטענים ששווה בשביל הפערים במחיר
אבל
המכשיר כבד מאוד ומרעיש בזימזום מעצבן.
ממש לא בשביל לחבר בקלילות לשייקר או משהו. אצלי יושב בארון כלי עבודה, מחובר לחשמל, וההטענה רק שם
לעניות דעתי, אין טעם בשביל מכשירי חשמל של פנאי וכיף כי זה מוציא את החשק
הבלנדר נינג'ה שפרסמו פה עולה באמזון 260 ש"ח.
רק שבממיר מתח אפשר להשתמש בהרבה מוצריםהבלנדר נינג'ה שפרסמו פה עולה באמזון 260 ש"ח.
ממיר מתח קטן וזול שפרסם @גב חזק עולה 250 ש"ח.
יותר מ-500 ש"ח.
הדגם של הנינג'ה שהוא פרסם עולה בארץ פחות מ-400 ש"ח, ראיתי באייבורי.
זה לא פרקטי כפי שכתב @כובע הנזיר אנשים לא עושים את זה, (גם בהטענת כלים, אם אתה מחוץ לבית, תצטרך לסחוב את הממיר איתך) עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקבל מכשיר נורמלי.
דבר נוסף לא ברור כמה זה בטוח הממיר מתח, אם זה לא איכותי זה יכול להרוס את המכשיר, להעביר נחשולי מתח בצורה לא מבוקרת, ועוד....
בבקשה לקרוא את הפידבקים איך המכשיר התפוצץ בהרבה מקרים!!יש ממיר כזה שנראה יותר קומפקטי עד 1200W
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים