- הוסף לסימניות
- #4,761
אתמול בדיוק מה שקרה לי איתם, הם אמרו לי להזמין ואז ישלחו לי זיכוי מייד אח"כ ופשוט התעקשתי איתם לקבל זיכוי עכשיו כדי להשתמש בו בקנייה הנוכחית וזה מה שהם עשו בסוף..חייבת עזרה דחופההה מהמבינים באמזון
הזמנתי מוצרים בסכום שמאפשר משלוח חינם, ואז כמובן שהם טענו שלא כל מוצר מאפשר משלוח חינם, ואני לא זכאית.
ביקשתי שוב ושלחו לי מייל עם הבטחה שאחרי שהמוצר יגיע אקבל חזרה את דמי המשלוח!
ועכשיו הם פשוט מתעלמים ממני באלגנטיות ועונים לי למייל תשובות לא קשורות!!
יש מה לעשות??
בהלם שזה השירות שהם נותנים
(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)
זה בדיוק מה שהתכוונתי סכום כולל מעל 49 דולר.מחילה, אבל אין דבר כזה "סכום שמאפשר משלוח חינם"
יש מוצרים מסוימים שיש עליהם משלוח חינם בכפוף להזמנה מעל 49$.
אז אולי הם אח"כ הבטיחו, וצריכים לעמוד בהבטחתם.
אבל באופן עקרוני הם לא חייבים לך כלום....
בפעם הבאה לבדוק מראש אם הפריטים האלו כלולים במשלוח חינם....
בלי קשר לזה, תמיד אפשר להמשיך לשגע אותם, ואולי בסוף ליפול על נציג נחמד.
Tineco Floor One S7 Pro/S7 ב2500 שח כולל משלוח עד הבית ללא צורך בממיר מתח
צפה בקובץ המצורף 1846738
ק.ש
תודה רבה!
הזמנתי
אם זו פעם ראשונה אז סיכוי טוב שטעית במשהו.זה בדיוק מה שהתכוונתי סכום כולל מעל 49 דולר.
זאת הפעם הראשונה שמתנסה בקנייה דרכם וכנראה שגם האחרונה,
לתומי חשבתי שהתהליך הוא כמו אלי אקספרס שמקיימים בד"כ הבטחות, אצלם אני מבינה שאפילו לא מתכננים לעמוד בהבטחה שיש לי אותה כתובה במייל!
אנסה לבדוק שוב ושוב אבל נראה שאין נכונות בסיסית לעמוד במילה...
מקווה בשבילכם שיגיע, אבל לא מופקע שיבטלו.הזמנתי מהקישור הנ"ל בתאריך 15/12
הוספתי עוד מוצר בשביל תיקון הבאג לחישוב המס
המוצר הנוסף הגיע תוך שבוע
הטינקו עדיין לא יצא למשלוח
מה זה אומר שטרם יצא למשלוח? האם יש מצב שיבטלו את זה, או שהמוכר חייב לשלוח?
לא ברור לי בדיוק מה קרה לכם, בדרך כלל אם יש מוצרים שהם נכללים במשלוח חינם, לא נזקקים להתכתב עם נציג.זה בדיוק מה שהתכוונתי סכום כולל מעל 49 דולר.
זאת הפעם הראשונה שמתנסה בקנייה דרכם וכנראה שגם האחרונה,
לתומי חשבתי שהתהליך הוא כמו אלי אקספרס שמקיימים בד"כ הבטחות, אצלם אני מבינה שאפילו לא מתכננים לעמוד בהבטחה שיש לי אותה כתובה במייל!
אנסה לבדוק שוב ושוב אבל נראה שאין נכונות בסיסית לעמוד במילה...
ההחזרה בלוקר לדעתי הרבה יותר נוחה, מגיעים מתי שרוצים, ולא ממתינים לשליח שידפוק, לוקח פחות מדקה לסיים סיפור, לאחרונה החזרתי שני מוצרים, פשוט תענוג.חשוב לדעת שכרגע אין אפשרות של החזרה ע"י שליח מהבית כמו שהיה עד היום.אלא רק דרך הדואר או בלוקר.
צריך בשביל זה טלפון חכם.לפחות בחלק מהלוקרים.ההחזרה בלוקר לדעתי הרבה יותר נוחה, מגיעים מתי שרוצים, ולא ממתינים לשליח שידפוק, לוקח פחות מדקה לסיים סיפור, לאחרונה החזרתי שני מוצרים, פשוט תענוג.
קבלתי זיכוי כספי תוך יום או יומיים, ממש מהיר ויעיל.
איפה שאני הייתי לא צריך.צריך בשביל זה טלפון חכם.לפחות בחלק מהלוקרים.
כתבתם "(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)"חייבת עזרה דחופההה מהמבינים באמזון
הזמנתי מוצרים בסכום שמאפשר משלוח חינם, ואז כמובן שהם טענו שלא כל מוצר מאפשר משלוח חינם, ואני לא זכאית.
ביקשתי שוב ושלחו לי מייל עם הבטחה שאחרי שהמוצר יגיע אקבל חזרה את דמי המשלוח!
ועכשיו הם פשוט מתעלמים ממני באלגנטיות ועונים לי למייל תשובות לא קשורות!!
יש מה לעשות??
בהלם שזה השירות שהם נותנים
(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים