- הוסף לסימניות
- #3,221
מצאתי קישור נוסףעגלת קניות מאסיבית עם סל קדמי במחיר מעולה
235 ש"ח עד פתח הבית
עגלת קניות
![]()
מדות העגלה, שימו לב שזה אינטשים דהיינו להכפיל ב-2.54 ס"מ
![]()
ק.ש
זה לא יותר טוב?
מצאתי קישור נוסףעגלת קניות מאסיבית עם סל קדמי במחיר מעולה
235 ש"ח עד פתח הבית
עגלת קניות
![]()
מדות העגלה, שימו לב שזה אינטשים דהיינו להכפיל ב-2.54 ס"מ
![]()
ק.ש
אולי יותר טוב משלוח עוד 27$
אתה יודע להגיד לי מבחינת הגודל, זה מה שמוכרים בארץ?אולי יותר טוב משלוח עוד 27$
מה שאני פרסמתי משלוח חינם
מנסיוני קשה למצוא את העגלות הגדולות האלו במשלוח חינם, גם משקל גדול וגם נפח
מי שרוצה כדאי לו להזדרז, כי זה ענין של ימים עד שזה יוצא מהמשלוח חינם
יש את העגלות האלו בארץ, צריך כמה דקות לשבת לראות מה המדות הסטנדרטיות ולהשוות.אתה יודע להגיד לי מבחינת הגודל, זה מה שמוכרים בארץ?
או קטן יותר? (מה שאתה פרסמת)
אני אשמח, כי אין לי למה להשוותיש את העגלות האלו בארץ, צריך כמה דקות לשבת לראות מה המדות הסטנדרטיות ולהשוות.
אולי אמצא זמן בהמשך
זה מדות העגלה באמזון, המידות הם באינטשים תכפילי ב-2.54אני אשמח, כי אין לי למה להשוות
מברגה מצוינת מנסיון במקום ממיר קניתי מטען מהיר כפול [לא כמו זה שבתמונה] בארץ במאתיים חמישים שקלזה לא כ"כ מדוייק.
אפשר לקנות ממיר מתח בכמה עשרות שקלים ולחבר את זה למטען.
מטען למברגה לא צורך הרבה חשמל כך שממיר מתח עד 100W יספיק.
היתרון באמזון ארה"ב שיש משלוחים חינם (בחלק הדברים)
יש מברגות של גרינוורקס מעולות, צריך לעקוב ולתפוס את הדילים.
פה יש מברגה אימפקט 24V של גרינוורקס עם 2 סוללות ב-145$
סכום סופי עם משלוח עד הבית.
חייב ממיר מתח למטען.
מברגה אימפקט גרינוורקס
![]()
ק.ש
המוצר הזה לא נכלל במשלוח חינם.אני רוצה לקנות מגן לטאבלט, וזה יוצא ממש יקר עם משלוח. יש אפשרות לבטל את המחיר משלוח בצורה כלשהי? (ניסיתי להוסיף פריט קטן ולא הצליח).
@horseman חבל לא התעייצת קודם הייתי מביא לך לינק לקנות בחצי מחיר בעלי אקספרס.מברגה מצוינת מנסיון במקום ממיר קניתי מטען מהיר כפול [לא כמו זה שבתמונה] בארץ במאתיים חמישים שקל
סוללה מעולה שמחזיקה המון זמן.
עכשו ב90 דולר
![]()
מטען Daul Port 24V (2A) 99594 Greenworks - מחסני חשמל
מטען כלי עבודה וכלי גינון חזק ומהיר 24V. למטען יכולת להטעין 2 סוללות בו זמנית למגוון הכלים השונים מבית Greenworks. זמן טעינת של 30 דק' לסוללה 2Ah וזמן טעינה של 60 דק' לסוללה 4Ah. שנתיים אחריות על ידי היבואן הרשמי.www.payngo.co.il
לא רואה שזה יורד
הקופון הסתיים, אפשר לנסות בהמשך, הרבה פעמים הקופון חוזר.לא רואה שזה יורד
צפה בקובץ המצורף 1720905
קופון למה?יש למישהו קוד קופון באמזון?
אין באמזון קודי קופון כמו בעלי אקספרס?קופון למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים