- הוסף לסימניות
כמה עלה המשלוח?
הם מזכים 20 דולר עבור משלוח, ויו-פי-אס רוצים 280 ש״ח
אני שלחתי דרך DHL ככל הזכור לי ועלה לי 40~ דולר והחזירו לי הכל.
אפשר לבדוק גם משלוח דרך דואר ישראל שם העלויות זולות יותר בדרך כלל.
כמה עלה המשלוח?
הם מזכים 20 דולר עבור משלוח, ויו-פי-אס רוצים 280 ש״ח
לא מדויקאין צורך לחכות אפילו דקה. באמזון כל הזמנה נשלח בנפרד והם לא עושים איחוד הזמנות.
לא מדויק
ע"פ רוב הם כן מאחדים.
רק אם בקופה אין דרישה להוסיף מע"מ אז אין חשש כנ"ל, הכי הרבה אמזון יספגו את זה
מעניין, אצלי כן.יש לי עשרות הזמנות בשנים האחרונות מאמזון ולפעמים כמה באותו היום ולא קרה אפילו פעם אחד שאיחדו.
יש הרבה צורך זה יאפשר לקנות מוצרים שצריך לבדוק אם הם טובים (כגון נעליים עם מידה)אם יש צורך בפרוט תציינו ואשתדל לכתוב מדריך מפורט.
במסך הבא מסמנים את המוצרים שברצונכם להחליף או להחזיר. בסימון V בריבוע ליד.
תודה רבה!!!מדריך החזרה לאמזון
קישורים שיווקים
חנויות גלויות של העתקי המותג קיפלינג המבוקש פתוחה עכשיו בעלי אקספרס !
חנות 1
http://s.click.aliexpress.com/e/Dxnstn6u
חנות 2
http://s.click.aliexpress.com/e/snAEoxP6
הכל בסדר לא קניתי התרגשתי מהאיכפתיות
התרגום הוא:שלום אני באמצע קניה באמזון ומופיע לי הטקסט הבא:
Order Summary
Items: ILS 385.75
Shipping & handling: ILS 134.70
FREE Shipping Promo: -ILS 134.70
Total before tax: ILS 385.75
Estimated tax to be collected: ILS 0.00
Import Fees Deposit: ILS 102.31
Order total: ILS 488.06
השאלה שלי למה חשבנו מע"ם על סך 102.31, כשלכאורה היה צריך להיות 385.75 כפול 0.17=65.57??
אולי @הכלבויניק יודע??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים