אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

מישהו התנסה בהזמנת ריהוט?
אני רוצה מיטת קומותיים יפה שראיתי
אבל אני מפחדת שזה יעלה לי פי 2 בגלל המכס והמשלוח
יש למישהו מושג?

דואר שליחים עובר בדיקה של כל חבילה!.

אמת.

אבל התשלום למכס מתבצע בעת החשבון בקופה, ואם אז לא היה תשלום מכס, (או משלוח) אמזון צריכים להתמודד עם החיובים שנוצרים אח"כ, וברגע ששילמת על מוצר הם אחראים כבר להבאתו.

וקצת ארחיב:

לפני קצת יותר משנה הזמנתי מוצר מEBAY ב100$ וציפיתי מקסימום לשלם רק בדואר את התוספת מע"מ, ולהפתעתי קיבלתי קבלה עם חיוב מפוצץ של

עמלת שחרור ממכס ברשימון פרטני 154 ש"ח דמי הקצאת אשראי 2% מסך המיסים ו/או מינימום 20 ש"ח + 17$ מע"מ

וזה תמיד החיובים שמקבלים דואר משליחות מחו"ל כגון בEMS FEDEX וכדו' במקרה שעוברים את ה75$ (וזה לעיתים לא כולל עלות המשלוח בעצמו !)

(ראו הפרטים באתר דואר ישראל)

המהלך שהתחיל לפני קצת יותר מחודש והוא המפתיע שהתחילו לבצע משלוחים בחינם בקניה מעל 49$ (את השירות היקר, תמיד הם היו מבצעים לא תוספת תשלום על דמי משלוח)

נערך לאחרונה ב:
30 דבק סטיק של אלמרס - 5.82$ בלבד
https://www.amazon.com/gp/product/B0013CDGT6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

50 לורדים של Crayola
5.99$
https://www.amazon.com/gp/product/B00004UFOO/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

אך שימו לב שהמחירים באמזון משתנים כל הזמן!

אגב יש לציין שחברת CRAYOLA היא החברה הכי טובה של לורדים וצבעים בארה"ב, ויש שם חברה שמנסה לחקות אותם שקוראים לה בשם דומה CRAYONS

(ומשום מה הציבור בארץ לא מכיר מותג זה)

(ק"ש)

וכשהייתי בארה"ב קניתי גירים מיוחדים של קריולה שאפשר לצייר איתם על המדרכה , וראיתי שמוכרים אותם באמזון
חבילה של 60 גירים או חבילה של 5 גירים עם צבע משתנה
אני לא מעודכן אם בכיתות עוד משתמשים בגיר ללוח אבל כעת עולה שם חבילה של 12 גירים 0.80 סנט

נערך לאחרונה ב:
האם מישהו התנסה בהזמנת כסא רכב\בוסטר?

חנות קיפלינג עם המוצרים הכי חדישים
פתוחה לזמן קצר מאד!
שימו לב!
מדובר בחנויות עם חיקויים של תיקי קיפלינג, אבל עם כיתוב אחר,
מידי פעם הם מעלים שם תיקים עם כיתוב "קיפלינג" לזמן קצר,
יש לשים לב אם כתוב קיפלינג או משהו אחר!

כאן יש תיקים עם הכיתוב "קיפלינג":

תיקים עם הכיתוב "קיפלינג" בחנות הראשונה

תיקים עם הכיתוב "קיפלינג" בחנות השנייה

-קישור שיווקי-

ערכה ביתית להלבנת שיניים (לחצו על כפתור SEE ALL BUYING OPTIONS ובחרו את החנות הכי זולה)

71DZZ4jPTyL._SL1000_.jpg

עט מקצועי להלבנת שיניים (מכיל שני יחידות

61%2BDivbdw0L._SL1500_.jpg

100 פלסטרים לילדים

51q5lk2%2BXML._AC_.jpg

300 פלסטרים - סוגים שונים

91nMKn2QZxL._AC_SL1500_.jpg

74 שקיות זבל גדולות וחזקות (76*84)

81J9MR%2BdiIL._SL1427_.jpg

(להזכירכם בקנייה מ49$ המשלוח חינם)

עשיתי קניה באמזון
במספר טלפון מופיע מספר עם הודעות על מנת שאוכל לקבל עידכונים
ובהערת כתובת רשמתי שיתקשרו למספר הכשר שלי
ביום שישי אני רואה שיש לי 3 שיחות שלא נענו בהפרש של דקה למספר הלא כשר
הבנתי מייד שזה הדוור התקשרתי 8 פעמים ברצף והוא לא ענה
בעלי התקשר ממספר אחר והוא ענה לו
ואמר שהוא כבר לא באיזור
החבילה כבר הוכרזה כחבילה שהוחזרה לאמזון
ואני צריכה אותה ממש
מה עושים ?

מן הסתם זה לא דואר ישראל אלא דואר שליחים כלשהו (יש כמה)
תבדקו בחשבון שלכם באמזון על סטטוס החבילה, ואם יש קישור לתאום מול חברת השליחויות

קניתי מוצר מאמזון כלי הגשה והוא הגיע אבל נראה שאחד מהם כאילו עם כתמים והקופסא הגיעה פתוחה (הייתה עטופה בחבילה סגורה
האם צריך להחזיר בדרך הרגילה?

עריכה: דיברתי עם הצאט שלהם ואמרו שיזכן אותי בלי צורך להחזיר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה