- הוסף לסימניות
ויש את זה: חצי מגף שחור אלגנטמחפשת מגפונים בלי עקב( לא גרב) תודהה
עדיין לא התנסתי בהזמנה מאמזון, אני רוצה להזמין עכשיו מגה בלוקס ועל הדרך בשביל להגיע ל50 $ חשבתי על בימבה, מישהו יודע על משהו איכותי וזול (אני צריכה בימבה נמוכה לילדה קטנה) וכן האם קרטרס שנמכר באמזון זה בדיוק אותו קרטרס מהחנויות כי ראיתי בתגובות שאנשים כותבים שהבגדים נקרעו
אני צריך מטען של מברגה BOOSH 18 V אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי דבר כזה
כמו'כ אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטריות של מכונת תספורת של חברת אוסטר
הקישור כבר לא פעיל. אפשר לתת חדש?
מישהו העלה המלצה על מכונת תספורת של אוסטר וכרגע אני לא מוצאת את ההודעה
אשמח לקישור. וכן, אשמח לדעת איך אני יכולה להעביר את זה בלי מכס..
אני העלתי פעם קישור למכונה הנ"ל
https://www.amazon.com/Oster-Classi...90226c8de804c64b568139c6fdaf2b&language=en_US
ואת הפלסטיקים של המספרים צריך לקנות בנפרד (נראה לי שאפשר לקנות גם את הראש שחותך לפי המספר אבל אני תמיד מעדיף להשתמש בדרך הישנה)
אגב אין אפשרות להעביר את זה בלי מכס, אא"כ את שולחת את זה למשהו בחו"ל והוא מעביר לך את זה בעצמו. (כי המכונה עצמה עולה מעל 75$)
הזמנת את זה או שזה רק המלצה?
לפי הקישור אני מבינה שהם לוקחים עוד 25 דולר עבור המכס?! או שאני טועה?
וגם את החלקים יש שם כתוספת של עוד 25 דולר?!
אשמח לתגובתך.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים