צריך לדאוג שזה לא יהיה על חשבון הקווים החלשים.הצעתי שהחברות יתוגמלו בהתאם לגידול במספר הנוסעים בקווים שלה. כך נגיע למטרה של התחרות - שירות טוב ללקוח - גם ללא תחרות.
זה הבעיה כאן. מרוב שדואגים למיעוט לא נשאר לרוב.צריך לדאוג שזה לא יהיה על חשבון הקווים החלשים.
מה אתה אומר! אתה יודע מה הולך בחניון שפירים כל בוקר??? כמה מקומות חניה יש שם? 2000? מה, דווקא ל 2000 הפריווילגים הראשונים שקמו מגיע חניה? אתה יודע שהולך שם כמעט מכות על כל חניה? ובכלל, הפוך!! זה רק מוסיף רכבים לכביש!! כי אף אחד לא יסע מהבית לחניון כדי לגלות שאין לו חניה!!!יש מקומות שהפתרון הוא חניוני חנה וסע (גם מבוסס תח"צ כמובן)
אתה צודק, אבל זה לא מדלג על הדרג המחליט. תראה מה קורה כאן. כל שר או שרה מגיעים עם תיאוריה אחרת והבלגן חוגג. ישראל כץ היה שר תחבורה 10 שנים! דבר שמבחינה מסויימת דווקא טוב ליצור פתרונות רציפים, אבל הוא העדיף בצורה די בוטה את הרכב הפרטי. אח''כ היה לנו את השרה הקומוניסטית... ועכשיו השרה הנוכחית... אה, היה גם את סמוטריץ' באמצע...אישית אני חושב שהפיתרון הכי זול ויעיל הוא נת"צים אמיתיים, אבל לא אתנגד לכל פיתרון אחר שיפתור את הבעיה כמו רכבת תחתית, רכבת קלה, הרחבת כבישים לרכב פרטי לכבישים של 14 נתיבים או כל פיתרון אחר.
סתם לא הבנתי מה התמיהה, יש אנשים שמבזבזים אחוזים גבוהים מאוד מהזמן שלהם על הפקקים ולכן הם רוצים פיתרון. על הנושא של הדיור אין כ"כ ויכוחים כי הפיתרון הוא פשוט רק צריך ליישם אותו.
הגיוני שבציבור החרדי שמשתמשים בתח"צ זה יעניין את הציבור יותר מההתחממות הגלובאלית לדוג'. ולא חסר כאן וויכוחים תפתח את אא"ר ותראה ויכוחים על מיליון נושאים.
אני לא מבין את ההגיון בחניון חנה וסע, בשביל מה לקחת את האוטו עד שם ולא ליסוע בתח"צ כבר מהבית? אם מדובר בתושבי ישובים שאין להם תח"צ ישירות לתל אביב שיעשו חניונים באזורי הישובים הקטנים למה צריך להגיע עד שערי תל אביב ואז לעבור לתח"צ? נשגב מבינתי.מה אתה אומר! אתה יודע מה הולך בחניון שפירים כל בוקר??? כמה מקומות חניה יש שם? 2000? מה, דווקא ל 2000 הפריווילגים הראשונים שקמו מגיע חניה? אתה יודע שהולך שם כמעט מכות על כל חניה? ובכלל, הפוך!! זה רק מוסיף רכבים לכביש!! כי אף אחד לא יסע מהבית לחניון כדי לגלות שאין לו חניה!!!
וכן על זה הדרך...
תדירות...אני לא מבין את ההגיון בחניון חנה וסע, בשביל מה לקחת את האוטו עד שם ולא ליסוע בתח"צ כבר מהבית? אם מדובר בתושבי ישובים שאין להם תח"צ ישירות לתל אביב שיעשו חניונים באזורי הישובים הקטנים למה צריך להגיע עד שערי תל אביב ואז לעבור לתח"צ? נשגב מבינתי.
אם אני רוצה רכב ולא תח"צ זה בשביל לא להיות תלוי בתח"צ או בשביל שאני יוכל ליסוע איתו בתוך העיר ממקום למקום אבל אם מחנים את הרכב בחניון מרוחק אז למה לא להשאיר אותו בבית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים