הכל טוב !!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מתכון קליל לארנצ'יני גבינות יש ?
ובגירסה חלבית, קלי קלות ויוצא מצוין!מנסה לגוון לכם קצת, פשוט נמאס לי לראות כל הזמן את המתכונים המוכרים שחוזרים על עצמם באלף גירסאות....
עיגולי זיתים (עיתון "הבית שלנו" לשעבר...)
פרווה מלוח וטעים שתמיד מצליח!
יוצא קטנים וטעימים מאוד
3 כוסות קמח
1 מרגרינה (לא מספיק טעים שממירים בשמן)
1 כוס מים רותחים
3 כפות חומץ
1 כפית מלח
1 קופס' זיתים שלמים מגולענים
2 ביצים
שומשום
א. ההכנה:
- ללוש מהקמח, מרגרינה, מים, חומץ ומלח - בצק רך וגמיש
- ליצור עיגולים קטנים מהבצק בכל אחד להכניס זית ולכסות בצק
- למרוח ביצה ושומשום, ולאפות חצי שעה עד להזהבה.
כדורי גבינה מלוחיםאני מחפשת מתכון לכדורי גבינה מלוחים.
מתכון קליל לארנצ'יני גבינות יש ?
ומה הלאה? טיגון או אפיה?כדורי גבינה מלוחים
1 קוטג' 250 גר'
1 גבינה 250 גר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 א. אפיה
3 כוסות קמח
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
לערבב הכל לעיסה
ליצור כדורים בידיים לחות
למרוח ביצה ושומשום
יש לי מתכון לקיש בטטה שקיבלתי מאחותי אני לא יודעת של מי המתכון במקור כך שאין לי למי לתת את הקרדיט חוץ מלאחותי היקרה.מחפשת מתכון לפשטידה חלבית (עדיף עם בטטות) ולא יקרה!
תודה
תחפשי קיש בחיש של @shira biraמחפשת מתכון של קיש או פשטידה עם גבינות וירקות
אתר קול כבודה בורקס גבינה של לירז טרבלסימחפשת מתכון לבורקס גבינה, ללא גבינות קשות.
אשמח לעזרתן
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים