מידע שימושי שבע ברכות בנושא ים- תפריט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1802320:
לגבי העריכה
את יכולה ללכת על הצבעים כחול-תכלת-חום (בהיר, כמו חול)
אל בד תכלת, רנר כחול, כלים חומים
על המפה תפזרי חיתוכים של דגים
מהתקרה תתלי דגים עם הלוגו של השבע ברכות
לכל אחד יהיה דף תכלת חתוך בצורת דג ועליו יודפס התפריט
תקני צדפים ותשחילי בהם חוט ותקשרי בזה את המפית כמו חבק
וכולי וכולי כיד הדמיון הטובה
מצרפת לך תמונה של שבע ברכות בנושא "דבורה" (לכלה קוראים דבורה) שתוכלי להתרשם מהרעיון - שימי לב המפיות קשורות במנקי מקטרות כמו מחושים
מנסיון שלי - העריכה עושה את הארוע, ואם העריכה מהממת, הכל יהיה מדהים

תודה רבה, זה מקסים!

• הוסף לסימניות
אלו העוגיות המדוברות,
לא מצאתי תמונה מגרה יותר.
על פניו נראה פשוט, העוגיות כאן בכלל קנויות, מזלפים קרם עם צנטר טוב, מניחים סוכרית פנינה בקצה ומצמידים את העוגיה השניה.
סתם תהיתי אם יש למישהו נסיון עם זה.

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 2015‏.10‏.16 ב‏.11.28.58.png
    KB 308.6 · צפיות: 149
  • הוסף לסימניות
וכאן- הצדפות משוקולד והפנינה היא כדור-עוגה.
אני תוהה לגבי הצדפה- התבנית יוצרת רק צד אחד שלה, איך זה נראה שה'ציר' מחובר כאן בתמונה?

ואשמח לשמוע את חוות דעתכן לגבי ענין הצדפה כאוכל. זה הרי מאכל ים, האם לא היה מפריע לכן לקבל מנה כזו ?

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 2015‏.10‏.16 ב‏.11.30.10.png
    KB 582.5 · צפיות: 134
  • הוסף לסימניות
לגבי השוקולד שהעלית אני חושבת שפשוט הכינו 2 צדפות הדביקו לאחת את הכדור ואז הדביקו את השניה לצדפה הראשונה באלכסון בשולי הצדפה מאחור. כך ידוע לי שמכינים.

העוגיות- באמת מאוד קל להכין אבל זה לא כל כך טעים..אלא אם כן תשיגי עוגיות כאלו קצת יותר טובות [יש אבל אני לא זוכרת שדל איזו חברה] מה שבתמונה נראה הפשוטות. גם לא הייתי עושה קרם כל כך כהה. הרבה יותר יפה יהיה קרם בהיר [תכלת בהיר] וישתלב יותר יפה עם הכדור פנינה. בתמונה שהעלית הקונטרסט בין הלבן של הפנינה והכחול של הקרם הוא קצת מדי. אם הקרם יהיה תכלה אז כל העסק יראה יותר מעודן.

לגבי צדפה באוכל- יש משהו במה שאת אומרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1802368:
לגבי השוקולד שהעלית אני חושבת שפשוט הכינו 2 צדפות הדביקו לאחת את הכדור ואז הדביקו את השניה לצדפה הראשונה באלכסון בשולי הצדפה מאחור. כך ידוע לי שמכינים.

העוגיות- באמת מאוד קל להכין אבל זה לא כל כך טעים..אלא אם כן תשיגי עוגיות כאלו קצת יותר טובות [יש אבל אני לא זוכרת שדל איזו חברה] מה שבתמונה נראה הפשוטות. גם לא הייתי עושה קרם כל כך כהה. הרבה יותר יפה יהיה קרם בהיר [תכלת בהיר] וישתלב יותר יפה עם הכדור פנינה. בתמונה שהעלית הקונטרסט בין הלבן של הפנינה והכחול של הקרם הוא קצת מדי. אם הקרם יהיה תכלה אז כל העסק יראה יותר מעודן.

לגבי צדפה באוכל- יש משהו במה שאת אומרת.

תודה.
זה מה שהתכוונתי באמרי שלא מצאתי תמונה מגרה יותר...
העוגיה נראית לא טעימה בעליל והקרם הכחול מעורר בחילה.
אבל זה כמובן אפשרי בגרסה מעודנת. אולי עם עוגיות מדלן.

מה את מתכוונת בלהדביק? עם שוקולד מומס?

זהו, במיוחד שמדובר בלא ישראלים, בדר"כ הם רגישים לכך יותר.

• הוסף לסימניות
אם את אכן הולכת על צבעי חום תכלת/כחול, הייתי ממליצה לך על צבע שוקו ולא מוקה כי זה צבע יותר חם ותנסי לשלב נגיעות של אלמנטים בצבעים חיים כי הצבע הכחול/תכלת לא כ''כ מומלץ כשמדובר באוכל (כבר הזכרתי זאת באחת האשכולות)
ואגב את יכולה לשלב המון פנינים בעריכה ואז תקבלי מראה אלגנטי או ללכת על טבעי.
אלמנט של בקבוק את לא חייבת למלאות בכלל בנוזל כחול אלא אפילו למלאות בכאילו מכתב כלשהו עם מסר לחתן כלה או סתם אפילו כגון שולה פנינים אז בכל בקבוקון שתהי' לך איזושהי אימרה-פנינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1802418:
אם את אכן הולכת על צבעי חום תכלת/כחול, הייתי ממליצה לך על צבע שוקו ולא מוקה כי זה צבע יותר חם ותנסי לשלב נגיעות של אלמנטים בצבעים חיים כי הצבע הכחול/תכלת לא כ''כ מומלץ כשמדובר באוכל (כבר הזכרתי זאת באחת האשכולות)
ואגב את יכולה לשלב המון פנינים בעריכה ואז תקבלי מראה אלגנטי או ללכת על טבעי.
אלמנט של בקבוק את לא חייבת למלאות בכלל בנוזל כחול אלא אפילו למלאות בכאילו מכתב כלשהו עם מסר לחתן כלה או סתם אפילו כגון שולה פנינים אז בכל בקבוקון שתהי' לך איזושהי אימרה-פנינה

באמת זכור לי שהזכרת את הנקודה הזו, ולקחתי את זה בחשבון.
תודה על כל העיצות!

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת בלהדביק? עם שוקולד מומס?

בעזרת מכחול שאת מייעדת לאפיה בלבד מורחים בשולי הצדפה האחוריים [אחרי שהדבקת את הכדור] מעט שוקולד מומס ומדביקים את הצדפה השניה כשהיא נחה על הכדור פנינה באלכסון. את יכולה לשים קצת שוקולד מומס גם מעל בפנינה כדיש שידבק חזק יותר [ממילא לא רואים את החלק העליון של הפנינה כי הוא מוסתר על ידי הצדפה]

ולגבי הקרם- באמת תלכי על תכלת בהיר ואז זה יהיה הרבה יותר יפה, מעודן ומגרה.

• הוסף לסימניות
חיפשתי את הבן שלי בפורים לצוללן (היה בן 8 חודשים - יצא מקסים!!!)
עשיתי משלוח מנות בנושא ים
היה שם חבילות מיני של קרקר דג-דג ,את יכולה לפזר על השולחן
או לפזר מעל סלט חסה (כמו שמשתמשים בדוריטוס\נישנושים...)
היה בקבוק מים מינרלים
וגם קליק דג-דג
השתמשתי בשקיות פלסטיק קשיח שקופות
וסה"כ יצא ממש יפה ומרשים

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי שבע ברכות בנושא ים, גלים ואני צריכה לכתוב לזו"צ ברכה בנושא,
יש למשיהי?

• הוסף לסימניות
@userit תוכלי לכתוב או להעלות קצת תמונות מה עשית בסוף?
תודה!

חיפשתי את הבן שלי בפורים לצוללן (היה בן 8 חודשים - יצא מקסים!!!)
עשיתי משלוח מנות בנושא ים
היה שם חבילות מיני של קרקר דג-דג ,את יכולה לפזר על השולחן
או לפזר מעל סלט חסה (כמו שמשתמשים בדוריטוס\נישנושים...)
היה בקבוק מים מינרלים
וגם קליק דג-דג
השתמשתי בשקיות פלסטיק קשיח שקופות
וסה"כ יצא ממש יפה ומרשים
יש מצב לראות את תמונה של הצוללן בבקשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה