יש לברר מה בקשר לכשרות הצבעים שלא יטריפו את התנור.נכתב ע"י למען דעת;1167286:יוצרים צבעים
ענת לנדאו. קסם היצירה
החומרים הדרושים:
אופן ההכנה:
- שאריות צבעי פסטל (גירי שמן (פנדה) או גירי שעווה (רינגו), לא לערבב!)
- תבנית חד פעמית של עוגה אישית
- שמן בישול
- שיפוד עץ
- סמרטוט בד
- מקלפים את הצבעים מהם נכין את עיגולי הצבע.
- ממיינים את הצבעים, ניתן גם לערבב וליצור גוונים חדשים.
- מנקים את הצבעים המלוכלכים באמצעות סמרטוט בד טבול בשמן בישול.
- מסדרים את הצבעים בתבנית משומנת.
- אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות עד שהצבעים נמסים.
- מערבבים היטב את הצבעים המומסים בשיפוד עץ ומשאירים לקירור בתנור הכבוי או במקפיא.
- זהו, מחלצים מהתבנית ומשתמשים בהנאה!
נכתב ע"י shiran a;1168662:(הבנות שלי -בכיתות א-ב-ג יודעות שאני מחדשת שוב ציוד לקראת פסח. לפני כן נעלם לך מחק-תענשי מהמורה או תשאלי מחברה)
נכתב ע"י sh12;1169245:סליחה.
בעברית זה נקרא "גזל"
למה האימהות האחרות צריכות לשלם על ציוד לבת שלך?
ולמה את פוגעת בבת שלך שוב ושוב שתענש מהמורה
או שסתם תפסיד מהלימודים, כי היא עכשיו צריכה לחפש מחק/עיפרון אצל כל הכיתה.
בכיתה של הבת שלי המורה לא מרשה להשאיל דבק! ובצדק, גם כך זה נגמר כל כך מהר...
נכתב ע"י shiran a;1169269:אשמח להחכים ממך. מה את עושה במצב זה? קונה 5 מחקים בשבוע?
נכתב ע"י sh12;1169276:מקסימום, קונים חבילת מחקים פשוטים, של 10 מחקים ב4 ש"ח
וכל שבוע נותנים מחק חדש... אז פעם בחודשיים להשקיע 4 ש"ח זה לא סוף העולם.
נכתב ע"י למען דעת;1169461:אולי אני טיפ טיפה מסיט את הנושא:
מכיר ילד ששבר בטעות תבנית ביצים (!), וחוייב על ידי הוריו לשלם על כך מכספו האישי! הוא היה מקבל ב'מתמידים' שקל כל שבוע, ובזה הוא היה אמור לשלם במשך 30 שבועות את הנזק! דוד שלו פעם תרם לו איזה 5 ש"ח והוא היה כל כך מאושר...
נכתב ע"י למען דעת;1169461:אולי אני טיפ טיפה מסיט את הנושא:
מכיר ילד ששבר בטעות תבנית ביצים (!), וחוייב על ידי הוריו לשלם על כך מכספו האישי! הוא היה מקבל ב'מתמידים' שקל כל שבוע, ובזה הוא היה אמור לשלם במשך 30 שבועות את הנזק! דוד שלו פעם תרם לו איזה 5 ש"ח והוא היה כל כך מאושר...
נכתב ע"י shiran a;1169520:לא צריך להיסחף... אם אני אדרוש מהשלומפרית שלי לממן את כל תוצאות האי-סדר שלה, עלול לצאת לה החשק לחיות...
נכתב ע"י טירה;1169810:השנה יצאו בת"ת של הבן שלי ברעיון מקסים!
ההנלהלה קנתה את המכשירי כתיבה - חילקה לילדים בתחילת שנה רק את המינמום הנצרך - כל ילד שומר במגירה ולא מביא הביתה
והמלמד דואג לתפקוד וההספקה השוטפים של מכשירי הכתיבה של כל ילד במשך כל השנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים