- הוסף לסימניות
איפה קונים?כבר אבא שלי אמר שהוא יזמין ירקות מקולפים וחתוכים- חוסך את כל העבודה ולא יותר יקר. (זה יוצא בערך אותו מחיר, הסיבה למה לא לעשות את זה ביומיום זה כי הם מחזיקים מעמד הרבה פחות זמן. אבל כשצריך ממילא את כל הכמות זה לא משנה.
איפה קונים?כבר אבא שלי אמר שהוא יזמין ירקות מקולפים וחתוכים- חוסך את כל העבודה ולא יותר יקר. (זה יוצא בערך אותו מחיר, הסיבה למה לא לעשות את זה ביומיום זה כי הם מחזיקים מעמד הרבה פחות זמן. אבל כשצריך ממילא את כל הכמות זה לא משנה.
אין לי מושג. הוא קנה כמה פעמים בעבר.איפה קונים?
אומנם קראתי שכתבת שחלק מהמנות ירדו , אבל שתקחי לתשומת לב -מי דיבר על להיות אחראית על השבת? התנדבתי נטו לבשל.
אני בסה"כ הכנתי מוסקה ל15 איש שדורשת כמה שלבי הכנה.אני תפוסה חזק בחוויה שלי
וואי לגמריאני בסה"כ הכנתי מוסקה ל15 איש שדורשת כמה שלבי הכנה.
מכינה אותה מלא ביום יום,
לקח לי שעות----
בכמויות גדולות כל ריכוך חציל לוקח מלא זמן
אלא אם כן יש כמה תנורים...
פטנט שנראלי שאני המצאתי..על זה כתבתי שהאצבאות קופאות,אתה מדבר על לטפל ככה ב10 מגשים בערך! כשהם קפואים! יש דרך אחרת לקלף?
בבאזר הכל לשולחן בגאולה ממש ממש,זול. הי שבוע שעבר!חד פעמי את יכולה כבר עכשיו לקנות
אצל ירקות קלופיםשיווק ישראל בע"מאיפה קונים?
אני אשמח למתכון- מתאים לפסח (ללא קטניות?)רולדה בקר?
ממש קל לבשל (יש לי מתכון אם עוזר לך)
ולא יקר.
רולדה הודו / בקר - ל 2 רולדותאני אשמח למתכון- מתאים לפסח (ללא קטניות?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים