דרוש מידע שבת שבע ברכות 80 מנות ללא עוף והודו.

כבר אבא שלי אמר שהוא יזמין ירקות מקולפים וחתוכים- חוסך את כל העבודה ולא יותר יקר. (זה יוצא בערך אותו מחיר, הסיבה למה לא לעשות את זה ביומיום זה כי הם מחזיקים מעמד הרבה פחות זמן. אבל כשצריך ממילא את כל הכמות זה לא משנה.
איפה קונים?

מי דיבר על להיות אחראית על השבת? התנדבתי נטו לבשל.
אומנם קראתי שכתבת שחלק מהמנות ירדו , אבל שתקחי לתשומת לב -
שבד"כ מי שמבשל צריך אותו נוכח לפחות שכלית בשעת ההגשה.
איפה הדברים נמצאים, מה מתוכנן לכל סעודה
האם המנה איקס אמורה להגיע לצד וואי
ואיזה צלחות תוכננו.
לא יצא לי לראות שמחה שבה מי שבישל ישב רגל על רגל ולא ענה לשום שאלה, וגם זה מתיש.

אני בסה"כ הכנתי מוסקה ל15 איש שדורשת כמה שלבי הכנה.
מכינה אותה מלא ביום יום,
לקח לי שעות----
בכמויות גדולות כל ריכוך חציל לוקח מלא זמן
אלא אם כן יש כמה תנורים...
וואי לגמרי
ועוד לקחתי מתכון כזה שקודם חולטים את התפוחי אדמה שמים רותחים ואז מקררים לגמרי במקרר ואז אופים
אז היה לי מליון נגלות וכל אחת בשלב אחר
o_O

על זה כתבתי שהאצבאות קופאות,אתה מדבר על לטפל ככה ב10 מגשים בערך! כשהם קפואים! יש דרך אחרת לקלף?
פטנט שנראלי שאני המצאתי.. 😉
תתפסי את הקצה של העור מהחלק הרחב עם 3 חתיכות(אחד ע"ג השני) של נייר סופג או מגבת. זה גורם שהעור השומני לא יחליק מהידיים. אם נתקע במהלך השליפה להרטיב במים..
אגב מעולה גם למי שמוריד עור משוקי עוף לפני הבישול (במיוחד בסוף שזה תפוס חזק..)
אם מידי קר- אז היד שמחזיקה תדג גם להיעזר בנייר סופג..

בהצלחה

יש לך סירים מספיק גדולים?
וגם תנורים? כי אפילו "רק" לשים את הסלומון בתנור, כשזה לכ"כ הרבה מנות, לוקח המון זמן תנור...

אני אשמח למתכון- מתאים לפסח (ללא קטניות?)
רולדה הודו / בקר - ל 2 רולדות
4 בצל חתוך לפרוסות
ראש שום קלוף
כף פפריקה מתוקה
מלח
שמן
מים
----
שמים בסיר בצל ושום
מעל הרולדה והתבלינים
מוסיפים שמן
שמים מים עד לובה 3/4 של הרולדה
מביאים לרתיחה, מנמחים את הלהבה ומבשלים 8 שעות לבקר - 6 שעות להודו
מקררים במקרר
פורסים לפרוסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה