כללי שדרוג לוגו

• הוסף לסימניות
הי,
שידרגתי את הלוגו הזה....

הלקוחה אישרה...
ואז, העובדת שלה החליטה.... שאין מצב שהאייקון לא נמצא ביין 2 המילים (כמו בישן)

אני חושבת שזה נראה מעולה,
אבל ..... אולי אני משוחדת, אז אשמח אם תגיבו.
(היא טענה שדוברי האנגלית לא יאהבו את זה בכלל, נראה לכם?)

צרפתי את הלוגו הישן וכן את הלוגו בעברית

תודה :)

• הוסף לסימניות
השדרוג זה העליון הגדול או השמאלי למטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;778402:
השדרוג זה העליון הגדול או השמאלי למטה?

מה נראה לך?.......:eek:

ברור שהגדול.
(תיקנתי את הניסוח...)

• הוסף לסימניות
אז הבעיה היא שהאיקון לא יושב בין המילים?
דווקא כך - כמו שמיקמת, הוא נמצא באמצע כל העסק?!

• הוסף לסימניות
קוראים למישהו שם מאיר? אכן כמו שהיא צפתה . באנגלית זה לא מצלצל כשם לעמותה וכדו' אלא שם של אדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;778450:
קוראים למישהו שם מאיר? אכן כמו שהיא צפתה . באנגלית זה לא מצלצל כשם לעמותה וכדו' אלא שם של אדם.

הדיון כאן לא על השם אלא על הלוגו בלבד!
מאיר פנים זו עמותה שקיימת כבר שנים טובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;778451:
הדיון כאן לא על השם אלא על הלוגו בלבד!
מאיר פנים זו עמותה שקיימת כבר שנים טובות!

מובן. אבל היא העלתה 2 אופציות אחד אנגלית אחד עברית. אני אומרת שעדיף להישאר עם העברית מהטעם שהוזכר.

• הוסף לסימניות
שידרגתי להם את 2 הלוגויים גם באנגלית וגם בעברית
זה משמש לדברים שונים.

השאלה היא כזו-
האם היא צודקת שככה- כמו שזה עכשיו האנגלית המשודרג אכן נראה לא טוב בעין שהוא לא יושב בין 2 המילים?
(לעומת הישן ששם זה נכנס בין שתיהם וה"פנים" מעות וצר לעומת ה"מאיר"- מה שלדעתי לא טוב בכלל)

• הוסף לסימניות
אכן יש משהו באי סימטריות שיש אנשים שזה עושה להם כאב ראש. בעיני דווקה יש לזה חן מסוים. פחות "מרובע".

• הוסף לסימניות
א. השדרוג לא מספיק טוב, (בשביל מה צריך שדרוג?)

ב. היא צודקת לגבי שילוב האייקון עם הכותרת.

• הוסף לסימניות
לטעמי, באמת יותר מוצלח שהאלמנט לא נתקע בין המילים. ובאמת, זה סגנון מאוד לא אמריקאי.

• הוסף לסימניות
השדרוג לא ניכר ומצדיק,
אם כבר לשדרג, שוה לתת קפיצה מהותית יותר

• הוסף לסימניות
הייתי קוראת לזה מתיחת פנים קלילה ביותר ללוגו.
הלוגו עכשיו הרבה יותר זורם וידידותי .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;778538:
השדרוג לא ניכר ומצדיק,
אם כבר לשדרג, שוה לתת קפיצה מהותית יותר

היא במפורש לא רצתה לשנות את הלוגו, רק קצת לרענן

אני רוצה לשמוע על הלוגו ככה ספציפית- הוא נראה טוב בעין? או עקום:eek:?

• הוסף לסימניות
הייתי קורא לזה "ליטוש", אך גם זה לא בטוח שלמעליותא.
יצא לי להסתובב בסטודיו "קשרים" (ז"ל) עת נוצר לוגו זה. אם היית יודעת מי עיצב את המקור - אני בטוח שהיית חושבת פעמיים לפני.. מעצבת מוכשרת עם יד מדהימה ועין נדירה.
בכל מקרה, נראה שבדרך ליצור בית "יציב" יותר, פספסת את הצמיחה של העץ. גם הבית עצמו הפך מבית אייקוני, לסוג של...צימר?
ברמה הטכנית (ולאוו דווקא הרעיונית, שיכולה להשתנות בדרך וזה לגיטימי), במקור היה מדובר בטכניקה מעולה שבוצעה באופן כמעט מושלם. האלמנט היחיד ש"נידנד" לי אישית, היה הניתוק של הגג מהעלים, והשוני בעובי הקוו שלו.
בהצעה שלך על אף היותה אסתטית ומלודית ישנה בעיה קטנה של ריכוך יתר, דבר הגורם לה להיראות כעותק משוחזר מסריקה. ועדיין כמו שציינו חלק מקודמיי, אני מחפש את "השינוי" שבגללו היה שווה להתחיל לשחק עם לוגו מזוהה ומוכר.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מי עיצבה את הלוגו...
אני רק יודעת שהלקוחה רצתה שהלוגו יהיה רך יותר ומעוגל יותר,
זה כבר הרבה זמן ככה...
רק עכשיו העובדת ראתה את הלוגו באנגלית וטוענת שהוא לא נראה טוב בעין-
אז דווקא ראיתי שיש כאן כמה שחושבים שזה מעולה ככה, וגם כמה שלא.....
אז אם לא אכפת לכם לענות על השאלה הזו ספציפית?

כל השאר לא רלוונטי- למרות שזה מעניין מאוד.
(אגב אני לא הבנתי מה ה"עץ" בא לאמר... ולא להתנפל עלי עכשיו מה אני משנה לוגו בלי להבין בו, במקרה זה אני כמעט רק ביצועיסטית)

• הוסף לסימניות
ובקיצור השאלה האם הוא נראה טוב בעין? לכאורה פחות ממה שהיה קודם.

(והעץ מן הסתם בא לבטא צמיחה ותקווה לע"נ הילד מאיר זילברשלג ז"ל, שעל שמו קרוי מפעל זה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה