נכתב ע"י רמה פלוס;2170779:שידרוג לא מומלץ כלל. יכול לגרום לנזקים בתפעול המערכת.
התקנה נקייה מומלץ מאוד. אין בה כל בעיה. ובפרט לאחר העידכון האחרון.
כל מי שאומר אחרת, עליו מוטלת חובת הראיה.
ויוכיחו דעותיהם של המקצוענים בתחום.
נכתב ע"י רמה פלוס;2170779:כל מי שאומר אחרת, עליו מוטלת חובת הראיה.
נכתב ע"י דודכהן;2170813:ווינדוס 7 עבר זמנו בטל קורבנו
נכתב ע"י qwerrrewq;2170834:אני מכיר ועובד עם המון חברות גדולות, בארץ ומחוצה לה, ושם שדרגו את המערכות לWin7 אך לפני שנה - שנתיים, בעתיד הקרוב לא מתוכנן מעבר למערכת אחרת,
ולכן, כל עוד חברות ה Enterprise Level לא יעברו למערכות החדשות - Win 7 יהיה חי וקיים ומעודכן בכל ההיבטים, במסגרת האפשרויות. - האינטרס הוא של Microsoft.
עניתי לך בתגובה #7...נכתב ע"י qwerrrewq;2170825:אתה מוזמן לעלעל בפורום ולראות כמה שאלות ותקלות וחוסרי תאימות יצר Win10 , מי שאין לו צורך ספציפי בו ורוצה כלי עבודה ללא כאבי ראש מיותרים, שבשלב זה יישאר עם המערכת הנוכחית.
נכתב ע"י 3 פינות;2171090:3. אולי מישהו יוכל לענות לי על הספק, מייקרוסופט פרסמו שלחשבים חדשים עדיין תהיה זכות שידרוג בחינם לווינ 10, במידה ואני יאפס מחשב נייד מהמחיצת שיחזור אז הוא ייחשב אצל מייקרוסופט כמו מחשב חדש?
נראה לי שלא הבנת אותי נכון,נכתב ע"י דודכהן;2171209:אני מחקתי את כל מחיצת המערכת הפעלה ב8 והתקנתי 10 ושעשיתי הפעלה זה הפעיל לי עם זכאות דיגיטלית ,
משיחותי עם מייקרוסופט הוסבר לי שהרשיון OEM של מחשב הנייד נמצא בביוס כך שלא מפריע פירמוט וכדו'
וגם מסברא פשוטה לא יכול להיות שאם תחליף קשיח ילך הרשיון זה מופרך בעליל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים