בקשה שהיית סמנריסטית מסרת שיעור בספרות(ילדותינו) לכיתה ד?

• הוסף לסימניות
אני מסרתי סיפור שנקרא: ''איש לא הבין...''
משהו כזה.
יש שם רועה צאן ועוד מישהו

• הוסף לסימניות
על מה מסופר?
קשור לתקופה?
פשוט אני רוצה לשאול את המורה המאמנת אם אפשר ......
לא קשור לתקופה מסוימת, מסופר על ילדה שהלכה לכותל והתפללה וכו...
הסיפור לא מעניין במיוחד, אבל השיעור בכללותו יפה.

• הוסף לסימניות
יש לי שיעור מהממם על לואי ברייל
כמעט בטוחה שזה מילדותינו ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רציתי לשאול אם את יכולה לבדוק....
תודה רבה!!!
לצערי אני רואה שזה ילדותנו ו' :(
1714470695031.png

• הוסף לסימניות
מצורף מערך שיעור ספרות על שמיטה, הסיפור מילדותינו לכיתה ד'. אולי לא רלוונטי להשנה, אבל אם יכול לעזור לך, בשמחה!

קבצים מצורפים

• שיעור ספרות מתוקן.docx
    KB 51 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
וזה לכיתה ד?
זה מספר ילדותינו?
זה קשור לתקופה מסוימת?
תודה רבה!!1
יש מצב לקבל את המערך של השיעור
אני מסרתי סיפור שנקרא: ''איש לא הבין...''
משהו כזה.
יש שם רועה צאן ועוד מישהו

יש מצב לקבל את המערך של השיעור איש לא הבין???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה