- הוסף לסימניות
לוינגראיך אפשר ליצור איתה קשר?
052-8062083
לוינגראיך אפשר ליצור איתה קשר?
הייאני שואלת כי אנחנו רוצים לקנות לאמא שלי מתנה מכל הנשואים, היא אישה מבוגרת והבית לא מתלכלך נורא ביומיום...
רק יותר מוצאי שבתות וארוחים וכו'.....
@GVol עדיין רלוונטי?-------------
לכל מי שמתעניין
אפשר עדיין לקנות דרכי את הדרימי
דגם 12 פרו כרגע לא במלאי , אפשר להזמין עכשיו וישלח אליכם מיד כשיגיע לארץ. המחיר הוא 1590 שח
דגם 14 עכשיו במחיר מיוחד (עד לסוף החודש הנוכחי [נובמבר]) במחיר 1850 שח (במקום 1950)
כולל משלוח ואחריות יבואן רשמי,
הזמנה מיידית! אספקה ישירות מהחברה בתוך עד 14 ימי עסקים (בד״כ מגיע יותר מהר)
(אפשרות למשלוח מהיר בתוספת 50 שח)
-------------
0527695921
gvolop
gmail.com
-------------
איזה?קניתי שבוע שעבר באתר אלקטרו ביי על פי המלצה פה בפורום, השארתי מספר למחרת חזרו אליי וביקשתי לשלם 1850, הסכימו, ותוך יום הגיע לי עם שליח עד הבית עם אחריות יבואן רשמי.
מרוצה מאוד.
H14 לא דואלאיזה?
H14 הוא רק שואב שוטף לרצפות.אפשר הסבר קצר?
מה ההבדל בין דרימי H14 ל DUAL
תודה רבה על ההמלצה, הזמנתי משם גם כן מחכה שיגיע ונעדכן, עד עכשיו שירות מצויין.קניתי שבוע שעבר באתר אלקטרו ביי על פי המלצה פה בפורום, השארתי מספר למחרת חזרו אליי וביקשתי לשלם 1850, הסכימו, ותוך יום הגיע לי עם שליח עד הבית עם אחריות יבואן רשמי.
מרוצה מאוד.
TINECO ממולץ ממשמשלוש יוצא אחד:
Dreame H12 Dual
NEO מבית ROIDMI
TINECO
אחרי כל האשכולות- מה עדיף? התבלבלתי...
יש לי טינקו ואחד החסרונות הבולטים שלו זה שהוא מאד רגיש בהתראות על מיכל מים מלוכלכים - הבנתי מעוד אנשים שזה לא רק אצלי.TINECO ממולץ ממש
כן. אפשרי באפליקציהמישהו יודע איך משנים את החיווי קולי בH14 דואל לעברית?, דרך האפליקציה זה אפשרי?
איך, אני לא מצאתי את זהכן. אפשרי באפליקציה
@מתמטיקה או מישהו אחר שרכש@מתמטיקה
איך אתם עם הקרצ'ר? מרוצים עדיין?
אני ממש מתלבט על השואב שוטף של קרצ'ר,
מצד אחד - חברה עם גב שמייצרת מוצרי איכות וכו'
מצד שני - מיכל מים נקיים קטן ומיכל מלוכלכים עוד יותר קטן,
זה לא מעצבן שכל חדר צריך לרוקן את מיכל המים???
תודה.
נשמח שתעדכן איפה כי לא מצאתי את האפשרות.כן. אפשרי באפליקציה
בהמשך..תודה רבה על ההמלצה, הזמנתי משם גם כן מחכה שיגיע ונעדכן, עד עכשיו שירות מצויין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים