שואב שוטף שואב שוטף מומלץ

• הוסף לסימניות
נלך בדרך השלילה איזה שואב וודאי לא?
שווה להשקיע במשופרים או הH14 דרימי טוב?
אשמח מאד מאד לחוות דת מומחים, בכ"ז אני כן משקיעה פה כסף שאספנו....
אשמח לכל תשבוה וכן אני לחוצה קצת בזמן...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לנו טינקו פחות מוכר זול וטוב לא נראה לי שהוא פחות מהדרימי עובד מצויין
S3 קנינו אותו כי בסרטון ביוטיוב הודגם שהוא בדיוק כמו S6 רק בלי כמה תוספות לא ממש חשובות
ואנחנו מרוצים.

• הוסף לסימניות
שאלה למבינים, עשינו פוליש לרצפה ואני בדר"כ משתמשת בטינקו.
מישהו יודע אם זה יכול להרוס את הפוליש??? אני יכולה להמשיך להשתמש רגיל?

• הוסף לסימניות
נלך בדרך השלילה איזה שואב וודאי לא?
שווה להשקיע במשופרים או הH14 דרימי טוב?
אשמח מאד מאד לחוות דת מומחים, בכ"ז אני כן משקיעה פה כסף שאספנו....
אשמח לכל תשבוה וכן אני לחוצה קצת בזמן...
תודה רבה!
לאחר התלבטויות רבות אנחנו קנינו בלוינגר H14 פרו לפני סוכות,
ממש מבסוטים ממנו.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם אפשר להשתמש באיזה שהוא שואב שוטף ברצפת פרקט?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום על חומר ניקוי חדש של סנו ריצפז לשואב שוטף.
קנינו והתוצאות ממש מרשימות !!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה