מבצע שובר של 50 שקל בLASTPRICE - לכל דורש

• הוסף לסימניות
חושבת שזה חדפ לכל כרטיס
אם יש לכם 2 כרטיסים כל כרטיס מזכה ב-20 שח
וזהו

• הוסף לסימניות
1684237552778.png

• הוסף לסימניות
משהו קיבל את המוצרים?
זה אתר בטוח לשימוש? מוכר?
או נוכלות?

• הוסף לסימניות
המחיר באתר זה אחרי ההנחה?

• הוסף לסימניות
משהו קיבל את המוצרים?
זה אתר בטוח לשימוש? מוכר?
או נוכלות?
קניתי אצלם יותר מפעם אחת, (פעם אחת מייבש כביסה במחיר מצויין) שירות מעולה. אחד האתרים היותר לעניין שיש בארץ.

• הוסף לסימניות
קניתי אצלם יותר מפעם אחת, (פעם אחת מייבש כביסה במחיר מצויין) שירות מעולה. אחד האתרים היותר לעניין שיש בארץ.
אני גם קניתי מהם מוצר שהיה עליו מבצע ....
ולא קיבלתי את המבצע כי זה היה טעות שלי פשוט הגשתי הצעת מחיר נמוכה מהמחירון ולכן לא הייתי זכאי..
התקשרתי אליהם... (בהתחלה לא הבנתי שאני לא הייתי זכאי) והם בלי הרבה דיונים פשוט שלחו לי בחינם את המוצר מבצע
(השוי שלו היה כ600 ש"ח .. כן בקלות הביאו לי אותו....)עם משלוח חינם !
על זה מגיע להם שפו ענק !!
וואוו כמה פדבקים טובים הם קיבלו ממני.
כן כאלו אתרים מצווה לפרסם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה