הקורקינטים זה אחד הדברים הכי טובים וכיפים שיש שם!יש שם את גשר הנעליים (תצוגה לזכר יהודים שהוטבעו בשואה. היה נחמד גם לראות שם תמונות של החטופים).
כמו"כ צמוד לפרלמנט כנ"ל.
וכן לגלגל המסתובב (כמו בלונדון), מנסיון לא שווה את הכסף, אבל נחמד להסובב /להצטלם ליד.
ידיעה חשובה: אם יש לכם אפליקציה אתם יכולים להסתובב שם עם קורקינט של ליים, הוא עולה שליש מחיר מהארץ (בערך 70 שקל ל200 דקות, ואפשר לחבר כמה משתמשים לאותו מנוי) ויש שם קורקינטים בכל חור. מעולה ספציפית לבודפשט שיש שם בעיה עם חניות.
לא יודע מה זה מסאז' תאילנדי, יש שם את מרחצאות רודאש שיש שם שירות של מסאז', זה כל השבוע גברים בלבד, יום שלישי נשים בלבד, וסופ"ש (נראלי כולל ראשון) מעורב. מקום נחמד ואותנטי.מישהו יודע על מסאז תאילנדי שעות מופרדות לגברים ונשים?
לדעתי לא חייבים לשלם כפול בשביל אוזניות עם שמע בעברית...אשמח לשמוע על השייט אצל מי הכי ממולץ???
תכתבי באשכול קרעסטיר תשפ"ה.מכירים מישהו שטס לבודפשט בימים הקרובים????
אני חייבת להעביר דחוף משהו לשדה התעופה
תודה מראש!!!!
(מסמך של הרכב שנשאר אצלינו בטעות רוצים לחייב אותנו בסכום אסטרונומי....)
בימים הקרובים ממש לא ידוע לי, מכיר מי שנמצאים שם כעת, ומי שיגיעו לשם באיסרו חג.מכירים מישהו שטס לבודפשט בימים הקרובים????
תודה מראש!!!!
לכו לנמל התעופה, ותמצאו בקלות.מכירים מישהו שטס לבודפשט בימים הקרובים????
תודה מראש!!!!
מכירים מישהו שטס לבודפשט בימים הקרובים????
תודה מראש!!!!
יש לי מישהו שנוסע מחר בבקר, תן לי כתובת מייל ואשלח לך את הפרטים שלו.מכירים מישהו שטס לבודפשט בימים הקרובים????
תודה מראש!!!!
אין לי אפשרות לראות את המייל כי רני לא פרימיום.המייל שלי בלחיצה על החתימה
תודה!
כמה הוא לוקח ללילה?אם אתם רוצים לחסוך ולא מחפשים מלון פאר אלא מקום טוב להניח את הראש בלילה, אנחנו קבוע אצל Maverick City Lodge Budapest. מומלץ. בעיקר אם יש איתכם גם גברים שצריכים בית כנסת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //