דרוש מידע שוב פעם אינדוקציה...

• הוסף לסימניות
זהו זה, החלטתי ללכת על אינדוקציה במקום הגז.. לאחר ההמלצות פה בפורום
החלטנו על גודל 60 כי כך הקדח בשיש בגודל סטנדרט, חכם???
עוד התלבטות, האם לקחת 4 להבות או חצי משטח גמיש או משטח שלם גמיש? (יותר יקר - האם משתלם?) אודה מאד מאד לבעלי הניסיון.
ועוד שאלה, יש דגם של א.א.ג. עם מסגרת מתכת מסביב ששומרת על הזכוכית אבל אמרו שיכול להצטבר שם קצת לכלוך, מה עדיף?
ובכלל מה עדיף אא.א.ג. או אלקטרולוקס???
תודה ענקית מכל הלב לבעלי הניסיון שיעזרו לנו לקבל את ההחלטה הנכונה!!!!

• הוסף לסימניות
אם יש הפרש גדול במחיר למשטח גמיש תחפשו דגמים אחרים. אצלי זה בשימוש מידי פעם..

• הוסף לסימניות
אם יש הפרש גדול במחיר למשטח גמיש תחפשו דגמים אחרים. אצלי זה בשימוש מידי פעם..
חצי גמיש כנראה ניקח, השאלה אם יש צורך במשטח שלם גמיש כלומר שני הצדדים גמישים

• הוסף לסימניות
גם אני מאד ממליצה על בוש 60. (יקר יותר מאלקטרולוקס, אבל שוה)
במה יותר מומלץ מהאלקטרולוקס?
זה לא פחות בטיחותי?!
אמור להתחמם רק במקום שבו מונח הסיר, לא?!
אין קשר לבטיחות
המשטח בין שתי הגופי חימום גם הופך לאפשרות בישול

• הוסף לסימניות
זה לא פחות בטיחותי?!
אמור להתחמם רק במקום שבו מונח הסיר, לא?!
לא. כי איפה שאת מניחה שם מתחמם. הרעיון שלא צריך להניח במקום מסוים. אלא בכל מקום.
והיתרון הוא בעיקר אם יש סיר גדול וסיר קטן. זה בסדר שהסיר גולש לעמדה שלידו והוא יתבשל כולו. והסיר הקטן יעמוד רק על חצי ויתבשל בפני עצמו.

• הוסף לסימניות
במה יותר מומלץ מהאלקטרולוקס?

אין קשר לבטיחות
המשטח בין שתי הגופי חימום גם הופך לאפשרות בישול
כשביררתי על ההבדלים, אנשים שקנו אלקטרולוקס התלוננו על חריצים ושריטות, ובמקרה שנשפכים נוזלים הכיריים נכבות ולוקח להן זמן להתאוששות... בבוש אין אף חריץ, ואף פעם הכירים לא נכבו לי. ודבר נוסף- באלקטרולוקס 70 ס"מ יש שני משטחי פיקוד של לחצנים, ש"גונבים" ממשטח הבישול משני הצדדים. בבוש 60 ס"מ יש משטח פיקוד אחד מקדימה, כך שלמעשה, השטח של אלקטרולוקס 70 ובוש 60 הוא זהה. (אז בבוש הרווחתי עוד 10 ס"מ בשיש).

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש לאלקטרולוקס דגם שהכפתורים משני הצדדים ואז אין יכולת לשים סירים גדולים, כי ברגע ששמים על הכפתורים זה נכבה אוטומטי.
עריכה: אני רןאה שכתבנו אותו הדבר.

יש לאלקטרולוקס דגם עם משטח גמיש שהלחצנים בצד אחד והוא טוב

• הוסף לסימניות
חצי גמיש כנראה ניקח, השאלה אם יש צורך במשטח שלם גמיש כלומר שני הצדדים גמישים
מספיק חצי גמיש כי לרוב הסירים מתאים המקום.
בחצי גמיש אני משתמשת ברוסטר ומחבת פסים ארוכה

• הוסף לסימניות
בדגמים הזולים יותר של בוש יש לחצנים רק של + - ועוד אחד b- להרתחה
ולא סקאלה עם כל המספרים
כל פעם שרוצים להגדיל/ להקטין את האש צריך ללחוץ כמה שניות עד שמגיע למספר הרצוי.
כדאי לבדוק את זה לפני הרכישה. (אם הייתי יודעת לא הייתי קונה את הדגם הזה, למרות שחוץ מזה אני מרוצה מאוד.)

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה, יש דגם של א.א.ג. עם מסגרת מתכת מסביב ששומרת על הזכוכית אבל אמרו שיכול להצטבר שם קצת לכלוך, מה עדיף?

חושבת שיותר קל לנקות בלי מסגרת, גורפים לשיש בכל ניקוי/ גלישה במקום לספוג את הנוזלים.

• הוסף לסימניות
מבחינת נקיון ודאי עדיף בלי, אבל המסגרת שומרת על הזכוכית.
רב הדגמים בולטים מהשיש, לא התקנה שטוחה אז גם בהם לכאורה יכול להצטבר לכלוך.
אני גם מפחדת מהענין הזה של הלכלוך אבל בדיוק קניתי עם מסגרת נירוסטה כדי להגן עליהם (בעבר היה פה שרשור על שברים ונבהלתי כמה זו תופעה רחבה ולפעמים אחרי סדק הכיריים הולכות) וגם כי זו התקנה יותר שטוחה מיתר הדגמים שאני ראיתי בחנות.
אבל עוד אין לי נסיון. אחדש אותן בפסח.
(אני חושבת שקניתי את האאג שאת מתלבטת עליו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה