דרוש מידע שוב פעם אינדוקציה...

• הוסף לסימניות
רב הדגמים בולטים מהשיש, לא התקנה שטוחה אז גם בהם לכאורה יכול להצטבר לכלוך.
אני גם מפחדת מהענין הזה של הלכלוך אבל בדיוק קניתי עם מסגרת נירוסטה כדי להגן עליהם (בעבר היה פה שרשור על שברים ונבהלתי כמה זו תופעה רחבה ולפעמים אחרי סדק הכיריים הולכות) וגם כי זו התקנה יותר שטוחה מיתר הדגמים שאני ראיתי בחנות.
אבל עוד אין לי נסיון. אחדש אותן בפסח.
(אני חושבת שקניתי את האאג שאת מתלבטת עליו)
זה חצי גמיש או גמיש שלם?
וכמה שילמת?

• הוסף לסימניות
זה חצי גמיש או גמיש שלם?
וכמה שילמת?
גמיש שלם. קניתי בחשמל עודפים ב1400 אבל הוא שרוט. אני לא כל כך שלמה עם הרכישה. אבל זה הדגם היחיד שהיה להם במידה ובצעתי שם רכישה של יתר המוצרים (לרב המוצרים אין פגמים אצלם) ונסעתי עד שם. התפשרתי בתקוה שהדגם באמת מומלץ כמו שאמרו עליו... בכמה מציעים אותו בחנות רגילה?

אבל לא הייתי משקיעה בגמיש שלם. אני מבשלת בסירים בגדל סטנדרטי. רק זה הדגם שהציעו אז זה מה לקחתי.

• הוסף לסימניות
לי יש עם מסגרת, אין לכלוך
משתמשת בנייר אפיה, תמיד נקי!!!

לא ממליצה על האגג ה60, היות והפקוד הוא למטה וכל סיר שעולה עליו מכבה את הכירה, מה שקורה שלא ניתן לשים 2 סירים רחבים לעומק השיש, צריך לשחק עם המקום.
מבחינת איכות הוא פצצה!!!!!
מה שענין יש לי גמיש, אנ לחוצת על הכפתור שיפעיל את הגמיש, אם הסיר לא מספיק רחב ולא נוגע בלהבה השניה הוא מצפצף כאלו לא נקלט , ולא מדליק א תהגמיש, מה הקטע? אם זה חייב להיות על הלהבה עצמה כבר אין צורך בגמיש אני יכולה להפעיל 2 להבות וזהו, משהי התנסתה עם זה?

• הוסף לסימניות
כשביררתי על ההבדלים, אנשים שקנו אלקטרולוקס התלוננו על חריצים ושריטות, ובמקרה שנשפכים נוזלים הכיריים נכבות ולוקח להן זמן להתאוששות... בבוש אין אף חריץ, ואף פעם הכירים לא נכבו לי. ודבר נוסף- באלקטרולוקס 70 ס"מ יש שני משטחי פיקוד של לחצנים, ש"גונבים" ממשטח הבישול משני הצדדים. בבוש 60 ס"מ יש משטח פיקוד אחד מקדימה, כך שלמעשה, השטח של אלקטרולוקס 70 ובוש 60 הוא זהה. (אז בבוש הרווחתי עוד 10 ס"מ בשיש).
איזה דגם יש לך?

• הוסף לסימניות
לי יש עם מסגרת, אין לכלוך
משתמשת בנייר אפיה, תמיד נקי!!!

לא ממליצה על האגג ה60, היות והפקוד הוא למטה וכל סיר שעולה עליו מכבה את הכירה, מה שקורה שלא ניתן לשים 2 סירים רחבים לעומק השיש, צריך לשחק עם המקום.
מבחינת איכות הוא פצצה!!!!!
מה שענין יש לי גמיש, אנ לחוצת על הכפתור שיפעיל את הגמיש, אם הסיר לא מספיק רחב ולא נוגע בלהבה השניה הוא מצפצף כאלו לא נקלט , ולא מדליק א תהגמיש, מה הקטע? אם זה חייב להיות על הלהבה עצמה כבר אין צורך בגמיש אני יכולה להפעיל 2 להבות וזהו, משהי התנסתה עם זה?
את בטוחה שזה גמיש?
כי המוכר טען שם הלא גמיש גמיש...
כלומר אם נוגע בלהבה לידו גם נדלק אבל תכלס בשטח המבדיל אין חימום

• הוסף לסימניות
יש כפתור לגמיש, מה זה שטח מבדיל? אין עליו עיגולים

• הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול
אני גם מעוניין להחליף כעת לאינדוקציה, אבל בכיריים (גז) שיש לנו עכשיו אין חור בשיש, אלא מסגרת מוגבהת שדבוקה לשיש, האם זה מפריע וחייבים קדיחה בשיש, או שזה רק יותר יפה אבל אפשרי גם מסגרת???

• הוסף לסימניות
זהו זה, החלטתי ללכת על אינדוקציה במקום הגז.. לאחר ההמלצות פה בפורום
החלטנו על גודל 60 כי כך הקדח בשיש בגודל סטנדרט, חכם???
עוד התלבטות, האם לקחת 4 להבות או חצי משטח גמיש או משטח שלם גמיש? (יותר יקר - האם משתלם?) אודה מאד מאד לבעלי הניסיון.
ועוד שאלה, יש דגם של א.א.ג. עם מסגרת מתכת מסביב ששומרת על הזכוכית אבל אמרו שיכול להצטבר שם קצת לכלוך, מה עדיף?
ובכלל מה עדיף אא.א.ג. או אלקטרולוקס???
תודה ענקית מכל הלב לבעלי הניסיון שיעזרו לנו לקבל את ההחלטה הנכונה!!!!
זוכרת שמשהיא אמרה לי פעם שאישה צריכה גז! היא צריכה להעמיד סירים ולראות אש, זה נותן לה מרץ. אמרו לי כמה שיש להם שזה ממש נכון!
אגב שימי לב לאינדוקציה לא צריך סירים מיוחדים?
נראה לי גז מבשל תאוכל יותר מהר וטוב ,
תחשבי לפני
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
למה מיועד הלחצן הזה באינדוקציה של אלקטרולוקס
1723766760054.png

• הוסף לסימניות
למה מיועד הלחצן הזה באינדוקציה של אלקטרולוקס
1723766760054.png
שאלתי את GPT למה מיועד הכפתור הזה:
זה מה שהוא ענה:
הכפתור שבתמונה הוא לחצן "Hob2Hood®". פונקציה זו מאפשרת לחבר את הכיריים שלך למכסה מנוע באמצעות אות אינפרא-אדום. כשאת מתחילה לבשל, המנוע של המנדף יתחיל לפעול באופן אוטומטי ויתאים את מהירות המאוורר בהתאם לעוצמת החום שנבחרה בכיריים. זהו פתרון נוח במיוחד לבישול מבלי הצורך לכוון את עוצמת המנדף ידנית.

וזה קישור שהוא צירף (הוא כבר יודע שהוא צריך להביא לי הוכחות.. 😏):

• הוסף לסימניות
שאלתי את GPT למה מיועד הכפתור הזה:
זה מה שהוא ענה:
הכפתור שבתמונה הוא לחצן "Hob2Hood®". פונקציה זו מאפשרת לחבר את הכיריים שלך למכסה מנוע באמצעות אות אינפרא-אדום. כשאת מתחילה לבשל, המנוע של המנדף יתחיל לפעול באופן אוטומטי ויתאים את מהירות המאוורר בהתאם לעוצמת החום שנבחרה בכיריים. זהו פתרון נוח במיוחד לבישול מבלי הצורך לכוון את עוצמת המנדף ידנית.

וזה קישור שהוא צירף (הוא כבר יודע שהוא צריך להביא לי הוכחות.. 😏):
לפי מה שנראה זה שזה מתחבר אייכשהו לתנור שמתחתיו,
אבל לא הבנתי מה בדיוק זה עושה ומה תפקידו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה