אפשר לחשוב שכל הילדים בארץ מחוסנים לשפעתמוות בעריסה זה ודאי לא. מדובר בילדים גדולים (8, 10, 11 ועוד)
וכנראה גם לא לחיסון, אלא להעדר שלו. כל הילדים הללו לא חוסנו.
ואומרים שזן השפעת השנה פוגע בעיקר בילדים.
ברור שלא. (גילוי נאות: גם שלי לא), אבל אלו העובדות כרגע: הנפטרים משפעת ילדים שלא חוסנו.אפשר לחשוב שכל הילדים בארץ מחוסנים לשפעת
הם לא קיבלויכול להיות שהם קיבלו חיסון שפעת וזה מה שהשפיע עליהם?
מקור?הם לא קיבלו
על מקרה אחד במו"ע אני יודע בוודאות שכןמדובר בילדים בריאים ?
אם אתה רוצה אני אאסוף לך כתבות שהילדים לא חוסנומה קורה עם ההתמוטטויות האלו?
כל יום ילד אחר או ילדה מתמוטטים ונפטרים, זה מפחיד!
יש למישהו מידע אם זה קשור לחיסוני שפעתשל השנה, או שזה מוות בעריסה....
האירועים החלו בעיקר כי יש ירידה בהתחסנותמה הפנטיות הזו? גם אני וילדי התחסנו מהקורונה ואני לא נגד חיסונים בוודאי חיסונים שהם עשרות שנים חלק מהסטנדרט , אבל כאשר יש רצף אירועים חריגים, מותר לשאול שאלות! ולא לסתום פיות, חובה לבדוק ולברר!
ורפא ירפא מסביר רשי מכאן שניתנה רשות לרופא לרפאותמה הקשר לחיסון או אי התחסנות.
שכחתן שיש בורא לעולם שמנהיג את הכל???
אני ממש לא מבינה את השיח כאן...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //