כן. מנסיון.מינסיון? כי אני הסרתי ובמשך תקופה של כמה חודשים היה ניתן לספור על יד אחת את הצינתוקים שהיו לי.
מפעיל הקו שלו-ימות המשיח וכדומה מוסיפים כל מספר שחזר אליהם אי פעם בטעותמה שהכי מעניין זה איך כל מטרידן טירון- משיג את רשימת הטלפונים שלנו. מי מספק להם את זה??
זה לא בעיה הם לוקחים את כל הקידומות של הכשר קרימה שהכי מעניין זה איך כל מטרידן טירון- משיג את רשימת הטלפונים שלנו. מי מספק להם את זה??
עשיתי כעצתו/ה של חיבור לפני כ20 דקות והנה עכשיו הגיעה אלי תשובת ימות המשיח כ...צינתוק (המספר 0722134658)אני חושב שאחרי שימות המשיח נותנים את האופציה להסרה מוחלטת מכל הצינתוקים שמגיעים דרכם אז חבל להתלונן. פשוט תתקשרו ותסירו את עצמכם. (רוב מוחלט של הצינתוקים מגיע דרך המערכות שלהם)
0773137777 שלוחה 6
גם קו המתיחות וכדומה ???, הם רוב המצנטקים, אלי בכול אופן...קראתי כל אשכול שהיה פה בנושא...
הנה המסקנות שלי!
1. הכלה. למה לנו להיות אנוכיים עלובים???,
מותר לנו להבין לרוחו של המצנטק!!!
רוב הצנטוקים מגיעים מאנשים שעובדים לשם שמים...
לפום צערה אגרא = לפי גודל הצער השכר , אין לדמות בשום פנים פוגרמים לזה!!!קראתי כל אשכול שהיה פה בנושא...
הנה המסקנות שלי!
2. כפרת עוונות. אנחנו סתם החלטנו שמגיעות לנו רוגע ושלווה. טעות!
אבותינו רעבו ללחם וסבלו מפוגרומים לכפרת עוונותיהם, עלינו ריחם הבורא ומה שמעצבן אותנו זה שיחת טלפון, נו. בסדר, צריך להשלים וזהו.
לאור הנ"ל, יש מצב שאנחנו צריכים לתרום למצנטקים?
זה נכון בכל תחום אבל...גם צריך לסלק נזקים (ומזיקים) מרשות הרבים...קראתי כל אשכול שהיה פה בנושא...
הנה המסקנות שלי!
3. עבודת המידות. זה הזמן ללמוד קצת איך להתגבר על סבלנות, כעס, וכל המידות הרעות
בסוף ביטלתי את ההסרה כי זה חסם לי צינתוקים גם מקווים שהייתי צריך. אבל עכשיו אני כבר לא יכול להתלונן...
ואם בא לי להאזין לאחד מהקווים האם אני חייב להיות ברשימת התפוצה של כל קווי התוכן ששייכים לאותה חברה?
קראתי כל אשכול שהיה פה בנושא...
הנה המסקנות שלי!
1. הכלה. למה לנו להיות אנוכיים עלובים???,
מותר לנו להבין לרוחו של המצנטק!!!
רוב הצנטוקים מגיעים מאנשים שעובדים לשם שמיים...
2. כפרת עוונות. אנחנו סתם החלטנו שמגיעות לנו רוגע ושלווה. טעות!
אבותינו רעבו ללחם וסבלו מפוגרומים לכפרת עוונותיהם, עלינו ריחם הבורא ומה שמעצבן אותנו זה שיחת טלפון, נו. בסדר, צריך להשלים וזהו.
3. עבודת המידות. זה הזמן ללמוד קצת איך להתגבר על סבלנות, כעס, וכל המידות הרעות.
4. לאור הנ"ל, יש מצב שאנחנו צריכים לתרום למצנטקים?
אם עשית את ההסרה דרך ימות המשיח אז אכן לא תקבל.מה,אם עשיתי הסרה מרשימת תפוצת הצינטוקים אני לא אקבל גם צינטוק מהווצאפון?
הרבה לא יודעים כנראה. אבל עצם זה שעונים לשיחה ואפילו על מנת להקיש "הסרה"!! במחשב נרשם שענית ואתה מעוניין לקבל שיחות.. מחשב זה מחשב ולא מבין רגשותתזכורת שוב:
עם קצת רצון ועבודה, אפשר לסדר את העניין. פשוט לא להתייאש, ולהקיש בכל קו שמטריד, "הסרה מרשימת הצנטוקים". עוד פעם ועוד פעם, זה משתיק את רוב הצנטוקים.
כבר רבים שמעו לעצתי ונושעו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים