עזרה שוב צינתוקים... מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וואיי זה נורא מעצבן, בסך הכל ביקשתי להסיר את עצמי והם נותנים הוראות! ומה אחד ההוראות? שאני לא אקבל צינתוקים מקבוצות וואטסאפון ואם אני חברה בקבוצה כזאת ואני רוצה לקבל צינתוקים מה עושים?
מה לא מובן זה שיקול מסחרי שלהם (שאגב, אני ממש לא מצדיק אבל עסק זהב עסק) כי אם הם יאפשרו להתנתק בלי להתנתק מוואטספון אין מי שישאר...

• הוסף לסימניות
המסקנה שלי מכל הנ"ל שצריך לשנות שני דברים.
א. שגם חברת קליקול ייתנו אפשרות להסרה כמו ימות המשיח.
ב. שימות המשיח ייתנו אפשרות להסיר מהכל חוץ מווטסאפפון.
ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
הי דובר ימות המשיח, לדעתי אתה/ם צריך לקבור את פניך מבושה, להמציא את ההטרדה הגדולה שמלווה ומתחדשת על כל הציבור שלנו מידי יום ועוד יש לך פתחון פה? אולי הקו הספציפי הזה לא שלכם אבל רוב הקוים כן שלכם, וגם מה שלא בבעלותכם הוא בהשראתכם...

אני ממש ממש לא מתבייש. ימות המשיח נותנת שרות עצום לציבור, ועל רובו המוחלט לא מבקשים תשלום. נכון, ימות המשיח איננה עמותה, והיא חברה מסחרית שמטרתה להרוויח כסף. אבל הערכים של תרומה לקהילה הינם חשובים מאד להנהלה, והתמחור של השרותים לציבור, ומתן שרותים בחינם ובהנחות משמעותיות למוסדות תורה תפילה וצדקה נעשים לאור ערכים אלו.

ימות המשיח דורשת התחייבות מלקוחותיה לפעול אך ורק בהתאם לחוק, ומופעלים סנקציות כנגד לקוחות הפועלים בניגוד לחוק (השבוע נסגרו על ידי ההנהלה 2 קווים אחרי שהוציאו צינטוקים בצורה המנוגדת לחוק לאחר שקיבלו התראות בנושא).

לימות המשיח אין כל דרך לדעת האם הצינטוקים שאת מקבלת מלקוחות ימות המשיח הם בהסכמתך וברצונך או שלא, אנו מציעים לכל מי שמעוניין לחסום את עצמו כך שלקוחות ימות המשיח לא יוכלו לחייג אליו להתקשר ל0773137770 ובשלוחה 6 להוסיף את מספרו לרשימת החסימה. אין לנו כיום דרך לעשות "מסננת" ולדעת בנביאות ממי המאזינים מעוניינים לקבל הודעות וממי לא.

נכון, רוב מוחלט של קווי המידע הקולי בציבור החרדי מופעלים על ידי חברת ימות המשיח, איננו מתביישים בכך שאנו החברה הגדולה, המקצועית והמתקדמת בתחום זה, אבל רובם המוחלט של ההטרדות על ידי צינטוקים לכאלו שלא מסכימים אינם קשורים לחברת ימות המשיח.

וואיי זה נורא מעצבן, בסך הכל ביקשתי להסיר את עצמי והם נותנים הוראות! ומה אחד ההוראות? שאני לא אקבל צינתוקים מקבוצות וואטסאפון ואם אני חברה בקבוצה כזאת ואני רוצה לקבל צינתוקים מה עושים?
ידוע לי שההנהלה העבירה משימה לצוות המתכנתים משימה לפתח מערכת הסרות משכוללת יותר שתאפשר הסרות חלקיות / פתיחה חלקית מהסרות. מדובר במשימה לא פשוטה טכנית ואני מאמין שהיא תעלה בקרוב.

• הוסף לסימניות
דוע לי שההנהלה העבירה משימה לצוות המתכנתים משימה לפתח מערכת הסרות משכוללת יותר שתאפשר הסרות חלקיות / פתיחה חלקית מהסרות. מדובר במשימה לא פשוטה טכנית ואני מאמין שהיא תעלה בקרוב.
תודה אני באמת מקווה שזה יהיה מהר כי אני מקבלת כל יום מינימום 5 צינתוקים וזה נורא מעצבן אבל יש לי קבוצת וואטסאפ שאני חברה בו ואני רוצה לקבל צינתוקים.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שההנהלה העבירה משימה לצוות המתכנתים משימה לפתח מערכת הסרות משכוללת יותר שתאפשר הסרות חלקיות / פתיחה חלקית מהסרות. מדובר במשימה לא פשוטה טכנית ואני מאמין שהיא תעלה בקרוב.
@ivr
מדהים

• הוסף לסימניות
קיבלתי צנתוק מהקו של ר' יעקב אדלשטיין לפני כמה ימים, כשהקשתי על הלחצן להסרה מהרשימה הקו פשוט מתנתק

• הוסף לסימניות
החילוק הבסיסי בין ווטסאפ לשאר מערכות זה עניין מאוד פשוט טכנית (לדעתי לא יותר מחצי שעה למתכנת) אלא אם כן הכוונה להחריג גם קווים קהילתיים מסוימים וכדו'

• הוסף לסימניות
החילוק הבסיסי בין ווטסאפ לשאר מערכות זה עניין מאוד פשוט טכנית (לדעתי לא יותר מחצי שעה למתכנת) אלא אם כן הכוונה להחריג גם קווים קהילתיים מסוימים וכדו'
לא אכנס איתך לדיונים טכניים ועל הצורה שבה המתכנתים כתבו את הקוד של שיגורי ההודעות / מערכות וכו', ועל הפעולות שצריך לעשות לצורך ההפרדה מבלי לפגוע בביצועי המערכות.
הסיפור לא פשוט בכלל. ואם זה היה לוקח רק כמה ימי עבודה זה כבר היה באוויר מזמן.

• הוסף לסימניות
פורסם בעיתון המודיע על אפשרות לקו טלפון נקי מצינתוקים. הקו של הוט מובייל עלות 45 שח לחודש מגיע עם חסימה אוטומטית של צינתוקים, (כנראה גם מווטסאפ) להצטרפות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 331376 צפה בקובץ המצורף 331376
הפעולות שצריך לעשות לצורך ההפרדה מבלי לפגוע בביצועי המערכות.
הסיפור לא פשוט בכלל. ואם זה היה לוקח רק כמה ימי עבודה זה כבר היה באוויר מזמן.
אני לא נכנס לדיון אבל אני הבנתי ממך אחרת ראה קובץ מצורף
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
@ימות המשיח, קו במערכה או ההגנה (כבר לא אוחז את השמות שלהם) שייך לכם ואין שם אפשרות להסרה

• הוסף לסימניות
גישה אנטי יהודית בעליל
הצינטוקים מטרידים, מפריעים, משבשים את סדר החיים. נכון שיש גם אנשים ששוכבים באונקולוגית (ה' ישלח להם רפואה שלמה במהרה) ומשפחות שכולות ואלמנות וחולים.
מה הקשר????
בגלל זה צריך לסבול התנהגות מטרידה ומפריעה אשר אגב, עד כמה שידוע לי אין לה אח ורע במגזרים אחרים?
זכות בסיסית של כל אדם לשמירה על פרטיות והמטלפנים הללו דורסים אותה ברגל גסה ולעיתים קרובות גם בגדר מזיקים ממש (על גזל שינה וחומרתו למשל, הם שמעו?)

ועוד, למה זה מעניין אותי שהם עושים לשם שמיים (מתוך הנחה קלושה שיש אמת קלושה עוד יותר בדבריך). אם זו מצווה- היא באה בעבירה, והיכן מצאנו היתר להזיק בבין אדם לחברו לעשרות אלפי יהודים טובים עקב רצונו של אי מי לעשות לשם שמיים?

וכבר ידוע המאמר של ר' ישראל סלנטר שיהודי צריך לדאוג לעולם הבא שלו ולעולם הזה של חברו.
אין לי ספק שהנ"ל הם בכלל מזיקי הרבים, ואינני יודעת איזו מחילה וכפרה יש להם על הצער והנזקים שהם גורמים לציבור.
(שמעתי מהר' זילברשטיין בשעתו על אחד שהדביק מודעת פרסום גדולה על תחנת אוטובוס ובכך חסם את שדה הראייה של היושבים בתחנה והוצרכו לעמוד כדי לראות איזה קו אוטובוס מתקרב. הוא התבטא אז ואמר שאינו יודע איך יוכלו לכפר כי אינם יודעים אפילו למי הזיקו ואת מי הטריחו)
שימי לב שהוא כתב תגובה צינית לגמרי.

• הוסף לסימניות
אני ממש ממש לא מתבייש. ימות המשיח נותנת שרות עצום לציבור, ועל רובו המוחלט לא מבקשים תשלום. נכון, ימות המשיח איננה עמותה, והיא חברה מסחרית שמטרתה להרוויח כסף. אבל הערכים של תרומה לקהילה הינם חשובים מאד להנהלה, והתמחור של השרותים לציבור, ומתן שרותים בחינם ובהנחות משמעותיות למוסדות תורה תפילה וצדקה נעשים לאור ערכים אלו.

ימות המשיח דורשת התחייבות מלקוחותיה לפעול אך ורק בהתאם לחוק, ומופעלים סנקציות כנגד לקוחות הפועלים בניגוד לחוק (השבוע נסגרו על ידי ההנהלה 2 קווים אחרי שהוציאו צינטוקים בצורה המנוגדת לחוק לאחר שקיבלו התראות בנושא).

לימות המשיח אין כל דרך לדעת האם הצינטוקים שאת מקבלת מלקוחות ימות המשיח הם בהסכמתך וברצונך או שלא, אנו מציעים לכל מי שמעוניין לחסום את עצמו כך שלקוחות ימות המשיח לא יוכלו לחייג אליו להתקשר ל0773137770 ובשלוחה 6 להוסיף את מספרו לרשימת החסימה. אין לנו כיום דרך לעשות "מסננת" ולדעת בנביאות ממי המאזינים מעוניינים לקבל הודעות וממי לא.

נכון, רוב מוחלט של קווי המידע הקולי בציבור החרדי מופעלים על ידי חברת ימות המשיח, איננו מתביישים בכך שאנו החברה הגדולה, המקצועית והמתקדמת בתחום זה, אבל רובם המוחלט של ההטרדות על ידי צינטוקים לכאלו שלא מסכימים אינם קשורים לחברת ימות המשיח.

תאר לך את השכר על כל החסד העצום הזה יהיה בעז"ה בגן עדן, בא יתנו לכם ללמוד סודות התורה עם כל הטלפונים שציקנתם להם, וכל רגע יצנתקו ממצווה אחרת, ממוסדות חסד ותורה, זה יהיה ממש ג"ע מושלם, דרך אגב לכפר על עבירה במצווה זה חטא חמור עוד יותר, ומחמיר את החטא הראשון, לפי שזה עצמו כביכול מאפשר כביכול לכפר על הטרדת וגניבת זמן, אין שום סליחה וכפרה ע"י תרומה לקהילה, אין דבר כזה, על כל פשע יבו עונש, ועל כל דבר טוב שכר, וכבר כתבנו באשכול הקודם בעניין זה בדיוק, על הפתרונות הפשוטים, ושוב ושוב בחרתם להשאיר את הרעיונות ללא מענה.

רק במענה הידוע כי מתכנתים דברים מורכבים להקל על המצונתקים.
והמענה הידוע שמצאתם פרצה בחוק לתת שירות שגורם להטרדה.

אני אישית התנתקתי מכל הצינתוקים של ימות המשיח, וב"ה אין צינתוקים, נכון ישנם דברים חיוביים רבים שאני מפסיד, אבל גדול השכר של הפרישה מהדרישה.

בהצלחה לכם.

ואני מקווה מאוד מאוד, שח"ו ח"ו, מידת הדין לא יפגע בכם, בכל הרצינות, ס"ה עצם הרעיון והשירות הוא מבורך אילו היה נבנה נכון ותוך התחשבות בכל דיני בין אדם לחברו, היה זה כלי קודש ממש, לצערי יש דברים שמעבירים אנשים על דעתם, בעוד שנים רבות אילו הבעלים של ימות המשיח יקראו את הדברים, הם יראו עד כמה הדברים שכתבנו נכונים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושב שאחרי שימות המשיח נותנים את האופציה להסרה מוחלטת מכל הצינתוקים שמגיעים דרכם אז חבל להתלונן. פשוט תתקשרו ותסירו את עצמכם. (רוב מוחלט של הצינתוקים מגיע דרך המערכות שלהם)
0773137777 שלוחה 6
נראלי שזה פשוט מוסיף אותי לרשימת ההטרדות. לא מסיר.

• הוסף לסימניות
@ימות המשיח, קו במערכה או ההגנה (כבר לא אוחז את השמות שלהם) שייך לכם ואין שם אפשרות להסרה
הקווים הם לא שייכים לימות המשיח, אלא של לקוחות שבנו את המערכת שלהם בפלטפורמות הטכניות של ימות המשיח.
בכל מקרה, אשמח שתשלח לי בפרטי את הפרטים לצורך בדיקה.

• הוסף לסימניות
אדון ימות המשיח בבקשה אולי תתחילו ביינתים ב2 דברים
לחצן קבוע להסרה שאפשר מיד בתחילת השיחה ללחוץ ולהסיר את מספרינו ללא צורך לשמוע את כל המלל כדי להגיע ללחצן אצל אחד זה 9 אצל אחד זה 4 וכו'
לסדר הפוך במקום "האזנה לקו מהווה הסכמה לקבלת צינטוקים" שיהיה "אם ברצונך לקבל צינטוקים לחץ על הספרה .... אם תתחילו עם זה נדע שאתם ב"אמת" לא רוצים להטריד תודה מראש

• הוסף לסימניות
אדון ימות המשיח בבקשה אולי תתחילו ביינתים ב2 דברים
לחצן קבוע להסרה שאפשר מיד בתחילת השיחה ללחוץ ולהסיר את מספרינו ללא צורך לשמוע את כל המלל כדי להגיע ללחצן אצל אחד זה 9 אצל אחד זה 4 וכו'
לסדר הפוך במקום "האזנה לקו מהווה הסכמה לקבלת צינטוקים" שיהיה "אם ברצונך לקבל צינטוקים לחץ על הספרה .... אם תתחילו עם זה נדע שאתם ב"אמת" לא רוצים להטריד תודה מראש
דיסק שרוט יקר
ימות המשיח נותנת פלטפורמה טכנית בלבד, היא לא מגדירה אותה ולא קובעת את סדר השלוחות ואף לא מחייגת לאנשים.
התוכן המושמע "האזנה מהווה הסכמה" לא מושמעת על ידי ימות המשיח, אלא על ידי לקוחות ימות המשיח.
משיחות שהיו לי עם מספר לקוחות ששמים הודעה זו, אני מצדיק אותם לחלוטין.
הם מתארים מצב שבו העסקנים בוועדה לעניני תקשורת חוסמת להם את הקו כל הזמן (קווים קהילתיים, שיעורי תורה וכו' שאין בהם שום בעיה הלכתית, תוכן כשר למהדרין). הם צריכים לשים את ההודעה על מנת שיהיה להם את האפשרות החוקית להודיע למאזינים שלהם על מספר חדש אחרי שהעסקנים בועדה חוסמת להם את המספר. כאשר העסקנים חוסמים חלק מהמספרים, וכל חסימה נעשית רק מחברות מסוימות הם צריכים להחליף את המספרים, ואין להם דרך לדעת מה מהם חסום ומה לא. כך שבגלל אותם עסקנים נוצר מטרד לציבור.
כאשר בגלל העסקנים מנהל הקו צריך לעדכן את הציבור על מספרים חדשים, וישנם מאזינים ששמעו את ההודעה על כך שיודיעו להם על מספרים חדשים ועל האופציה להסרה מרשימת התפוצה והמאזינים המשיכו להאזין לקו. אינני יכול לבוא בתלונות לאותם מנהלי קווים.
אחד הקווים שהעסקנים פתחו חזרה את האפשרות לחייג אליו מהקומה הכשרה עדיין שם את ההודעה הזו, והוא הסביר לי שהוא חייב שתהיה לו את האפשרות החוקית לחייג למאזינים, כי איננו יודע מתי מישהו מהעסקנים יתחרפן ויחליט לסגור לו את הקו ללא סיבה.

תשימו לב, לקוחות ימות המשיח מתחייבים לפעול אך ורק בהתאם לחוק. לא כל צינטוק או הודעה היא מנוגדת לחוק. במידה ומישהו קיבל צינטוק באופן לא חוקי, או קיבל צינטוק ואין לו דרך להסיר את עצמו וכו'. נשמח לקבל עדכון על כך לבדיקת עמידת אותו לקוח בתנאי התקנון עליו הוא חתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....