- הוסף לסימניות
חבר סיפר לי שאשתו קנתה מחשב (נייח לבית), והוא עשה עסקת טרייד אין, ולקחו לו את המחשב הישן, וחסר לו איזו תוכנה, אם אני יכול לתת לו.
באמצע הדברים, שאלתי אותו בסקרנותי כמה עלה המחשב, והוא ענה בתמימות, 9000 ש"ח (ועוד לקחו לו את המחשב הישן...).
שאלתי אותו: כנראה קיבלת חללית...
אז הוא ענה שכנראה...
אבל אחרי בירור הענין הוא קיבל מחשב, שעולה 2500 ש"ח ואפילו פחות. (למבינים- מעבד i3 דור שני, ולוח אם H61- שאין בו עדיין USB3 אפילו!!).
הוא הלך לעו"ד, אז הוא אמר לו שאין מה לעשות כל אחד לוקח איזה מחירים שבא לו בתחום המחשבים.
האם זה נכון או שיש עדיין מה לעשות?
(המוכר כמובן לא מסכים לבטל גם בתוך 14 יום היות והוא כבר פתח את האריזה).
נקודה חשובה: חלק נכבד מהתשלום הוא על הסעיפים הבאים:
הובלה והתקנה- 650 ש"ח.
אחריות 36 חודשים- 555 ש"ח.
העברת נתונים ממחשב ישן- עבודה של חצי שעה- 850 ש"ח.
נקודה חשובה נוספת: הוא שילם בשלשה צ'קים, לחודש ניסן אייר וסיון.
יש איפה להתלונן? משהו?
תודה לכל מידע.
נא לא להיכנס לעצם הנידון אם זה טוב שאשתו קנתה מחשב על כזה סכום בלי לחשוב עוד פעם... מי שרוצה שיפתח אשכול נוסף, אני רוצה לעזור לו ורוצה לדעת עניינית.
באמצע הדברים, שאלתי אותו בסקרנותי כמה עלה המחשב, והוא ענה בתמימות, 9000 ש"ח (ועוד לקחו לו את המחשב הישן...).
שאלתי אותו: כנראה קיבלת חללית...
אז הוא ענה שכנראה...
אבל אחרי בירור הענין הוא קיבל מחשב, שעולה 2500 ש"ח ואפילו פחות. (למבינים- מעבד i3 דור שני, ולוח אם H61- שאין בו עדיין USB3 אפילו!!).
הוא הלך לעו"ד, אז הוא אמר לו שאין מה לעשות כל אחד לוקח איזה מחירים שבא לו בתחום המחשבים.
האם זה נכון או שיש עדיין מה לעשות?
(המוכר כמובן לא מסכים לבטל גם בתוך 14 יום היות והוא כבר פתח את האריזה).
נקודה חשובה: חלק נכבד מהתשלום הוא על הסעיפים הבאים:
הובלה והתקנה- 650 ש"ח.
אחריות 36 חודשים- 555 ש"ח.
העברת נתונים ממחשב ישן- עבודה של חצי שעה- 850 ש"ח.
נקודה חשובה נוספת: הוא שילם בשלשה צ'קים, לחודש ניסן אייר וסיון.
יש איפה להתלונן? משהו?
תודה לכל מידע.
נא לא להיכנס לעצם הנידון אם זה טוב שאשתו קנתה מחשב על כזה סכום בלי לחשוב עוד פעם... מי שרוצה שיפתח אשכול נוסף, אני רוצה לעזור לו ורוצה לדעת עניינית.
הנושאים החמים