studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שמגדיל תמונות?יש לך את התוסף?
לי עבד.
כן.
שמגדיל תמונות?יש לך את התוסף?
לי עבד.
סורי על הבורות...
חסום לי אתרוג!!
אדרבה שתסביר פה לכולם...סורי על הבורות...
אבל יש מצב שאת מסבירה לי איך עשית את זה?
אפשר גם בדרך אחרת, קונטרול Kסורי על הבורות...
אבל יש מצב שאת מסבירה לי איך עשית את זה?
חחחחחחחח ואני עוד עושה צילומי מסך חחחחחחחחחאפשר גם בדרך אחרת, קונטרול K
קונטרול Kובכללי לא דרך פרוג
יש גם אפשרות לעשות?
זה לא הוביל אותי למה שרציתי..קונטרול K
להעתיק את הקישור ואז במקום להדביק ללחוץ קונטרול K
נסו ותראו..
מעולה, תתקדמו.
יפה, תלחצי על הריבוע הכחול
אחרי שאני לוחצת על הריבוע הכחול הוא נותן לי לבחור חשבון אני בוחרת את שלי וזה נחסם לי באתרוגיפה, תלחצי על הריבוע הכחול
תבקשו פתיחה לאתרוג, כנראה חסום אצלםאחרי שאני לוחצת על הריבוע הכחול הוא נותן לי לבחור חשבון אני בוחרת את שלי וזה נחסם לי באתרוג
לעוד מישהו זה חוסם??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יצחק גול, זצער ו-שנה טובה ומתוקה3 //