studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה אמור להציג לך הודעה כזו...איפה רואים אם המיקרופון מחובר?
זה אמור להציג לך הודעה כזו...איפה רואים אם המיקרופון מחובר?
איך מקליטים?
לא הולך לי...
מישהו יודע איך מחזירים חזרה את הצאט והקבוצות ללמטה?
שיהיה אפשר להתכתב בכמה קבוצות יחד?
בהגדרות לא מוצאת את זה
ולא ככה:
צפה בקובץ המצורף 1245873
זה אני יודעתצפה בקובץ המצורף 1245879
תלחצו על הריבוע ויפתח בקטן
את מתכוונת לתצוגה הקודמת?זה אני יודעת
אבל איך מחזירים את זה לתצוגה הישנה שזה עומד למטה מתחת למיילים ולא בצד?
את מתכוונת לתצוגה הקודמת?
צפה בקובץ המצורף 1245883
אף אחד לא יודע?לא קיים
זה לא קשור לעיצוב החדש
כבר עברתי אליו מזמן
עכשיו יש משהו חדש שזה זז הצידה
צפה בקובץ המצורף 1246056
זה נראה ככה
צפה בקובץ המצורף 1246058
גם ליאיך מקליטים?
לא הולך לי...
מקפיצה שוב את השאלה לגבי הצ'אט, איך אפשר שבמקום הקישור של ההקלטה יראו משהו אחר (לדוג קובץ שמע על המסך או תמונה של מקרופון וכדו')?
@קו תוכן @אביגילושש יודעות אם יש אופציה כזאת?מקפיצה שוב את השאלה לגבי הצ'אט, איך אפשר שבמקום הקישור של ההקלטה יראו משהו אחר (לדוג קובץ שמע על המסך או תמונה של מקרופון וכדו')?
לא מצאתי אופציה כזו.@קו תוכן @אביגילושש יודעות אם יש אופציה כזאת?
אם זה עבר לך לבד לתצוגה החדשה, כבר א"א להחזיר.... לאט לאט לכולם זה עובר לתצוגה החדשה, כמו עם הצ'אטים..זה אני יודעת
אבל איך מחזירים את זה לתצוגה הישנה שזה עומד למטה מתחת למיילים ולא בצד?
הלוואי שיהיה,@קו תוכן @אביגילושש יודעות אם יש אופציה כזאת?
כן.זה עובד עם נטפרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יצחק גול, זצער ו-שנה טובה ומתוקה3 //