זה נכון,על פניו התוכנית מתאימה למשפחה זוג פלוס 4-5 ילדים
למשפחה גדולה (או שתגדל) יותר התוכנית לא מתאימה.
את מדברת על הקומה למעלה?שמתי לב שלא שמתם כיור לנטילה.
לא בשירותים ולא באמבטיה - שם יש בפנים-
אם יש אפשרות כדאי מאוד להוסיף
שלא כל ילד או אורח יצטרך לבוא ליטול בכיור מטבח.
הערה חשובה!שימו לב גם לבודד טוב בין החדר שינה שלכם ליחידה
אין בעיה ללייק גם אחרי שאשכל ננעל...אגב באשכול הקודם מישהי טרחה וכתבה את דעתה ואפילו לא הספקתי ללייק לפני שננעל...
אז- תודה!
תודה על תגובה מושקעת!אין בעיה ללייק גם אחרי שאשכל ננעל...
מצטרפת לדעה שמומלץ מאד להסתיר מעט את המטבח, הייתי סוגרת אותו מעט מהכניסה ומרוויחה על הדרך מבואה מעט נפרדת
וסוגרת מעט מכיוון הסלון שלא יהיה חשוף לחלוטין
לגבי היחידה- גם בצרתה ובגודלה הנוכחי היא יפה ונחמדה,
אבל בהחלט אפשר להקפיץ אותה עוד קצת.
חדר השינה שלה בסדר לדעתי, הייתי מרחיבה מקסימום בעוד 5 ע"ח חדר השינה שלכם.
משמעותי ביותר הוא המסדרון הקדמי, שם הייתי נותנת עוד 10-15 ס"מ ע"ח יח' ההורים שכרגע ארוכה מאד.
אבל את אזור יח' ההורים שלכם+ הנישה שצמודה למדרגות (למה היא משמשת?) הייתי מנסה מעט לשנות ע"מ להרוויח חדר מרווח אבל חלל גדול יותר לכניסה ליח', לדחוף מעט את המטבח של היח' לתוך השטח שלכם, משהו כזה (לא מדוייק במידות הנדרשות, רק כיוון
צפה בקובץ המצורף 1050862
בדירה שלנו או ביחידה?דבר נוסף נראה לי לא לקחתם את אזור השרות מספיק ברצינות.... זו פונקציה מאד חשובה. ונראה לי כדאי לחלק שונה את השטח בין האמבטיה וחדר שרות. צריך שם תכנון מפורט ולבדוק שכל הפונקציות נכנסות (מכונות, כביסה מלוכלכת, אחסון שרות שזה לא מעט בכלל)
בדירה שלכם, ביחידה זה בסדר.בדירה שלנו או ביחידה?
בדירה שלנו התכנון הוא חדר שירות מתחת למדרגות. בתוך ארוןבדירה שלכם, ביחידה זה בסדר.
גם אני חושבת שהחדר שירות קטן.בדירה שלנו התכנון הוא חדר שירות מתחת למדרגות. בתוך ארון
יש אפשרות לעשות קיר כפול מבלוקים דקים עם רווח בינהם- מבודד מצוין.שימו לב גם לבודד טוב בין החדר שינה שלכם ליחידה
בעיקרון היא עשתה לנו סוג של ארון מתחת למדרגות ששם יהיו מכונת הכביסה והמייבש ואם ישאר חלל אז ארון לחומרי ניקוי\מגהץ וכו....בדירה שלכם, ביחידה זה בסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים