שווה "לגנוב" 5 מ"ר מהיחידה לטובת יחידת הורים?

• הוסף לסימניות
על פניו התוכנית מתאימה למשפחה זוג פלוס 4-5 ילדים
למשפחה גדולה (או שתגדל) יותר התוכנית לא מתאימה.

• הוסף לסימניות
שמתי לב שלא שמתם כיור לנטילה.
לא בשירותים ולא באמבטיה - שם יש בפנים-
אם יש אפשרות כדאי מאוד להוסיף
שלא כל ילד או אורח יצטרך לבוא ליטול בכיור מטבח.

• הוסף לסימניות
על פניו התוכנית מתאימה למשפחה זוג פלוס 4-5 ילדים
למשפחה גדולה (או שתגדל) יותר התוכנית לא מתאימה.
זה נכון,
ישנה אפשרות לבנות עוד קומה על הגג,
מקווים בעז"ה לממש את האפשרות הזו בהמשך...

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן הרבה מחשבה בתכנון אבל תמיד כדאי לשמוע עוד אחד.
1. בכניסה ליחידת דיור לעשות הפרדה למטבח לנו יש יחידה ובכל טלפון מהלקוח אחד השאלות אם המטבח מופרד מהסלון.
אולי שווה להעביר את המטבח במקום של הספא ואז הכניסה גם מושך לעין.
2. בקשר ל5 מטר לדעתי שווה להישאר עם יחידת הורים לכם דווקא נראה שיש מספיק מטרים ליחידת דיור והתוספת של ה5 לא יעזור ולא יגדיל את המחיר.
3. אולי שווה לבדוק אופציה לשנות כיון למיטות בחדר שינה שלכם ואז ירוויחו ארון בגדים גדול יותר אני פשוט לא התמקתי על המידות
4. בהצלחה רבהההה.ההה​

• הוסף לסימניות
אגב באשכול הקודם מישהי טרחה וכתבה את דעתה ואפילו לא הספקתי ללייק לפני שננעל...
אז- תודה!
אין בעיה ללייק גם אחרי שאשכל ננעל...

מצטרפת לדעה שמומלץ מאד להסתיר מעט את המטבח, הייתי סוגרת אותו מעט מהכניסה ומרוויחה על הדרך מבואה מעט נפרדת
וסוגרת מעט מכיוון הסלון שלא יהיה חשוף לחלוטין

לגבי היחידה- גם בצרתה ובגודלה הנוכחי היא יפה ונחמדה,
אבל בהחלט אפשר להקפיץ אותה עוד קצת.
חדר השינה שלה בסדר לדעתי, הייתי מרחיבה מקסימום בעוד 5 ע"ח חדר השינה שלכם.
משמעותי ביותר הוא המסדרון הקדמי, שם הייתי נותנת עוד 10-15 ס"מ ע"ח יח' ההורים שכרגע ארוכה מאד.
אבל את אזור יח' ההורים שלכם+ הנישה שצמודה למדרגות (למה היא משמשת?) הייתי מנסה מעט לשנות ע"מ להרוויח חדר מרווח אבל חלל גדול יותר לכניסה ליח', לדחוף מעט את המטבח של היח' לתוך השטח שלכם, משהו כזה (לא מדוייק במידות הנדרשות, רק כיוון:(
לכידה.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי היחידה חדר השינה שלה גדול ואין משמעות שם למטרים נוספים.
מה שישדרג את היחידה זה עוד מטרים בחלל הציבורי או יצירת חלל נוסף אבל חדר השינה כך יעבור לדעתי אצל כל המתענינים.
רותי נתנה לך כוון טוב.
דבר נוסף תעשי חשבון כמה סה"כ מטרים ביחידה. כי היום אנשים למדו לשאול בטלפון עוד לפני שבאים כמה מטרים. אם את מעל 40 מצבך טוב, אם את פחות אצל הרבה אנשים זה תנאי סף.
יש ליחידה שלך פוטנציאל טוב בגלל ריבוי החלונות, 2 כווני אויר, אמבטיה, בקיצור סה"כ נראה טוב ומותר לך גם לדאג לחדר שינה שלך בתנאים האלה...
דבר נוסף נראה לי לא לקחתם את אזור השרות מספיק ברצינות.... זו פונקציה מאד חשובה. ונראה לי כדאי לחלק שונה את השטח בין האמבטיה וחדר שרות. צריך שם תכנון מפורט ולבדוק שכל הפונקציות נכנסות (מכונות, כביסה מלוכלכת, אחסון שרות שזה לא מעט בכלל)

• הוסף לסימניות
אין בעיה ללייק גם אחרי שאשכל ננעל...

מצטרפת לדעה שמומלץ מאד להסתיר מעט את המטבח, הייתי סוגרת אותו מעט מהכניסה ומרוויחה על הדרך מבואה מעט נפרדת
וסוגרת מעט מכיוון הסלון שלא יהיה חשוף לחלוטין

לגבי היחידה- גם בצרתה ובגודלה הנוכחי היא יפה ונחמדה,
אבל בהחלט אפשר להקפיץ אותה עוד קצת.
חדר השינה שלה בסדר לדעתי, הייתי מרחיבה מקסימום בעוד 5 ע"ח חדר השינה שלכם.
משמעותי ביותר הוא המסדרון הקדמי, שם הייתי נותנת עוד 10-15 ס"מ ע"ח יח' ההורים שכרגע ארוכה מאד.
אבל את אזור יח' ההורים שלכם+ הנישה שצמודה למדרגות (למה היא משמשת?) הייתי מנסה מעט לשנות ע"מ להרוויח חדר מרווח אבל חלל גדול יותר לכניסה ליח', לדחוף מעט את המטבח של היח' לתוך השטח שלכם, משהו כזה (לא מדוייק במידות הנדרשות, רק כיוון:(
צפה בקובץ המצורף 1050862
תודה על תגובה מושקעת!
בהחלט נתת לנו כיווני מחשבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מעריכה את התגובה,

דבר נוסף נראה לי לא לקחתם את אזור השרות מספיק ברצינות.... זו פונקציה מאד חשובה. ונראה לי כדאי לחלק שונה את השטח בין האמבטיה וחדר שרות. צריך שם תכנון מפורט ולבדוק שכל הפונקציות נכנסות (מכונות, כביסה מלוכלכת, אחסון שרות שזה לא מעט בכלל)
בדירה שלנו או ביחידה?

• הוסף לסימניות
בדירה שלנו התכנון הוא חדר שירות מתחת למדרגות. בתוך ארון
גם אני חושבת שהחדר שירות קטן.
את יכולה להכניס טיפה את הקיר של האמבטיה לכיוון האמבטיה. אני רואה שיש עמוד שהקיר מגיע אחריו, אבל הנישה הזו שנוצרה באמבטיה לא נותנת כלום, אבל אם היא תהיה לטובת החדר שירות היא תוכל להכיל ארון חומרי ניקוי מאוד נחמד, שלא צריך יותר מ 40 ס"מ עומק.

• הוסף לסימניות
כמה הערות לגבי המטבח:
כדאי להאריך את הארון הסגור.
גם 2 הכיורים נראים קטנים מדי לגודל הבית.

באופן כללי לא נראה בית "אברכי" במחשבה על גדילה ואירוח זוגות בעתיד.
אולי לחשוב אל אפשרות לסגירת חלל בסלון עם מחיצת הזזה וכאלו...

העבודה של התכנון נראית רצינית ונכונה.
רק לשבת איתה על הצרכים וצורת החיים שלכם

קבצים מצורפים

• 1643289788003.png
    1643289788003.png
    KB 172.8 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
תוך כדי דפדוף
באמבטיה והשירותים אני מאוד לא מתחבר לשירותים מול הדלת אולי לשנות כיון אמבטיה ואסלה.​

• הוסף לסימניות
שימו לב גם לבודד טוב בין החדר שינה שלכם ליחידה
יש אפשרות לעשות קיר כפול מבלוקים דקים עם רווח בינהם- מבודד מצוין.
מצטרפת לדעה שיחידה עם שטח גדול-שוה יותר.
וחלוקה מוצלחת- תמיד משדרגת........
קיר קטן דקורטיבי בכניסה יפתור לך את הבעיה של המטבח.........

בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
ממש אימצתי חלק מן ההמלצות...
יישר כח!

• הוסף לסימניות
בדירה שלכם, ביחידה זה בסדר.
בעיקרון היא עשתה לנו סוג של ארון מתחת למדרגות ששם יהיו מכונת הכביסה והמייבש ואם ישאר חלל אז ארון לחומרי ניקוי\מגהץ וכו....
לא נראה טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה