מידע שימושי שווה להטעין את הרב קו למבוגרים עד לסוף החודש כדי להרוויח את הערך צבור?!

• הוסף לסימניות
המרחק הוא על כל נסיעה או מהבית שלי?
בנסיעה בודדת או חופשי?
נסיעה בודדת המחיר הוא לפי מרחק הנסיעה מתחנת העליה עד לירידה. מובן? כמעט.
חופשי - פה מתחילה הבעיה. במחשבון הוא נותן שמרחק הנסיעה הארוכה ביותר זה החופשי שאתה צריך לקנות ולא כלל הנסיעות. משאר מה שהם כותבים נשמע הפוך.
חופשי חודשי גם נשמע מהם שזה על כל נסיעה שלא תעבור באותה נסיעה את 225 ק"מ.
הם כותבים שתושבי אילת יכולים ליסוע בחופשי עד באר שבע ומבאר שבע לרחבי הארץ. אבל לא ליסוע ישירות לתל אביב. מוכח שנסיעות לא מצטרפות. לגבי חופשי חודשי.
אחרי שתי ההוכחות האלה נצטרך לומר גם לגבי חופשי חודשי בתוך אזור 1 (עד 40 ק"מ). וכן לגבי חופשי משולב רכבת.
כך שיוצא שאפשר בעיקרון לקנות חופשי יומי 12.5 ש"ח וליסוע בפחות פחות מט"ו מיל. עם עקירה והנחה. דוק ותשכח.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי להבין בנוגע למודיעין עילית. כמה יעלה חפשי? כמה לילדים?
שווה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם מי שיש לו פרופיל סטודנט גם מתבטל לו ההנחה של 50 % בערך צבור ?

• הוסף לסימניות
מישהו שם לב שבתקופה האחרונה יש מינימום לערך צבור ברב קו?
נסעתי היום עם ערך צבור בידיעה שיש לי מספיק כסף (26.9)
והמכשיר כתב שאין מספיק כסף!! (הנסיעה עלתה 17.50)
מה זה הדבר הזה? כאילו כשמגיע ל25 ש"ח הוא "נועל" את הכסף?? פשוט שוד לאור יום!!
כן
(זה היה ברכבת ויצא לי כרטיס עם פירוט כמה היה לפני הטעינה)
ברכבת צריך מינימום של 30 ש"ח בכרטיס כדי לפתוח את השער - אא"כ קנית נסיעה ספציפית ברכבת, כך היה מאז פרוץ הרב קו.

• הוסף לסימניות
ברכבת צריך מינימום של 30 ש"ח בכרטיס כדי לפתוח את השער - אא"כ קנית נסיעה ספציפית ברכבת, כך היה מאז פרוץ הרב קו.
וואו! עכשיו אני רואה. מה ההגיון בזה?
וזה מה שקרה לי.
  • שימו לב: שירות "ערך צבור ישיר", אינו מיועד לנוסעים המחזיקים גם ערך צבור וגם כרטיס נסיעה תקופתי, בכרטיס הרב-קו שלהם.

על פי הוראות משרד התחבורה, וכמו בנסיעה באוטובוס, שימוש ברב-קו שיש בו גם ערך צבור וגם כרטיס נסיעה תקופתי, מפעיל את כרטיס הנסיעה התקופתי כברירת מחדל. אם בכרטיס הרב-קו שלכם יש גם ערך צבור וגם כרטיס נסיעה תקופתי ואתם מעוניינים לעשות שימוש בערך הצבור – גשו למכונות המכירה האוטומטיות, הפעילו את הערך הצבור באופן רגיל ולא באמצעות שירות "ערך צבור ישיר".
העניין הוא שזה היה יומיים לפני תחילת פעילות רכבת ירושלים-מודיעין, וא"כ לא היה אמור לפתוח לי את החופשי יומי.

• הוסף לסימניות
וואו! עכשיו אני רואה. מה ההגיון בזה?
ההגיון הוא, שכשאתה נכנס לרכבת, המערכת לא יודעת איפה תרד, אולי בחיפה? אם כך , לא מספיק הסכום של 26 ש"ח.
לכן צריך סכום מינימלי מסוים.(פעם ידעתי ש 60 שח, לא יודעת מדויק.)
אם יש לך פחות, ואתה יודע שזה מספיק לך לנסיעה, אז אתה רוכש בתחנת הרכבת כרטיס נסיעה מהערך הצבור שיש לך בכרטיס, וכך המערכת נותנת לך להכנס ולצאת ביעד.

• הוסף לסימניות
ההגיון הוא, שכשאתה נכנס לרכבת, המערכת לא יודעת איפה תרד, אולי בחיפה? אם כך , לא מספיק הסכום של 26 ש"ח.
לכן צריך סכום מינימלי מסוים.(פעם ידעתי ש 60 שח, לא יודעת מדויק.)
אם יש לך פחות, ואתה יודע שזה מספיק לך לנסיעה, אז אתה רוכש בתחנת הרכבת כרטיס נסיעה מהערך הצבור שיש לך בכרטיס, וכך המערכת נותנת לך להכנס ולצאת ביעד.
נכון, יש בזה הגיון. אותי אישית זה תקע.

• הוסף לסימניות
אותי אישית זה תקע.
אבל ברירת המחדל ברכבת היא להטעין ברב קו כרטיס נסיעה ליעד המבוקש! שלא כמו באוטובוס.
זה שאם יש לך ערך צבור גבוה ברב קו, אתה יכול להכנס איתו ככה בלי להטעין כרטיס והמערכת תחשב את העלות בעת היציאה- זה סתם שדרוג.
זה לא אוטובוס, שעלות הנסיעה בו היא קבועה. כשאתה נכנס לרכבת אתה יכול לנסוע להרבה יעדים במחירים משתנים.
אם אתה רוצה להשתמש בשדרוג שלהם, תעמוד בתנאים שלהם, אין מה להתלונן שתקע אותך.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להשתמש בשדרוג שלהם, תעמוד בתנאים שלהם, אין מה להתלונן שתקע אותך.
נכון. מבחינת זה. אם הייתי קורא את התנאים שלהם. אז באמת נסעתי בלי להתכונן כמו שצריך.
לא ידעתי את זה, עכשיו שאני רואה, אז טוב שלא ביקשתי להישפט, לא היה לי על מה.
(הדבר היחיד הוא, למה הם נותנים לי להיכנס לתחנה עם חופשי ירושלים מערב, ביום שעדיין עוד לא התחילה פעילות של רכבת לאזור הזה)

אם אני נוסעת פעם בשבוע מירושלים לתל אביב-פתח תקווה
החופשי חודשי של ה-99 שקל תקף?
איפו אני יכולה לבדוק את המרחקים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה