- הוסף לסימניות
גם היום זה קיים בקווים בהם יש שינויי תעריפים.בכל מכשיר באוטובוס אפילו מאחורה יהיה אפשרות לבחור מרחק?
גם היום זה קיים בקווים בהם יש שינויי תעריפים.בכל מכשיר באוטובוס אפילו מאחורה יהיה אפשרות לבחור מרחק?
בנסיעה בודדת או חופשי?המרחק הוא על כל נסיעה או מהבית שלי?
225 מבוגר (חופשי ארצי)כמה יעלה חפשי?
112.5 נוער (חופשי ארצי)כמה לילדים?
לא, ממשיך כרגילמישהו יודע האם מי שיש לו פרופיל סטודנט גם מתבטל לו ההנחה של 50 % בערך צבור ?
ואחרי שנגמר תקופת הסטודנט שעושים המרה של הכסף שנשאר זה יעבור לערך צבור רגיל של מבוגר או ללא כל הנחהלא, ממשיך כרגיל
מישהו שם לב שבתקופה האחרונה יש מינימום לערך צבור ברב קו?
נסעתי היום עם ערך צבור בידיעה שיש לי מספיק כסף (26.9)
והמכשיר כתב שאין מספיק כסף!! (הנסיעה עלתה 17.50)
מה זה הדבר הזה? כאילו כשמגיע ל25 ש"ח הוא "נועל" את הכסף?? פשוט שוד לאור יום!!
ברכבת צריך מינימום של 30 ש"ח בכרטיס כדי לפתוח את השער - אא"כ קנית נסיעה ספציפית ברכבת, כך היה מאז פרוץ הרב קו.כן
(זה היה ברכבת ויצא לי כרטיס עם פירוט כמה היה לפני הטעינה)
וואו! עכשיו אני רואה. מה ההגיון בזה?ברכבת צריך מינימום של 30 ש"ח בכרטיס כדי לפתוח את השער - אא"כ קנית נסיעה ספציפית ברכבת, כך היה מאז פרוץ הרב קו.
ההגיון הוא, שכשאתה נכנס לרכבת, המערכת לא יודעת איפה תרד, אולי בחיפה? אם כך , לא מספיק הסכום של 26 ש"ח.וואו! עכשיו אני רואה. מה ההגיון בזה?
נכון, יש בזה הגיון. אותי אישית זה תקע.ההגיון הוא, שכשאתה נכנס לרכבת, המערכת לא יודעת איפה תרד, אולי בחיפה? אם כך , לא מספיק הסכום של 26 ש"ח.
לכן צריך סכום מינימלי מסוים.(פעם ידעתי ש 60 שח, לא יודעת מדויק.)
אם יש לך פחות, ואתה יודע שזה מספיק לך לנסיעה, אז אתה רוכש בתחנת הרכבת כרטיס נסיעה מהערך הצבור שיש לך בכרטיס, וכך המערכת נותנת לך להכנס ולצאת ביעד.
999 ש"ח ערך צבור.עד כמה אפשר להטעין?
אבל ברירת המחדל ברכבת היא להטעין ברב קו כרטיס נסיעה ליעד המבוקש! שלא כמו באוטובוס.אותי אישית זה תקע.
נכון. מבחינת זה. אם הייתי קורא את התנאים שלהם. אז באמת נסעתי בלי להתכונן כמו שצריך.אם אתה רוצה להשתמש בשדרוג שלהם, תעמוד בתנאים שלהם, אין מה להתלונן שתקע אותך.
לא. נשאר כרגיל.גם לסטודנטים יורד הערך צבור???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים