מידע שימושי שווה להטעין את הרב קו למבוגרים עד לסוף החודש כדי להרוויח את הערך צבור?!

• הוסף לסימניות
למה היה זכור לי שיהיה 50% לנוער גם על חופשי יומי? עכשיו אני רואה שלא.
דמיינתי? או שהיתה תכנית כזו?

• הוסף לסימניות
מישהו שם לב שבתקופה האחרונה יש מינימום לערך צבור ברב קו?
נסעתי היום עם ערך צבור בידיעה שיש לי מספיק כסף (26.9)
והמכשיר כתב שאין מספיק כסף!! (הנסיעה עלתה 17.50)
מה זה הדבר הזה? כאילו כשמגיע ל25 ש"ח הוא "נועל" את הכסף?? פשוט שוד לאור יום!!

• הוסף לסימניות
הזוי! ביררת אחרי זה שבאמת יש לך 26.9?

• הוסף לסימניות
אם אתם מטעינים סכום גבוה כדאי לבדוק מה קורה במקרה של אובדן וכו'
בעבר היה ביטוח רק אם הרב קו היה משוייך לחברה שנוסעים בה
יכול להיות שזה השתנה

• הוסף לסימניות
לנוער הערך צבור מתבטל?

• הוסף לסימניות
המקרה שלכם מאד מוזר, אבל למה להניח ממנו שיש שינוי מדיניות?
באוטובוסים תמיד ניתן ליסוע גם אם היתרה היא 2.7 ועלות הנסיעה היא 2.6.

סביר יותר או שהיה לכם טעות ביתרה או במחיר שאותו הייתם אמורים לשלם.

• הוסף לסימניות
מה פירוש? באתי להיכנס והשער לא נפתח
עכשיו אני מבין שזה מה שאולי היה לי. היה לי ערך צבור ובנוסף לכך חופשי יומי ירושלים מערב.
הייתי צריך ליסוע לתל אביב מירושלים. בתחנת יצחק נבון הוא פתח לי את השער. כי יש לי חופשי למודיעין. וכשירדתי בתל אביב, נשארתי תקוע. התלוננתי לפקח והוא בתגובה, רשם לי דו"ח:rolleyes::eek:.
עכשיו אני מבין אולי מה קרה

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין שזה מה שאולי היה לי. היה לי ערך צבור ובנוסף לכך חופשי יומי ירושלים מערב.
הייתי צריך ליסוע לתל אביב מירושלים. בתחנת יצחק נבון הוא פתח לי את השער. כי יש לי חופשי למודיעין. וכשירדתי בתל אביב, נשארתי תקוע. התלוננתי לפקח והוא בתגובה, רשם לי דו"ח:rolleyes::eek:.
עכשיו אני מבין אולי מה קרה
תערער
יזכו אותך במיליון אחוז!!
פשוט חוצפה! לעשות דבר כזה בלי הודעה מוקדמת??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה