מידע שימושי שווה להטעין את הרב קו למבוגרים עד לסוף החודש כדי להרוויח את הערך צבור?!

• הוסף לסימניות
תערער
יזכו אותך במיליון אחוז!!
פשוט חוצפה! לעשות דבר כזה בלי הודעה מוקדמת??
כבר מאוחר...
ערערתי בהתחלה לרכבת ישראל. אני לא ידעתי שזה אמור להוריד אוטומטי מערך צבור.
וחשבתי שקניתי חופשי ירושלים גוש דן. וטעיתי. ולכן רק ביקשתי בתור רחמים. והם דחו לי.
כיוון שזה לא דו"ח כבד (כ-60 ש"ח) וכבר לא היה לי ראיה שהיה לי כסף בערך צבור. לא פניתי בבקשה להישפט, ושילמתי.

• הוסף לסימניות
מישהו שם לב שבתקופה האחרונה יש מינימום לערך צבור ברב קו?
נסעתי היום עם ערך צבור בידיעה שיש לי מספיק כסף (26.9)
והמכשיר כתב שאין מספיק כסף!! (הנסיעה עלתה 17.50)
מה זה הדבר הזה? כאילו כשמגיע ל25 ש"ח הוא "נועל" את הכסף?? פשוט שוד לאור יום!!
דבר שלצערנו מוכר, מדובר ב2 הטענות שונות שלא היה סכרון ביניהם (בדרך כלל בגלל החלפת פרופיל אבל לעיתים גם בלי סיבה ברורה), בעמדות השרות על הקו וגם אצל המבקרים עצמם יש אפשרות לשחרר את זה ולאחד את החוזים. כמובן אם מבקשים ממבקר שיעשה את זה רק במקרה שעבר תשלום שלא תינזקו חלילה בדו"ח.

• הוסף לסימניות
להיפך, התבטל החודשי אלא רק גמיש ל30 יום. (ב1/7 ביטלו זמנית את הגמיש כיוון שחלקו נכנס לתוך תקופת הרפורמה).
האם זה אומר שבאוגוסט נצטרך להטעין חופשי חודשי גם בראשון לחודש וגם ב-31?

• הוסף לסימניות
מעניין
מי שגר בבית שמש ורוצה ליסוע למירון
יכול ליסוע עם חופשי של 99 שקל?
שניהם באזור 1

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

​

אגב אם אתה כבר כאן האם יש לך מידע בנוגע למרחקים שמתחנה אחת זה פחות מ40 ק" ומתחנה אחרת זה יותר מ40 ק"מ מה יהיה התעריף ואיך הרב קו יזהה איפה ירדת​

• הוסף לסימניות
ככל הנראה בעליה לאוטובוס יצטרכו לבחור מרחק.
ואם בחרתם לא נכון, מבקר עלול לקנוס אתכם.

• הוסף לסימניות
בכל מכשיר באוטובוס אפילו מאחורה יהיה אפשרות לבחור מרחק?

• הוסף לסימניות

​

אגב אם אתה כבר כאן האם יש לך מידע בנוגע למרחקים שמתחנה אחת זה פחות מ40 ק" ומתחנה אחרת זה יותר מ40 ק"מ מה יהיה התעריף ואיך הרב קו יזהה איפה ירדת​

שאלה טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה