- הוסף לסימניות
החופשי האזורי של 99 ש"ח לא קיים כלל לא בירושלים ולא בתל אביב וגם לא בפתח תקוה.אם אני נוסעת פעם בשבוע מירושלים לתל אביב-פתח תקווה
החופשי חודשי של ה-99 שקל תקף?
איפו אני יכולה לבדוק את המרחקים?
החופשי האזורי של 99 ש"ח לא קיים כלל לא בירושלים ולא בתל אביב וגם לא בפתח תקוה.אם אני נוסעת פעם בשבוע מירושלים לתל אביב-פתח תקווה
החופשי חודשי של ה-99 שקל תקף?
איפו אני יכולה לבדוק את המרחקים?
אז איפה כן?החופשי האזורי של 99 ש"ח לא קיים כלל לא בירושלים ולא בתל אביב וגם לא בפתח תקוה.
כל (טוב, לא ממש כל) התשובות https://pti.org.il/derekh-shava/אז איפה כן?
ואיך כן שווה לי לסוע לשם?
איפה בודקים מרחקי נסיעה?
נכון, ולכן מתייאשים מראש, פשוט מניחים את הרב קו על המכשיר ושיעשה מה שיעשה, והמקום ימלא חסרוננו.ממש מסובך!
לפני כל יציאה צריך לחשב עד לאן אני מתכוונת להגיע? וכמה זה יוצא בקמ?
מי מחשב את המסלול שלו בצורה ככ מרובעת?
אנו חיים ספונטאני![]()
ועוד תנאי שכחת שכל המסלול פחות פחות, צריך שיהיה באזור 1 כך שלדוגמא אם אתה רוצה לנסוע מבאר שבע לטבריה בפחות פחות מט"ו ק"מ אתה צריך להקיף את ירושלים ממזרח מצורף מפהכך שיוצא שאפשר בעיקרון לקנות חופשי יומי 12.5 ש"ח וליסוע בפחות פחות מט"ו מיל. עם עקירה והנחה. דוק ותשכח.
חופשי יומי לא קשור לאזור 1.ועוד תנאי שכחת שכל המסלול פחות פחות, צריך שיהיה באזור 1 כך שלדוגמא אם אתה רוצה לנסוע מבאר שבע לטבריה בפחות פחות מט"ו ק"מ אתה צריך להקיף את ירושלים ממזרח מצורף מפה
חכה למחר יש דיון בבגץמי שמטעין ערך צבור עכשיו זוהי השקעה סולידית ובטוחה עם רווח מיידי ותשואה של 25%![]()
לא שווה יותר לשלם עוד 5 שקל ולא לדאוג כל נסיעה שמא ייגמר לך הכסף? חוץ מזה, אנחנו לא יודעים אילו נסיעות ייקרו לפתחנו, זה לא תמיד רק נסיעות הלו"ש לכולל.נסיעה פנימית 5.5 כפול פעמיים ביום כפול 20 יום בחודש=220
חופשי חודשי ארצי=225
תעשו את החשבון לבד אם שווה לכם...
נראה לי שלרוב האנשים זה לא משתלם
וכל הקמפיין הזה נובע מלחץ של חברות ההטענה (רבקו אונליין הופ-און וכו')
בדיוק מה שהתכוונתילא שווה יותר לשלם עוד 5 שקל ולא לדאוג כל נסיעה שמא ייגמר לך הכסף? חוץ מזה, אנחנו לא יודעים אילו נסיעות ייקרו לפתחנו, זה לא תמיד רק נסיעות הלו"ש לכולל.
1. לא נכון, מספיק 20 נסיעות בעלות 11 ש"ח כדי לקנות חופשי ארצי, או 40 נסיעות של 5.5 ש"ח. או שילוב של השניים שמגיע ל225.1. מי שנוסע פעמיים שלוש בשבוע מחוץ לעיר, לא שווה לו לקנות חופשי.
2. הבנתי שההנחה נשארת באפליקציות.
אז אולי מעכשיו אנשים שיש להם אפליקציות של תח"צ ועולים לאוטובוס יעשו חסד עם הנוסעים וימכרו להם נסיעות?
יש אופציה כזו?
צריך לעשות המרה לערך צבור רגיל באתר רב קו אונליין.אם אני מטעין עכשיו לסטודנט הרבה כסף ובעוד כחודשיים נגמר התוקף של הסטודנט מה קורה עם הכסף? הוא נהיה בחזרה כמו פרופיל רגיל?
במקום שתעשו בלת"ק תעלו למעלה 3 הודעות.בלת"ק
מה לגבי פרופיל סטודנט רגיל
יש עדיין את ההנחות?
ואז יומר לפי זמן ההטענה קודם הרפורמה או כפי זמן ההמרה שאז יומר ללא כל הנחהצריך לעשות המרה לערך צבור רגיל באתר רב קו אונליין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים