כללי שווה להיות חבר מועדון!

• הוסף לסימניות
בתור חבר מועדון בפונטייפ, קיבלתי הרגע את הפונט חסמב"ה בשלוש משקלים!
לפני שהוא זמין לרכישה לציבור הרחב

תודה רבה לפונטייפ ולאליהו פריד!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לראות את הפונט איפשהו?

• הוסף לסימניות
ומה עם הלקוחות הותיקים, כבר לא נספרים אצליהם?

• הוסף לסימניות
מה זה לא נספרים? הם חייבים לשלוח לך חינם כל פונט שיוצא?

• הוסף לסימניות
כלקוחה הייתי רגילה לקבל את החדשות מבית פונטייפ.
נגמר עידן עידכונים?

• הוסף לסימניות
כבר הבהרתי.
כל הגופנים שיצאו לאור במהלך שנת 2015, יהיו ניתנים לבחירה בסוף שנת 2015 תחילת 2016.
עם זאת הגופנים ירשמו כתאריך, 01/01/15, הווי אומר לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
רק חברים מקבלים פונטים באופן שוטף, כדי שיוכלו להתנסות ולהעיר את הארותיהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1484680:
לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
.

אבל הפסדנו בונוס רציני כלקוחות...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם אני לקוחה אז אני לא חברה?
איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1484680:
כבר הבהרתי.
כל הגופנים שיצאו לאור במהלך שנת 2015, יהיו ניתנים לבחירה בסוף שנת 2015 תחילת 2016.
עם זאת הגופנים ירשמו כתאריך, 01/01/15, הווי אומר לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
רק חברים מקבלים פונטים באופן שוטף, כדי שיוכלו להתנסות ולהעיר את הארותיהם.
זאת אומרת שלקוח שמשלם הו"ק חודשית, לא יקבל עכשיו שנה שלמה את הפונטים החדשים?? אז על מה אנחנו הלקוחות הולכים לשלם בדיוק בשנה הקרובה?
בכלל לא מובן מה אתה מתכווין... המשפט המודגש והמשפט שלאחריו לכאו' סותרים...
איפה אי ההבנה כאן?

זה דחוף לי לדעת.. [כהמשך לשיחה שלי איתך דרך אתר פונטייפ... לפני כחודש, אם אתה זוכר]

• הוסף לסימניות
גם לי חשוב להבין...
אמרו לי בפונטייפ לפני חמישה ימים,
שקטלוג 2015 יוצא בקרוב ואפשר יהיה להזמין.
זאת טעות..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1484783:
זאת אומרת שלקוח שמשלם הו"ק חודשית, לא יקבל עכשיו שנה שלמה את הפונטים החדשים?? אז על מה אנחנו הלקוחות הולכים לשלם בדיוק בשנה הקרובה?
בכלל לא מובן מה אתה מתכווין... המשפט המודגש והמשפט שלאחריו לכאו' סותרים...
איפה אי ההבנה כאן?

זה דחוף לי לדעת.. [כהמשך לשיחה שלי איתך דרך אתר פונטייפ... לפני כחודש, אם אתה זוכר]

מסלול המנויים מתבטל לגמרי, לא תהיה סליקה נוספת למנויים החל מהחודש פברואר.
מנויים יוכלו לבחור את כמות משקליהם שנותרו עד לתאריך 29.01.15

• הוסף לסימניות
אם אני בוחרת במסלול החברים מה אני עושה עם כל החבילה שעוד לא נבחרה?

• הוסף לסימניות
אשמח להבין מיהו "לקוח", מיהו "חבר", ומיהו "מנוי".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1484911:
אם אני בוחרת במסלול החברים מה אני עושה עם כל החבילה שעוד לא נבחרה?

לקוחות מקבלים קיזוז במחיר לפי פרמטרים שונים עד כדי 30% ממחיר החברות.

• הוסף לסימניות
והחבילה נכנסת לסל מחזור?

• הוסף לסימניות
לא, ניתן יהיה לבחור מאלמנטים, ביטפונטים.
פונטים שיצאו לאור מפרי עיצובם של מעצבים חיצוניים (הווי אומר גופנים שלא אני עיצבתי) יוכלו לקוחות לבחור מיידית עם הוצאתם לאור כפי שהיה עד עתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה