נכתב ע"י ShBracha;1484382:ומה עם הלקוחות הותיקים, כבר לא נספרים אצליהם?
נכתב ע"י אליהו פריד;1484680:לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
.
זאת אומרת שלקוח שמשלם הו"ק חודשית, לא יקבל עכשיו שנה שלמה את הפונטים החדשים?? אז על מה אנחנו הלקוחות הולכים לשלם בדיוק בשנה הקרובה?נכתב ע"י אליהו פריד;1484680:כבר הבהרתי.
כל הגופנים שיצאו לאור במהלך שנת 2015, יהיו ניתנים לבחירה בסוף שנת 2015 תחילת 2016.
עם זאת הגופנים ירשמו כתאריך, 01/01/15, הווי אומר לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
רק חברים מקבלים פונטים באופן שוטף, כדי שיוכלו להתנסות ולהעיר את הארותיהם.
נכתב ע"י רמה פלוס;1484783:זאת אומרת שלקוח שמשלם הו"ק חודשית, לא יקבל עכשיו שנה שלמה את הפונטים החדשים?? אז על מה אנחנו הלקוחות הולכים לשלם בדיוק בשנה הקרובה?
בכלל לא מובן מה אתה מתכווין... המשפט המודגש והמשפט שלאחריו לכאו' סותרים...
איפה אי ההבנה כאן?
זה דחוף לי לדעת.. [כהמשך לשיחה שלי איתך דרך אתר פונטייפ... לפני כחודש, אם אתה זוכר]
נכתב ע"י לו יצוייר;1484912:אשמח להבין מיהו "לקוח", מיהו "חבר", ומיהו "מנוי".
נכתב ע"י תקוה;1484911:אם אני בוחרת במסלול החברים מה אני עושה עם כל החבילה שעוד לא נבחרה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים